- Konu Sahibi baby nurse
-
HORMON TEST
Beta- HCG 0.100 mIU/mL
Progesteron 21.57 ng/mL
serbest T3 (FT3) 2.58 pg/mL
serbest T4 (FT4) 1.10 ng/dL
TSH 2.35 mikroIU/mL
FSH 7.09 mIU/mL
17- Alfa Hidroksi Progesteron 0.46 ng/mL
LH 6.35 mIU/mL
E2 40.56 pg/mL
Prolaktin 10.09 ng/mL
Serbest Testosteron 1.51 pg/mL
------------------------------------ ooooo ---------------------------------------------------------
SEMEN ANALİZ RAPORU
Volüm : 2.5 mL
Likefaksiyon Süresi : 35 dk.
Ph : 7.8
Renk : sarı opak
KONSANTRASYON : 81 milyon /mL
MOTİLİTE A (ileri, hızlı hareketli ) % : 0
B (ileri, yavaş hareketli ) % : 67
C (Lokalize hareketli ) % : 10
D (Hareketsiz) % : 23
SEMEN MORFOLOJİ DEĞERLENDİRME FORMU
Normal Sperm %2
Baş Şekli Anomalisi %32
Akrozom Anomalisi %6
Nükleus Anomalisi %
Mid- piece Anomalisi %16
Kuyruk Anomalisi %14
Mikst Anomali %28
İmmatür From % 2
Sınıflandırılamayan %
Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Bu arada adetlerimde düzenli (27-28 günde bir).
merhaba hemşire hanım acaba ovitrelle ilacını adetin kaçıncı günü kullanılmalı...ben 15.günü kullandım yumurta 2 cm olmuş.şimdi ne yapmalıyım.
merhaab ben de laborantım ama bu konularda cok fazla bılgım yok ben 2 haftadır dostinex kullanıyorum ve gece yutmama ragmen ve haftada sadece 1 tablet kullanmama rağmen içtikten ertesı gun tansıyon duşuklüğü ve baş donmesı yaşıyorum bu normal mıdır
19 martta adet gördükten sonra 3.günü fostimon 150ml iğnelere başladım.6 tane fostimon 1 tane merional iğne vuruldum.ve 30 martta aşılamam oldu.diğer 3 aşılama tecrübelerime dayanarak 14.gün adet olurum eğer tutmadıysa derken aşılamanın 10.günü adet oldum.bu durum beni yumurtamın erken çatladığını ve boşu boşuna mı aşılama olduğumu gösterir
hemşire hanım merhaba benimde size sorum olucak ben endometrium ameliyatı oldum 3 ya önce 2 ay gebelik oluşmayınca aşılama denendi tutmadı malesef size sormak istediğim aşılamadan hemen önceki eşimin analizinde ileri hızlısı 0 -yavaş ilerisi 55 milyon çıktı morfolojide %9 du .sizce eşimin ileri hızlı 0 olması mı bizim aşılama tutmama sebebi bir hafta sonra 2. si denencek ama bu durumda heralde oda tutmaz diye düşünüyorum
bir yıl korunma olmaksızın ilişkide bulunup gebelik elde edemeyen çiftler infertil olarak kabul edilir düzensiz adet görmeniz bence hormonal dengede bir sorun olduğunu gösteriyor adetinizin 3.günü hormon tahlili yaptırmanızı öneririm adetin 21.günü yumurtladığınızı öğrenmek için progesteron baktırabilirsiniz doktorunuzda yumurtalık rezervlerine bakacaktır birde eşinizden spermiyogram isteyecektir öncelikli yapılması gerekn testler bunlar ....1 yıl olduysa bence değerlendirmeden geçmelisinizmerhabalar herkese ben yeni yazildim.ben yaklasik bir seneden beri korunmuyorum ve simdiye kadar hamile kalamadim.bir seneye kadar dogum kontrol hapi kullandim ve simdide adetim cok duzensiz oluyor.dokyorum biraz daha bekleyin hersey yoluna gelir diyor ama...na zaman cunku her zaman iki aya bir adet goruyordum ama su an uc ayi gecti ve daha olmadim. sizin onerilerinizi bekliyorum tesekurler
hemşire hanım bende polikistkover var.hamilelik monitörü alsam işe yararmı?clearblue almayı düşünüyorum siz ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?