Işte bizde durum hatırlar bir hafta onceden de bana hatırlatır. Hataya doğum gunun var diye:))Daha dün aynı seyı bı arkadasıma anlattım. Eşimin artık özel günleri hatırlamaması ve hediye almaması beni şaşırtmıyor kanırtıyor aksine. Şuanda hamileyim mesela ulan insan bi çiçek almazmı öküz o kadar öküz .
Daha öncede çok yazdım , benimki özel günleri bile hatırlamıyor resmi nikah ve düğün tarihlerimiz farklı ve düğün tarihlerimizi hatırlamıyor evde oylek alan bi davetiye filanda yok 1 sene filan oldu düğün tarihini henüz hatırlamadı ve öğrenemedide.
Evlenmeden evleneyim diye yapmadığını bırakmadı süpriz doğum günleri , acayip bi evlenme teklifi havalı havalı süprizler.
Adam kavga ettimizde özür çiçeği tatlısı pastası almaktan aciz.
Mesela gecen senekı evlılık yıl donumunde muthıs kavga ettım ben tam 20 gun konusmadım dedıkı vallahı bıllahı telafı etcem cok guzel bı suprız yapcam dedı , ( sankı hatırlıyormu tarıhı peh) bu sene gectı bır hafta sonra soyledım sonrakı gun elınde pastayla geldı kapı caldı elınde kakolu pasta ve ben kakolu pasta hıc sevmem.
Yemedım tabı lafımıda sokusturdum
Yanı demem o kı bekleme , uzulmede sınırlenmede 500 tl 'sını alıcam dedım 500 tl alayım gebeyım hedıye babında. Yoksa dusunup bı dal cıcek bıle koparamaz ayh
Bı benım ısyerımde bıle bılırler benım kakolu pastayı yemedıgımı . Hem acı hem komık ınsan hıcmı tanımaz
Biliyor biliyor da ben5çikolatalı o meyveli sevince şansını deniyor sanırım:)Olsun bak konu sahibinin eşi de bin kerede öğrenememiş neli pasta seviyor. Her sene soruyormuş :)
Ay un helvası bende sevmem bıde benımkı eve bol bol serbetlı tatlı getırıp duruyor bende kırk yıl yemesem aklıma gelmem gebeyım ya kıloma kastı var adamın !Benimki de geçen sen un helvasına bayılırsın demişti ki en nefret ettiğim helvadır
Cikom maşallah ya. Bana çok sevimli geldiniz çift olarak.
Ay un helvası bende sevmem bıde benımkı eve bol bol serbetlı tatlı getırıp duruyor bende kırk yıl yemesem aklıma gelmem gebeyım ya kıloma kastı var adamın !
Belkide4seni mutsuz eden bir konu vardır ve oda benim için asla dert değil dir. Birde şunu diyorum. Bana artık sadece doğum günün kutlu olsun demesi bile yetiyor. Yani gözüme soka soka alma o pastayı pasta yemiyorum zaten.kendi kendime sinir küpü olmuşken bazı arkadaslar ile yazismak gerçekten rahatlattı beni. Mesela bunun bana faydası ne eşim pasta neli olsun diye kesin yine gelip soracak. Kızmıycam gülerek cevap vericem. Rahatladım sayelerinde.off arkadaşım derdin ÇOoOok büyükmüş gibi birde destan yazmışsın yanı. K.bakmada,bu yazdıklarının hiçbiri bizde yok. Kendi doğum günümde bile kendi pastamı kendim yaparım o derece. E neolmuş yani
Evet,zaten olması gereken bu ki :)Belkide4seni mutsuz eden bir konu vardır ve oda benim için asla dert değil dir. Birde şunu diyorum. Bana artık sadece doğum günün kutlu olsun demesi bile yetiyor. Yani gözüme soka soka alma o pastayı pasta yemiyorum zaten.kendi kendime sinir küpü olmuşken bazı arkadaslar ile yazismak gerçekten rahatlattı beni. Mesela bunun bana faydası ne eşim pasta neli olsun diye kesin yine gelip soracak. Kızmıycam gülerek cevap vericem. Rahatladım sayelerinde.
Hadi gel sende beraber alalım kısmını geçtim bak o derece. Bide ben esime hep supriz yaparım bari bir heyecan ben yaratayim diye. Bazen beğenmediğini belli eder. Ya bikere de sen yap ben begenmeyim:)ayy allahım bari pasta neyli olsun diye sormadan gitsin alsın.
Hep bu haller balık olmamızdan sanırımBen sizi çok iyi anladım :)
14 yıllık tecrübeyle söyleyim hiç değişmiyor.Yalnız size ne yaparsa yapsın o heyecan olmuyor .yanlış anlaşılmasın ama doymuş oluyorsunuz o heyecana.
Birde ben çok söylenmiştim sorma bari neli alayım diye "kafama göre alsam beğenmezsin" der.halbuki yok öyle birşey kuruntu sadece .
Hani diyorlar ya "kadının önüne dünyayı sersen keşke şu tarafa serseydin derler " :) öyle bir kalıp oturmuş aklına.
Benimde hafta sonuydu inanılmaz absürdlük yaparak geçirdi :)) ama nedendir bilmem,bu yaşıma geldim hâlâ bir saçma duygusallık basar o gün.Balığım belki ondan :)
Aynen öyle. Demekki büyük dert okuma beklentisi var. Allah herkese bundan da küçüğünü versin.Senin bii sonraki dogum gununde pastani alip evi susleyip kendine bi ortam hazirla, hediyeni de alip paket yaptir masaya koy en gorunen yere, onun isten gelis saatinde evde olma, bi yerde erketeye yat esin eve girdikten 5 10 dk sonra kapiyi cal, ortami gorunce "aaa bana supruz mu yaptin hayatim ne kaa incesin" de
Hem belki ders olur hem de komikli eglenceli gercekten supruzlu bi dogum gunu aniniz olur
Bu dertle konu acmana icerleyen arkadaslara konun ekşınsız geldi zaar
Altına. Evde sakın denemeyiniz. Yazsaydin bacım naptın Kız bak naap biliyor musun?
Pasta alıp gelicek yaO pastayı al yüzüne geçir Hem sinirini çıkartmış olursun hem eğlenmiş olursunuz hem de sora fanfini yaparken fantazi olur ahahahah Bir daha da pasta almaz
Bende seviyorum. Artık beklenti icinde de degilim. Supriz falan. Dedim ya ama bende pasta fobisi oldu. Hatta dün dedim söyle4 acılı lahmacun hem yemek yaomayım mum dikerik tepesine:)Benım bol süprizli sevgili ; evlendiğimiz günün ertesi günü balayında dogum gunumu kutlamayı akıl etmedı. Sabahtan bekledım aksama kadar hala supriz yapacak dıye :) Ayrıca dogum gunum karısıklıktan dolayı hem 9 unda hem 29unda kutlanır.Ayın 9 unda sadece cıcek gondermıstı.Telasımız vardı.Sonra zaten ıncelıgını gosterecek vaktı olmadı :)
Esiniz sizi sevmese ve dusunmese gercekten hedıye alayım; sunu yapayım olayına gırmez.. Buda onun tarzı.. Onu boyle sevin...Ben boyle kabul ettım en azıdnan kendı adıma :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?