günaydın kızlar, melis deniz canın saolsun canım, her kırmızı karttan sonra bunu demiyor muyuzu, hayırlısıyla gelecek bizim danalar da naz yapıyolar akıllarınca
ben ovulasyondayım diye düşünüyorum da dün akşam ovulasyon testi yaptım tek çizgiydi, bu ay yumurtlamadım mı nedir....
canım kusura bakak bayramdı falan derken yazamadım ben maalesef regl oldum:-( bakalım inşallah bu ay olur...
selam arkadaşlar bende incir kürünü deneyenlerdenim iki ay klomen kullandım maalesef hamile kalamadım kontrolede gitmedim yumurtalarım geliştimi bilmiyorum bile doktor gelmene gerek yok demişti üçüncü ay incir kürüne başladım klomenle birlikte`; başka bir doktora gittim ultrason baktı bana ilacı nasıl kullanıyorsun dedi ben sabah akşam 5 gün kullandım dedim. dozu aşmadın değilmi dedi hayır dedim ama korktum anormal bişeymi var diye meğer foliküller çok iyi gelişmiş iğneyle bile bu kadar olmaz dedi bakalım ne olacak şu sıralar adet günlerim beklemedeyim geçen iki ay 5 - 6 gün gecikmişti sanırım ilaçtan dolayı bu ay gecikse bile sevinemiycem arkadaşlar yaaa beklemek çok zorrr Allah sabır ve bebek versin inşallah hepimize.(aminnnnnn)
arkadaşlar lütfen bana bir cevap yazın incir küründen sonra olduğunuz adet normalmiydi, benim 7 gün sürer ve ilk iki gün çok yoğun olur ama bu sefer kanamam çok az oldu hatta 1,5 gündür neredeyse hiç kanamam olmadı yani yok denecek kadar az, incir küründenmidir acaba?
arkadaşlar lütfen bana bir cevap yazın incir küründen sonra olduğunuz adet normalmiydi, benim 7 gün sürer ve ilk iki gün çok yoğun olur ama bu sefer kanamam çok az oldu hatta 1,5 gündür neredeyse hiç kanamam olmadı yani yok denecek kadar az, incir küründenmidir acaba?
selam merseray ben incir kürünü daha yeni deniyorum yumurta gelişimi konusunda işe yaradı ama hamilemiyim bilmiyorum zaten iki aydır geç adet görüyordum bu ayda geç gelebilir. (inşallah gelmez) geç oluncada pıhtı çok oluyor ama kanama az oluyor. senin gecikme falan varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?