İncir ve Keçiboynuzu kürü deneyenler, buyrun listeye

he valahi yaa naz yapııyolar ama inşalah bizde yakalıcazzkaydirigubbakcemile5
hayıırlısı canım dedegin gbiiii

-tek çizzgimi çıktııı ovalusyonda hayıırlısı bakım:ecrin_bebek:

canım kusura bakak bayramdı falan derken yazamadım ben maalesef regl oldum:-( bakalım inşallah bu ay olur...

merhaba Kızlar nasılsınız neler yapıyosunuz nasıl geçiyor günler.. ben bayramda şehir dışındaydım ve kırmızılar içindeydim:-( olsun ne yapalım herşey Allah'tan demek henüz vakti saati gelmemiş..

size söylemeyi unuttuğum birşeyler var.. Kızlar ben fotoğrafçıyım yaklaşık 2 senedir çok ünlü ve eksi bir fotoğraf derneği üyesiyim.. Artık işten de çıktığım için bu işe asılmak istiyorum ve doğum ve çocuk fotoğrafı çekmek istiyorum.. Ama benim fotoğraf alanım genelde farklı oldu için (Ara gürel tarzı) doğum ve ameliyatene konusunda tecrübe edinmek istiyorum.. Çevrenizde hamile olup doğum yapacak arkadaşınız varsa ben fotoğraflarını çekebilirim sadece yol ücretimi vermeleri yeterli.. kendilerine fotoğrflarondan oluşan cd yi ve düzenlenmiş kapı posterinin dijitalini vericem... hastaneye girişten doğum haneye gidene kdar olan hazırlık kısmı aile bireyleriyle fotoğraflar, ameliyathanede doğum esnasında bebeğin ilk anları, anneyle tanışması, doğum sonrası yine odada aile ile birlikte fotoğraflar falan... bu konuda yardımcı olabilecek biri varsa aranızdan bana özelden mesaj atarsa çok mutlu olurum...

Dilerim en kısa zamanda sizlerden birinin doğumuna girererim.... ah ben bir hamiş olsam doğumuma girip foto çekecek en az 50 kişi var...)):lepi:

Süpersin canım..ınşallah en kısa zamanda hepimiz hamile kalırız da sen de fotoğraflarımızı çekersin..Kendi adıma konuşuyorum, sana söz haber verecem..Hamile arkadaşlarıma da haber vereyim, bana gelinceye doğum fotoğrafçılığında tecrübe kazanmış olursun:))

slm arkadaşlar benim aklıma bi şey takıldı bu incir kürünü 2X21 gün uyguladık hala bebişimiz gelmedi bi daha uygulayabilirmiyiz.yoksa 2 uygulamalık mı sadece ilk 21 bitti 2 ye geçtim de

kızlar esıme kuru uygulayamadık.ama pekmezını verıyorum kecıboynuzunun sabah ac karnına 3 kasık,aksam yatarken 3 kasık.pekmez daha azmı etkı gosterır küre gore

keçiboynuzu pekmezi daha az etki gösterir herhalde.pekmez çok kaynadığından içindekiler ölüyormuş.ama kür 3 dk kaynıyor o daha etkili olur.bide bende eşime pekmezini içiriyordum burda kürün yapılmasının gerektiğini okudum.bizde hemen küre başladık.bence pekmezi bırak dirak küre geç.iyi şanslar

arkadaşlar merhaba, ben bu ay incir kürü yaptım ve cuma günü normal regl günümdü, regl oldum ama çok az kanamam oluyor bugün daha 3. günüm ama dün akşamdan beri kanamam olmuyor normalde reglim 7 gün sürer ve ilk iki gün çok yoğun kanamam olur ama şimdi sadece1,5 gün kanamam oldu o da az geldi, acaba incir kürü sizde de böyle yaptı mı lütfen cevaplayın teşekkürler

selam arkadaşlar bende incir kürünü deneyenlerdenim iki ay klomen kullandım maalesef hamile kalamadım kontrolede gitmedim yumurtalarım geliştimi bilmiyorum bile doktor gelmene gerek yok demişti üçüncü ay incir kürüne başladım klomenle birlikte`; başka bir doktora gittim ultrason baktı bana ilacı nasıl kullanıyorsun dedi ben sabah akşam 5 gün kullandım dedim. dozu aşmadın değilmi dedi hayır dedim ama korktum anormal bişeymi var diye meğer foliküller çok iyi gelişmiş iğneyle bile bu kadar olmaz dedi bakalım ne olacak şu sıralar adet günlerim beklemedeyim geçen iki ay 5 - 6 gün gecikmişti sanırım ilaçtan dolayı bu ay gecikse bile sevinemiycem arkadaşlar yaaa beklemek çok zorrr Allah sabır ve bebek versin inşallah hepimize.(aminnnnnn)

kızlar gene unutuldum galiba ben incir küründe 2.uygulamaya geçtim.gene hamiş kalamassam küre devam edecekmiyim.yoksa 2X21 uygulamadan sonra kürü bırakacakmıyım hadi acil yardım

inşallah güzel haberlerini alırız canım.takipte olucam mutlaka yaz

inşallah canım bir gelişme olursa mutlaka yazıcam bu ay hamilelik olmazsa doktor çatlatma iğnesi yapacak. yumurtalar geliştiğine göre hamile kalamazsam sorun çatlamıyor olmalarıdır sanırım bekliyorum ''Mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler''

arkadaşlar lütfen bana bir cevap yazın incir küründen sonra olduğunuz adet normalmiydi, benim 7 gün sürer ve ilk iki gün çok yoğun olur ama bu sefer kanamam çok az oldu hatta 1,5 gündür neredeyse hiç kanamam olmadı yani yok denecek kadar az, incir küründenmidir acaba?

bende hem sogan hemde incir kurunu yaptim, regl zamanimda yogunluguda ayniydi, bende hicbir degisiklik olmadi, hatta hersey o kadar ayniydi ki hamilelik bile olmadimafoldumben :çok üzgünüm:

selam merseray ben incir kürünü daha yeni deniyorum yumurta gelişimi konusunda işe yaradı ama hamilemiyim bilmiyorum zaten iki aydır geç adet görüyordum bu ayda geç gelebilir. (inşallah gelmez) geç oluncada pıhtı çok oluyor ama kanama az oluyor. senin gecikme falan varmı?

yok canım gecikme olmadı zamanında oldum, neyse artık , ben de hem soğan kürü hem incir kürü uyguladım ama yine olmadı şimdi ocak ayında tüp bebek yapcaz dr la falan görüştük bakalım hakkımızda hayırlısı olsun

kızlar gene unutuldum galiba ben incir küründe 2.uygulamaya geçtim.gene hamiş kalamassam küre devam edecekmiyim.yoksa 2X21 uygulamadan sonra kürü bırakacakmıyım hadi acil yardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…