inatçı kilolarımıza elveda

20 dk bkk idmani yaptim kizlar sporu cok ihmal ediyorum ama napiim hepsine yetisilmiyo ki cocukdu temizlikdi yemekdi ders di diziler var bide tabi

20 dk bkk idmani yaptim kizlar sporu cok ihmal ediyorum ama napiim hepsine yetisilmiyo ki cocukdu temizlikdi yemekdi ders di diziler var bide tabi
Bnde yuruyus yaptim dun bu arada dunky menumu paylasim sabah
Sade turk kahvesi
Oglen
Balik salata
Aksam
Bi parca balik bi domates

Haftasonu menusu sabah guzel bi kahvalti uun uzun yazamiorum menuyu kizlar aksam ise lahmacun kardesim geldi bikac gun bizle o yuzden bugunlk kacamak yaptim ancak 7 den snra lokma yemedim yemem de ins:)

Kızlar bende hemen menümü paylaşayım
Sabah
1 domates
½ salatalık
1 çay kaşığı zeytin ezmesi
1 tatlı kaşığı taze peynir
1 sucuklu soğanlı yumurta
½ pide ekmek
½ közlenmiş kırmızı biber
Ara
Şekersiz kış çayı
4 tane gofret
Akşam
1 dilim tam tahıllı ekmek
1 orta boy karnıyarık
Saat 19:00
10 tane kestane
3 l su
Toplam 1200 kl oldu ama 500 kl lik diyetten sonra dünyaları yemiş gibi hissediyorum kendimi bide bugün boynum tutuldu robot gibiyim malak gibi yatıyorum yaa

Gunaydin guzeller benm sinav gotevm vardiordaydim snra da okula geldim haftasonu dersine pazar falan kalmadi hayatimda

A aaadddaaa Allah yardımcın olsunn canım 2 dönem bende öğretmenlik yaptım ilkokulu ayrı bir sıkıntıydı lisesi ayrı bir sıkıntıydı Allah hakkıyla görevini yapan tüm öğretmenlerin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…