ince düşünemeyen eş.

Maaş kartı ben de durur deyince siz ben de sizden harçlık alıyor sandım
O hediye alınacak lamı cimi yok
Ben olsam ben de sizin tavrınızı gösterirdim.
Bir de ben alınganım eşim bana öyle dese çok üzülürüm...

yorma kafanı canım yaaa bazı erkeklerin bazı şeylere kafaları basmaz sen ne yaparsan yap genede ona onu yaptıramazsın tecrübeyle sabittir.

3 gün burdaki yorumları okusan milletin nelerle uğraştıgını görürsün haline şükredersin

Pasta fobisi :) Erkeklerin bi cogu ince dusunemez sinirlenmeyin alisin girgira vurun derim caniniz neyli istiyosa afiyetle yiyin dogum gunu pastasi degilmiste normal pasta olarak gorun... ben ne pastalar attim cope sinirlenip nelere gicik oldum nelere sinir oldum 3 senede :) ama olmuyo odun yontulmuyo.. siz daha tecrubelisinizdir benden.. bizimkide en son sevgilelr gununde bak herkes karisina hediye almis kocaman adamlarin elinde cicek bi ben almadim bise deyip deyip tekrarladi en son bagirdim bisey beklemiyorum senden ne deseleyip duruyosun diye hem yapmiyolar hem dillerindeler.. kadinlar gibi ayrintili dusunse erkekler hersey daha guzel olurdu

Defalarca yazdım yine yazıyorum. Bunu yazmamın tek nedeni bana supriz yapmaz ama bu bana para harcamaktan biseyler almaktan kaçındığı için değil. Bunu anlatmak için. Maaş kartı bende diye bir halt olmuyor ki. Aksine evin tüm gideri kadından soruluyor. Orda nekadar para varsa evin ailenin tüm ihtiyaçlarına yetirme hatta sıkıp arttırma derdinde oluyor sunuz. Kartta da 10 000 tl falan olmuyor yani.

Tabiki canım. Bende ssvhilier2gubune yakınbir reisn2paylaştım face te. Esi2tarafından zorla çiçek aldirilan adam diyor resimde adamın elinde bir ay çiçeği kocamam. Eşim yazmış altına çiçek mi hiç adetim değil diye. Alaydin çekirdek citlerdik dedim. Ama batıyor ışte

Ben 5 yıldır bdv. Koligim canım. Ama bundan daha küçük dertler de gördüm. Ce benim çok büyük dertlerimi de paylaştığım oldu

amaan hic takma huzurunuz yerinde olsunda cicekmis suymuy buymus bos isler neler gorup neler duyuyoruz.. inan canimizi sikiyolar ediyolarda her aksam evinde olmasi hic birseyi esirgememesi yetiyor sevginiz mutlulugunuz bol olsun yeter

Daha dün aynı seyı bı arkadasıma anlattım. Eşimin artık özel günleri hatırlamaması ve hediye almaması beni şaşırtmıyor kanırtıyor aksine. Şuanda hamileyim mesela ulan insan bi çiçek almazmı öküz o kadar öküz .

Daha öncede çok yazdım , benimki özel günleri bile hatırlamıyor resmi nikah ve düğün tarihlerimiz farklı ve düğün tarihlerimizi hatırlamıyor evde oylek alan bi davetiye filanda yok 1 sene filan oldu düğün tarihini henüz hatırlamadı ve öğrenemedide.

Evlenmeden evleneyim diye yapmadığını bırakmadı süpriz doğum günleri , acayip bi evlenme teklifi havalı havalı süprizler.
Adam kavga ettimizde özür çiçeği tatlısı pastası almaktan aciz.

Mesela gecen senekı evlılık yıl donumunde muthıs kavga ettım ben tam 20 gun konusmadım dedıkı vallahı bıllahı telafı etcem cok guzel bı suprız yapcam dedı , ( sankı hatırlıyormu tarıhı peh) bu sene gectı bır hafta sonra soyledım sonrakı gun elınde pastayla geldı kapı caldı elınde kakolu pasta ve ben kakolu pasta hıc sevmem.

Yemedım tabı lafımıda sokusturdum
Yanı demem o kı bekleme , uzulmede sınırlenmede 500 tl 'sını alıcam dedım 500 tl alayım gebeyım hedıye babında. Yoksa dusunup bı dal cıcek bıle koparamaz ayh

Kakaolu pastada koptum fıkra gibi olmuş :)

Olsun bak konu sahibinin eşi de bin kerede öğrenememiş neli pasta seviyor. Her sene soruyormuş :)
Valla artık pesın pesın soyluyorum bu sene dogum gunumde aır max almazsan kendınde gelme eve demıstım
Sımsıde dogum hedıyelerını sıraladım eger almazsan veya alır caktırırsan defolup gıdersın cehennemın dıbıne dıyorum ay ne acızlık ya bılmıyorum
buaraad oda bu kadar unuttugu ıcın evet bende ona bısey yapmıyorum

Öncelikle hayırlı olsun bebeğin canım, çok sewindim....

Eşin cidden bu kadar unutkan mı gerçekten pesss doğrusu :)

Öncelikle hayırlı olsun bebeğin canım, çok sewindim....

Eşin cidden bu kadar unutkan mı gerçekten pesss doğrusu :)
Sağol canım teşekkür ederim

Evet unutkan sekerım bıldıgın tamamen tarıhlerı unutuyor hos gecenlerde bı tek tas aldı ne alaka bı sasırıdm nerden aklına gelmıs dıye ama o kadar yapmadıgı sey varkı gozume bıle gozukmedı
zaten evlendıgımızden berı aldıgı suprız hedıuyeler 1-kazak -1 yuzuk bu yanı 2 tanecık

Ahahhahaha nerden esmiş acaba o yüzükte kızz

Kızzz sen yine watsapta yoksun bende nedennn

Cikom maşallah ya. Bana çok sevimli geldiniz çift olarak.

off arkadaşım derdin ÇOoOok büyükmüş gibi birde destan yazmışsın yanı. K.bakmada,bu yazdıklarının hiçbiri bizde yok. Kendi doğum günümde bile kendi pastamı kendim yaparım o derece. E neolmuş yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…