ince düşünemeyen eş.

Teşekkür ederim. Napalım sevgili iken de böyleydi kocam. Ama yaşım ilerledikçe battı nedense. Gulu seven dikenine diyicez artık:)

Ayy aynı benim adam Bizde 8 yıllık evliyiz hatta 9 a yaklaştık. Her defasında pasta alır gelir. Bende diyorum küçük bir sürpriz yap. Sürekli beraberiz nasıl yapayım diyor. Küçük bir kağıda not yazıp baş ucuma koysan bile yeter diyorum ama yok. Değişmedi, değişmeyecek.

Evt cok takma ama insan da sinir olur haklisin. En azindan sole yapalim burda kutlayalim vs desen dikkate aliomus. Keyfini cikarmaya calis. Mutlu yillar

Dertsiz başına dert arıyorsun canım

Ya diyorum ki. Mesela ben meslek lisesi ogrencisi idim biz çıkarken. Inun2doğum günü yaklaşırken atölye de iş yapıyoruz dışarı okuldan. Ben baya mesai ye falan kalıyorum. Hayatımda ilk kazandığım paraydı o.ve biriktirip ona hediye aldım. Ay bak aklima geldi deli oliciiim

ben seni anladım konu sahibi.
bende senin gibiyim çünkü. Söyledikten sonra yapılan şeyin bir anlamı kalmıyor. Ki sen hediye falan birşey istemiyorsun. En azından eşini dostunu toplayıp Süpriiizzz demesini bekliyorsun.
Ama olmuyorsa zorlama. Dışardan ufak birşey gibi görünüyor ama sana baya dert olmuş. Senden ne pasta ne birşey istemiyorum doğum günüm yokmuş doğmamışım gibi davran bundan sonrası için de. İnan ki daha rahat edersin.
Ne kadar az beklenti o kadar az hayal kırıklığı

Ben burda kabarmayan sufle miydi ne öyle dert okudum. Lutfen ama. Allah sana bu derdi büyük gorecegin kadar küçücük dertler versin canım.
Amin canim Allah razi olsun sana da baska dert vermesin kocanın sana super surprizler yapip seni sasirtmasi dilegiyle :)

Ahahaha ayni beni anlatmissin yemin ederim ya 1 bucuk yil oldu biz evleneli ama ben alistim artik takmiyorum sen de takma bence bizi sevdiginu biliyoruz ya :) bu saatten sonra ögretemicegine göre takilmamayi ögren benim gibi hatta ben önceki gün söyledim sürpriz yapmayi beceremiyosun bi hediye almaya calisip bana soruyosun onu da berbat ediyosun bundan sonra evimizde özel günleri kutlamamak en iyisi kimse sikintiya girmesin dedim kabul etti o da anlastik gidiyoruz :)

Bende düşününce sinir oluyorum. Önceden bende çok sürpriz yapardım, hediyeler alırdım ama artık saldım.
Benimki de doğum günü ve evlilik yıldönümüne 1 hafta kala başlar konuşmaya. 1 hafta kaldı, 3 gün kaldı gibi.
Aslında senin anlattıklarınla neredeyse tıpatıp aynı benim adamla olan durumumuz. Maaş evdedir, her konuda rahatımdır. niye gezdin, niye harcadın sorunumuz yok. Galiba bu kadar rahat olduğumuz için rahat batıyor bize :))
Sevildiğimi hissettir, şaşırt beni diyorum. Pastayı apartmanda bırakıp içeri giriyor. Elini boş görüyorum ya. 5 dk sonra sürpriz deyip pastayı getiriyor. Anca bu kadar gelişiyor yani fazla bir beklentiye girmemek lazım

Işte başından beri sorunum bu m bende ona artık doğum günümü nolur kutlama diyorum. Pasta falan istemiyorum. Benim sorunum hala bana doğum gününe bir hafta kaldı demesi. Onu geçtim. Pasta neli olsun demesi. Ya hiç almasa bende sinir olmiycam

Seninki kabul etmiş yine şanslısın. Simdi geliyor bbeni sürükleye surukleye pasta almaya götürecek:)

Sabahtan beri sanalda ki insan kıskanılırmı diyorum millete. Kıskandımşu an:))

Allah mutluluğunuzu daim etsin

Ben katilmiyorum bu bence dupeduz spastiklik,ozurluluk..8Senedir yuzune vurup hala bir halt yapamiyorsa beyninden suphe duyarim.Hemde deger verdigi insan icin hayat arkadasi icin..Kucucuk surprizi bile cok goren bir insan..Allah sabir versin sana anacigim..

Sabahtan beri sanalda ki insan kıskanılırmı diyorum millete. Kıskandımşu an:))

Allah mutluluğunuzu daim etsin

yalnız son 5 senedir falan böyle.. Yani yine sürpriz olmuyor. Ben biliyorum 5 dk sonra kapıyı açıp getireceğini

piii kadın nasıl attı havasını iki dakkada, derdinize yanın kızlar
bir derdim var da açılmış an hava atıcı kadınlar kulübü üyesi seçildiniz, tebrik ediyorum.

ben çok net anlıyorum asında sizi. devasa büyük hediyeler, çılgın partiler değil derdiniz. o gün herhangi birşey için şaşırmak ve siez süpriz olsun istiyorsunuz. benim erkek arkadaşımın da özel gün hediyesi çiçektir mesela. günlük olarak gördüm de beğendim sana çiçek aldım demez, o zamanlarda alırsa özel günlerde ne alacakmş, öyle diyor hödük
bu kadar düşünebiliyorlar demek ki, en iyisi hiç bi beklentiye girmemek. sizin en azından pastayı neli istediğini soruyormuş, benimki çiçeği kendi zevkine göre yolluyor, anlaşamıyoruz bi türlü

Ne güzel adam düşünüyor ya da size sorup ihtiyacınız olan bişeyi alıyor.
Hiç hatırlanmayan , alınmayanlar var onlar ne yapsın :)))
Mesela bugün benim doğum günüm . Sevgilim her yıl sürpriz yapardı gerçekten beni şaşırtan şeyler alırdı . Bu yıl benim çok istediğim ama bütçemin uymayacağı bi ayakkabıyı aldı . Ben kendim beğendim o ayakkabıyı ikiletmeden aldı hemen .
Çoook mutlu oldum düşünmesi yeter . Hemde ihtiyacım olan ve istediğim bi hediye oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…