inatçı kilolarımıza elveda

Ben gelmeye li çok olmuş konunun başlığı değişmiş neler oldu başka ben yokken biri OZET geçsin

mesmeser ya ben seni hatırlayamadım kusura bakma bizim konu başlığımız hiç değişmedi biz kendimize göre listeye pek bağlı kalmadan diyet yapıyoruz her akşam menü paylaşıyoruz her cuma kilo bildirimi yapıyoruz birbirimizi eleştiriyoruz biraz sende kendinden bahsedermisin sen nasıl beslenirsin diyet geçmişin nedir

Bugünkü menüm
Öğle 12:00
125 g et sote
1 dilim tam tahıllı ekmek
Akşam
1kase mercimek çorbası
1 dilim tam tahıllı ekmek
3 kaşık pirinç pilavi
Saat 19:00
1 fincan şekersiz kış çayı
Toplam 506 kl
2 l su

Geçmiş olsun cnm olsun birsey olmaz ben yeminimi etmeden once cok kotu olursam bozarim diyorum saglik daha onemli yarin son gunumuz

Günaydın hayırlı cumalar gununuz güzel gecsin
Ilk kilo bildirimi benden gelsin
78,2 ile başladığım 5 günlük 500 kl diyetimin son günündeyim. 76.0 kiloyum suan. Fark 2.2 kilo

pambuk-apla hayırlı cumalar kızlar tebrik ederim canım çok iyisin maşallah Allah geri almayı nasip etmesin bu defa o 80 ı tekrar görürsen fena kızacağım sana sanırım bu haftanın şampiyonu sensin ben senin kadar veremedim

Tşkler cnm inşallah geri almamak için ugrasicam seninle bir deneme daha yapalimmi ne dersin aksam 5 ten sonra yemeyerek zayıflama duymustumda denememistim p.tesi -cuma yapalimmi

pambuk-apla canım olur yapalım ama ben o saat 5i 5:45 e çekerek yapabilirim eşim saat 5 te işten geliyor her öğünü yalnız yemek istemiyor o gelmeden yemeği hazır ederim o gelince de hemen yeriz akşam sadece su mu içebiliyoruz Şekersiz çay serbest mi seninle diyet yapmayı seviyorum kendimi yalnız hissetmiyorum kız K Karanfil_kokuyor sende katıl hep beraber yapalım ne dersin

Kizlar ben yaklasik 4 gundur bunu yapiorum 4 ten sonra agzima lojma koymuirum yarim kilo gitmis buna bnde varim iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…