ince düşünemeyen eş.

Yine de freni patlamış kamyon gibi yorum yapmasak. Hakarete gerek olan bir durum yok.

8 senede1 tane olsa. Yeterdi belki banda. Ne diyim.

Bu kadar hatırladığı, senin yakındığın halde sürpriz özürlü olması gerçekten çok ilginç. En azından tanıdık birini ayarlasın yemeğe davet ettirsin sen gittiğinde bir yerde rezervasyon yaptırmış olsun başbaşa yiyin. İki telefon görüşmesine bakar. Kendisi beceremiyor diye başkası dedim. Koskoca adamın cebinde o kadar parası olmaz mı?

Sürpriz şekli bol ama yapmak isteyene. Bana artık bir pasta üflemek çok abes geliyor. Pasta üflemek kanun mu yani?

Yok artık üslub faciası...

İyi ki doğdun çikom :)

Bana çok sevimli geldi adam pek şapşalmış

Ayyh boşver süpriziniz de eksik olsun. Gayet düzgün bir adam döven söven aldatan her b.ku yiyen onca adam çizildi ki buraya, okuyunca pffffffff bu da dert mi diyiverdim. Buraya konu edilen herifler kötü kocalık konusudaki çıtamı iyice yükseltti Seninkine maalesef olumsuzbir yorum yapamicam

Silah bulsan adamı vurup öldürceksin be ablam yavaş git hele

Sinirlendim kizlar ya son zamanlarda ayni dertten bir arkadasimda daha var..Sinir olmamak elde degil bizzat benim yanimda cocuga soyluyor yuzune vuruyor cocuk odun anlamiyor.Ben dolmusum bu kadin ne yapsin

Yaa bence çok tatlı bir ilişkiniz var. :)
Benim eşim de ne istesem alır ama sürpriz mantığı yok. Aldığında haberli alır. artık zorla sürpriz yaptırıyorum. Mesela netten bir şey alıyor, bana da beklemediğim bir şey al senin zevkin olsun diyorum. Daha yeni yeni habersiz bir şeyler almaya başladı. Hakkını yemeyim çok eskiden sürprizler yapardı da sonradan bırakmıştı. markete gidiyor. Bana küçük bişey al diyorum genelde gofret alırdı. Ben de aburcubur kastederdim zaten. bu sefer çıtayı yükseltti bakkala diye kuyumcuya uğramış kolye almış. Bir de kalem kutusu gibi uzun bir takı kutusuna koymuşlar. Yine kalem aldı sandım ders çalışıyorum diye, aa bi baktım kolye. :d çok şaşırdım. Gofret alamadım evde var diye diyor. :) Kısaca kocan markete falan giderken bana sürprizli gel de bakalım hayal gücünü zorlasın. Beni kolyeyle şaşırttı ya iki yıl sürpriz diye tutturmam. :) Yine yıllar önce 40'lı Gül aldığında bu sana 40 yol yeter demişti. :) insan arada şaşırmak istiyor ya. Maddi boyutu yüksek olmasa bile ben benim sevdiğim bir yiyeceği alıp geldi mi bile sevinen bir insanım. Kendiliğinden yapmıyorsa söyle ama bu pasta olayını iptal edin bence. Adam doğumgünü pastayla özdeşleştirmiş.

İlla da süpriz yapacaksın direnişi nedir sizdeki..kumaş bu ablacım bu adam değişmez.Sen hatırlatınca bile bişe yapmıyor kaldı ki o kadar söylenmeden sonra süpriz yapsa süpriz mi olucak kendin söylüyon zaten sürprizi nerde bu işin.

Gül tohumu anca gülü cıkarır, lale soğanı laleyi,zambak tohumu anca zambağı başkasını değil..Beğenmiyorsan o tohumu almıcaktın o zaman ..
Buraya acacak derdinin bu olması şuan ne kadar şükretsen az..

Ne bilim yaşım 29. Doğumgünüm 3kez anca kutlanmıştır,yalnızım ,yalnız yaşıyorum,duvarlarla konuşuyorum,cayımı sessizce yudumlayıp şükür ediyorum her halime..
Şuan doğumgünümde elinde bir pastayla gelen bir şapşik kocam olsa ne güzel olurdu misal...

Öyle canım çok şükür ben evin reisiyim modunda evde terör estiren biri değil çok şükür. Böyle olduğu dönemimiz de oldu ama atlattık. Insan8 yıla ne badireler sığdırıyor.
Yoksa beni sevdiğini biliyorum.

Ya ışte elinde pasta ile gelse bende memnun olurum.

yani sanki almış benim kocamı buraya yazmışsın bacım
9 yıl oldu evleneli hiç özel bir süpriz yapmış değil
git ne istiyorsan al kendine der
ben zaten alıyorum akıl istemem derim
yani olmuyor benim kocam böyle alıştım artık
sende böyle düşün çünkü hep sonuç hüsran

Kızlar bunlar o kadar ufak şeyler ki
bugün Bi öğrencimin babası vefat etmiş annesi ağlayarak telefonda söyledi okula gelemeyecek diye. Bu tip şeyler için birbirimizi kırmak o kadar boş ki.
bunları dert edip evin havasını bozmayalim

Doğum günün kutlu olsun canım.
Allah başka dert vermesin

Allah yardımcısı olsun. Yok canım evimin havasını zaten bozmadım gayet şen şakrak muhabbetteyiz şu an. Arkadaşım süpriz yaptı eşim biraz mahçup oldu. Ama ben mahçup olmaması için uğraştım

Bende aynı dertten müzdaribim eşimin sürekli başının etini yiyorum sevgililer gününü falan geçtim de doğum günümde bari sürpriz yap be adam ama yok yani bizde de klasik kebapçıda yemek yenir hahaha ne kadar romantik bir kocam var yapcak bişey yok he bakarsın bir kere sürpriz yaparlar yıllardır yapılmayan o sürprizleri unuttururlar umut fakirin ekmeği:)

Ne hoş derdiniz var:))) insallah evlendiğim zaman benimde böyle dertlerim olur yahu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…