ince düşünemeyen eş.

Işte bizde durum hatırlar bir hafta onceden de bana hatırlatır. Hataya doğum gunun var diye:))

Benimki de geçen sen un helvasına bayılırsın demişti ki en nefret ettiğim helvadır
Ay un helvası bende sevmem bıde benımkı eve bol bol serbetlı tatlı getırıp duruyor bende kırk yıl yemesem aklıma gelmem gebeyım ya kıloma kastı var adamın !

Cikom maşallah ya. Bana çok sevimli geldiniz çift olarak.

Cirkinleşmediğimiz sürece bizim tartışma esnasında yanınızda biri varsa gülme krizine giriyor zaten. Allah diğer türlüsünü tekrar göstermesin. Kimseye göstermesin acı gerçekten.

aynı dert bizde de var ama bizim ki pastayı hallediyor çiçeği de hallediyor ama hediye alamıyor işte... Diyorum ki merakla heyecanla açacağım bir hediye paketi alamıycak mıyım senden? Güzel ihtimamlı yazılmış bir not vs vs ama ben kısasa kısas doğum günü hazırlamıyorum ona... hediye de almıyorum... Ne zaman düzelirse ben de o zaman tekrar özenmeye başlıyacağım... üzgünüm.

Ay un helvası bende sevmem bıde benımkı eve bol bol serbetlı tatlı getırıp duruyor bende kırk yıl yemesem aklıma gelmem gebeyım ya kıloma kastı var adamın !

Canım kiloyu boşver bak bebeğin tutundu sana. Çok sevindim senin adına Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Ben sizi çok iyi anladım :)
14 yıllık tecrübeyle söyleyim hiç değişmiyor.Yalnız size ne yaparsa yapsın o heyecan olmuyor .yanlış anlaşılmasın ama doymuş oluyorsunuz o heyecana.
Birde ben çok söylenmiştim sorma bari neli alayım diye "kafama göre alsam beğenmezsin" der.halbuki yok öyle birşey kuruntu sadece .
Hani diyorlar ya "kadının önüne dünyayı sersen keşke şu tarafa serseydin derler " :) öyle bir kalıp oturmuş aklına.

Benimde hafta sonuydu inanılmaz absürdlük yaparak geçirdi :)) ama nedendir bilmem,bu yaşıma geldim hâlâ bir saçma duygusallık basar o gün.Balığım belki ondan :)

Belkide4seni mutsuz eden bir konu vardır ve oda benim için asla dert değil dir. Birde şunu diyorum. Bana artık sadece doğum günün kutlu olsun demesi bile yetiyor. Yani gözüme soka soka alma o pastayı pasta yemiyorum zaten.kendi kendime sinir küpü olmuşken bazı arkadaslar ile yazismak gerçekten rahatlattı beni. Mesela bunun bana faydası ne eşim pasta neli olsun diye kesin yine gelip soracak. Kızmıycam gülerek cevap vericem. Rahatladım sayelerinde.

Senin bii sonraki dogum gununde pastani alip evi susleyip kendine bi ortam hazirla, hediyeni de alip paket yaptir masaya koy en gorunen yere, onun isten gelis saatinde evde olma, bi yerde erketeye yat esin eve girdikten 5 10 dk sonra kapiyi cal, ortami gorunce "aaa bana supruz mu yaptin hayatim ne kaa incesin" de
Hem belki ders olur hem de komikli eglenceli gercekten supruzlu bi dogum gunu aniniz olur
Bu dertle konu acmana icerleyen arkadaslara konun ekşınsız geldi zaar

Evet,zaten olması gereken bu ki :)

ayy allahım bari pasta neyli olsun diye sormadan gitsin alsın.

Hadi gel sende beraber alalım kısmını geçtim bak o derece. Bide ben esime hep supriz yaparım bari bir heyecan ben yaratayim diye. Bazen beğenmediğini belli eder. Ya bikere de sen yap ben begenmeyim:)

Hep bu haller balık olmamızdan sanırım

Kız bak naap biliyor musun?
Pasta alıp gelicek ya O pastayı al yüzüne geçir Hem sinirini çıkartmış olursun hem eğlenmiş olursunuz hem de sora fanfini yaparken fantazi olur ahahahah Bir daha da pasta almaz

Benım bol süprizli sevgili ; evlendiğimiz günün ertesi günü balayında dogum gunumu kutlamayı akıl etmedı. Sabahtan bekledım aksama kadar hala supriz yapacak dıye :) Ayrıca dogum gunum karısıklıktan dolayı hem 9 unda hem 29unda kutlanır.Ayın 9 unda sadece cıcek gondermıstı.Telasımız vardı.Sonra zaten ıncelıgını gosterecek vaktı olmadı :)

Esiniz sizi sevmese ve dusunmese gercekten hedıye alayım; sunu yapayım olayına gırmez.. Buda onun tarzı.. Onu boyle sevin...Ben boyle kabul ettım en azıdnan kendı adıma :)

Aynen öyle. Demekki büyük dert okuma beklentisi var. Allah herkese bundan da küçüğünü versin.

Bende bugün aradı napıyorsun dedi. Kendi serefime sofra hazırlıyorum dedim. Yani gülüyorum evet ama sanki bunu hep bastırıyorum. Mesela kendi kendime sacmalama cikom adamın tarzı bu iyi yönlerini düşün diyorum.

Kız bak naap biliyor musun?
Pasta alıp gelicek ya O pastayı al yüzüne geçir Hem sinirini çıkartmış olursun hem eğlenmiş olursunuz hem de sora fanfini yaparken fantazi olur ahahahah Bir daha da pasta almaz
Altına. Evde sakın denemeyiniz. Yazsaydin bacım naptın 

Bende seviyorum. Artık beklenti icinde de degilim. Supriz falan. Dedim ya ama bende pasta fobisi oldu. Hatta dün dedim söyle4 acılı lahmacun hem yemek yaomayım mum dikerik tepesine:)

Merhaba, bence beklentilerinizi düşük tutun. Yıllardır ikaz ettiğiniz halde hala aynı davranıyorsa eşiniz yapacak pek bir şey yok maalesef. Huzurunuzu bozmaya değmez.

Bunun yanında doğum gününüzde kuaföre gidip saçınızı yaptırabilirsiniz, şık bir şeyler giyip doğum günü pastanızı da kendiniz alırsınız veya dışarıda bir restoranda bir yer ayırtabilirsiniz. Bu sefer de eşinize sürpriz olur. Belki içinde bir şeyler kıpırdar. Doğum gününüz de kutlu olsun bu arada :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…