- 19 Mayıs 2018
- 99
- 105
- 53
- 41
- Konu Sahibi Yaralikuzu
-
Ben de şampuan değiştirdim yaşlanmayı önleyici diyor sanki az fark etti gibi Ama şekil almıyor hiç sürekli fon yaptırıyorum duzlestirucilerden korkuyorum. Dalga falan yaptıysam hemen düşüyor. Çalışınca işte cali süpürgesi gibi de gidilmiyor iseBenim saçım çok elektrikli duruyordu. Keratin bakımı yapıyorum birkaç ayda bir. Yumos yumos artik
Başlıkta da belirttiğim gibi benimle aynı dertten muzdarip olan var mi? Bir de çalışan bayanlar her gün nasıl başa çıkıyorsunuz farklı modeller yapabiliyor musunuz? Ben şekil vermekte de zorlaniyorum. Model, özel bakım önerisi olan var midir?
Benim saçların hepsi farklı yone bakıyor tarasam da düzelmiyor.Ince telli ve düz bit Şekil vermiyorum genelde ya toplarım ya da tarayıp çıkarım
Dalgalı mı ?Benim saçların hepsi farklı yone bakıyor tarasam da düzelmiyor.
Dalgalı mı ?
Elidorun kremleri var elektriklenmeyi önleyen onları kullanabilirsiniz.Düz ama yıkandıktan sonra kabarıyor.pirasa gibi saçıklara bayılıyorum
nasıl bir keratin bakımı bilgi verirmisin biraz kuaförde mi yaptırıyorsunBenim saçım çok elektrikli duruyordu. Keratin bakımı yapıyorum birkaç ayda bir. Yumos yumos artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?