Yine de freni patlamış kamyon gibi yorum yapmasak. Hakarete gerek olan bir durum yok.Ben katilmiyorum bu bence dupeduz spastiklik,ozurluluk..8Senedir yuzune vurup hala bir halt yapamiyorsa beyninden suphe duyarim.Hemde deger verdigi insan icin hayat arkadasi icin..Kucucuk surprizi bile cok goren bir insan..Allah sabir versin sana anacigim..
8 senede1 tane olsa. Yeterdi belki banda. Ne diyim.Ne güzel adam düşünüyor ya da size sorup ihtiyacınız olan bişeyi alıyor.
Hiç hatırlanmayan , alınmayanlar var onlar ne yapsın :)))
Mesela bugün benim doğum günüm . Sevgilim her yıl sürpriz yapardı gerçekten beni şaşırtan şeyler alırdı . Bu yıl benim çok istediğim ama bütçemin uymayacağı bi ayakkabıyı aldı . Ben kendim beğendim o ayakkabıyı ikiletmeden aldı hemen .
Çoook mutlu oldum düşünmesi yeter . Hemde ihtiyacım olan ve istediğim bi hediye oldu
Ben katilmiyorum bu bence dupeduz spastiklik,ozurluluk..8Senedir yuzune vurup hala bir halt yapamiyorsa beyninden suphe duyarim.Hemde deger verdigi insan icin hayat arkadasi icin..Kucucuk surprizi bile cok goren bir insan..Allah sabir versin sana anacigim..
Ablamin içi dolmuşYok artık üslub faciası...
Ben katilmiyorum bu bence dupeduz spastiklik,ozurluluk..8Senedir yuzune vurup hala bir halt yapamiyorsa beyninden suphe duyarim.Hemde deger verdigi insan icin hayat arkadasi icin..Kucucuk surprizi bile cok goren bir insan..Allah sabir versin sana anacigim..
Yaa bence çok tatlı bir ilişkiniz var. :)8 yıllık evliyim.
Bizde sevgilier günü pek önemsemez eşim sayesinde. Bende buna alıştım mı yaşlandıkça banada saçma mı gelmeye başladı bilemiyorum belkide öğrenilmiş çaresizlik :)
Oncelikle şunu söyleyim çalışmıyorum ama çalışan birçok bayana göre daha rahatım. Eşimin maaş kartı bende durur. İhtiyacı kadar benden alır para. Bu benim değil eşimin teklifi ilk günden beri böyle. Evin hanımı sensin ben isteyim. Gezmek ister bişey almak istersin sende dursun der. Su giyeceği niye aldın. Dışarıda niye yedin olayı yoktur. ( yani bir süre önce maddi sorunçıkarır dı ama çok saçma sebeplerden. Sonra derdinin başka olduğuçıktı meydana)2 sene önce doğum günümde fiyatı gayet yuksek bir telefon aldı. Yani eline o dönem para geçti gel sana telefon alalım dedi doğum gününe de yakın hediye olur dedi. Bu sene aynı sekilde denk geldi telefonum u degistirdik. Su yüzden diyorum ki maddi olarak benden hiç biseyi sakınmaz.
Ama hiç ince düşünmez. Mesela 8 yıldır doğumgünü mantığı. 1 hafta onceden başlar doğum günün yaklaşıyor. Yarın doğum günün. Şimdi diyeceksiniz hatırlıyor buda bişey :) sonra akşam geliyor neyli pasta alayım. Başta ses etmesem de ben ona süpriz vs hazırlarken sürekli böyle kutlamak sinirimi bozdu. Daha önce söyledim de küçük bir süpriz ya. Hiç bişey yoksa bir aşk filimi bul. Akşam sinemaya gidiyoruz de. Ben nasıl süpriz yapayım para sende diyor bu sefer.
Geçen yıl50 kere dedim bak hepsi bir tarafa30 oluyorum ve bu sefer adam gibi bir organizasyon istiyorum.ama bana söyleme süpriz olsun. Olmadı tabi . resmen umutsuz vaka.
Bu yıl yine başladı doğum günün yaklaşıyor. Dün de diyor neyli pasta olsun. Zıkımın kökülü olsun. Tövbe tövbe. Hiç tirp atmadım ama. Bak dedim Ben pasta falan istemiyorum. Anladım sen bu süpriz işini yapamıyor sun. Bende sana pasta almadın diye kızmıycam ama böyle alınca sinir oluyorum.
Bugün yine telefonda aynı mevzu. Sinirlendi baştan. Sana bir pasta alıp kesmek yetmiyor mu dedi. Gözüme soka soka almana sinir oluyorum. Bir pasta parası kadar para eline geçmiyor sanki. Kart bende olabilir ama sende bu cikom un pasta parası diye koyarsın kenara. Üstelik8 yıl boyunca her seferinde anlatıyorum aynı sın. İstemiyorum ya niye anlamıyor sun. Zaten diyetteyim ben pasta yemiyorum. Bak dedim sana kızmıyorum pasta almadı doğum günü sürprizi yapmadı diye ama allah aşkına alma pasta falan. Pasta fobisi yarattin bende.
8 yıl boyunca anlatıyorum ama yine aynı şeyi yapınca demekki ne hissetigime hiç onem vermiyorsun diye düşünüyorum dedim.
Ama diyor ben sana hep diyorum bana doğum günü yapma sende yapıyor sun. Yahu ben tamam ya senlemi ugrasicam diyorum. Sonra eve gizlice herkesi çağırıp supriz yapıyorum. Mutlu oluyorsun dedim.
Bana lütfen simdi kafanı biyere falan çarp unut konuşmaları diyor.
En son durum. bu sefer de pasta alayım bu senelik mazur gör dedi.
Kırmamak için tamam dedim.
Yeminle akşam o pastayı evde görünce sinir olucam.
Yani haksızlık yapip olay buyutmek istemiyorum çünkü dedim ya benden para sakınan biri değil asla. Yada yazin işi yoğun olur ben tatil yapamıycam ama sen git tüm kış evde sıkıldın der gönderir. Ama süpriz yapmak konusunda basiretsiz ya. Olmuyor arkadaş olmuyor. Bende aaaaaa inanmiyorum diye sasirmak istiyorum yaa.
Öyle canım çok şükür ben evin reisiyim modunda evde terör estiren biri değil çok şükür. Böyle olduğu dönemimiz de oldu ama atlattık. Insan8 yıla ne badireler sığdırıyor.İyi ki doğdun çikom :)
Bana çok sevimli geldi adam pek şapşalmış
Ayyh boşver süpriziniz de eksik olsun. Gayet düzgün bir adam döven söven aldatan her b.ku yiyen onca adam çizildi ki buraya, okuyunca pffffffff bu da dert mi diyiverdim. Buraya konu edilen herifler kötü kocalık konusudaki çıtamı iyice yükselttiSeninkine maalesef olumsuzbir yorum yapamicam
İlla da süpriz yapacaksın direnişi nedir sizdeki..kumaş bu ablacım bu adam değişmez.Sen hatırlatınca bile bişe yapmıyor kaldı ki o kadar söylenmeden sonra süpriz yapsa süpriz mi olucak kendin söylüyon zaten sürprizi nerde bu işin.
Gül tohumu anca gülü cıkarır, lale soğanı laleyi,zambak tohumu anca zambağı başkasını değil..Beğenmiyorsan o tohumu almıcaktın o zaman ..
Buraya acacak derdinin bu olması şuan ne kadar şükretsen az..
Ne bilim yaşım 29. Doğumgünüm 3kez anca kutlanmıştır,yalnızım ,yalnız yaşıyorum,duvarlarla konuşuyorum,cayımı sessizce yudumlayıp şükür ediyorum her halime..
Şuan doğumgünümde elinde bir pastayla gelen bir şapşik kocam olsa ne güzel olurdu misal...
Allah yardımcısı olsun. Yok canım evimin havasını zaten bozmadım gayet şen şakrak muhabbetteyiz şu an. Arkadaşım süpriz yaptı eşim biraz mahçup oldu. Ama ben mahçup olmaması için uğraştımKızlar bunlar o kadar ufak şeyler ki
bugün Bi öğrencimin babası vefat etmiş annesi ağlayarak telefonda söyledi okula gelemeyecek diye. Bu tip şeyler için birbirimizi kırmak o kadar boş ki.
bunları dert edip evin havasını bozmayalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?