- Konu Sahibi baby nurse
-
yavruceylan ordan da cevap alamayınca buraya yazmıştım.ama şimdi cevap aldım.teşekkür ederim ilgin içinkaydirigubbakcemile5
enfeksiyonunu dr a bildir varsa antıbıyotık ile hallederler,vajinal bazı ilaçlar da verirler geçer,,üşütmemeye dikkat et.merhaba teşekkurler ilgin için bilmiyorum bilgin varmı ben tuplerimin açık olup olmadıgını ancak rahim filmiylemi ogrenebilirim cunku bende yıllardır bitmeyen bir idraryolu enfeksiyonu var bunun tupleri tıkadıgını duydum ve bu beni çok korkutuyo 1 yıldır korunmasız deniyoruz ama halen bi umut yoklmaz: lmaz: lmaz:
erkeklerde sperm hareketliliği için keçiboynuzu pekmezini alternatif tıbba inanmayan proflar bile tavsiye edyor,dayıma prof recai papuçcu önerdi 6 ay boyunca.bide kırmızı kore ginsengi var ,sperm üretimini arttıran hormonu salgılattırıyor.çörek otu(ezilmiş) da hem sperm hem de yumurta üretimini arttırır.böle bi karışımı tavsiye etmişti bize bilgin ve dindar bir hoca.şifalar dileğiyle...yapanlar faydasını gördübacım benimkine de keçiboynuzunu içirmek zor oluyo ama değer bebeğim için
enfeksiyonunu dr a bildir varsa antıbıyotık ile hallederler,vajinal bazı ilaçlar da verirler geçer,,üşütmemeye dikkat et.
doğum kontrol haplarının kullanımı genelde faydalı da olsa bazı zararları var.maxımum 6 ay kullanılıp bi ay ara vermek gerekir.ve 1 yıldan fazla kullanmakta ii olmaz bi problemden dolayı kullanılmıyorsa.kullanıldığı süreçte 3 ayda bir rutin kan tahlillerine baktırılmalı her bünye ilaçtan eşit etkilenmez(örneğin hepatit hastalarına rutinde ilaç kullanmaları çok zararlı).ve genellikle rahim duvarının incelmesine neden olur bebekin tutunması zor bırakır bırakmaz,hatta düşükle sonlanır,tabi ilaç bıraktıktan 2 ay sonra rahim kendini toplar.sık olmamakla birliikte uzun süre kullanmında kanın pıhtılaşmasına neden olur ,buda gebelik istemi için olumsuz bir durumdur.sağlıcaklaselam birsey sormak ıstıyorum bilgisi olan biri wardır belkıde dedım... cwplarsanız sewınırım.2yıl önce adet duzensızlıgınden we kıllanmadan dolayı doktora gıttım bana gynelle drajeyı werdı.2yıldır kullanıorum bu hapın kısırlık yapma ıhtımali war mı ?ewlenıcen zaman hapı bırakırsın demıstı doktor ama hapı bırakıncada hemen cocuk ıstersen olur 1 2 yıl beklersen zor olur dıyorlar cevreden duydugum kadarıyla bu hapın kısırlık yapma ıhtımalı war mı? we ewlenınce nezaman bırakabılırım?
gittiarkadaşlar tedaviye başladım bende herşey normal eşimde hareketli sper sayısı yüzde 30 çıktı ilk önce ilaç tedavisi deneyeceğiz dedi 3 ay sonra gerekirse aşılama ya ilaç tedavisi nasıl oluyor ne gibi yol izleniyor bilen varmı...
ayrıca eşin muhakkak keçi boynuzu pekmezi içsin faydasını göreceksinizarkadaşlar tedaviye başladım bende herşey normal eşimde hareketli sper sayısı yüzde 30 çıktı ilk önce ilaç tedavisi deneyeceğiz dedi 3 ay sonra gerekirse aşılama ya ilaç tedavisi nasıl oluyor ne gibi yol izleniyor bilen varmı...
ayrıca eşin muhakkak keçi boynuzu pekmezi içsin faydasını göreceksiniz
sen de bi problem yok.bilgilerim,araştırmalarım,tecrübelerim dahilinde şunu söyleyebilirim.eşine ilaç vermeleri gerekirdi.nasılki kadınlarda yumurtlamayı arttıran ilaçlar veriliyor erkeğe de aynısı veriliyor(klomen,gonal f gibi)hatta benim dayıma yurt dışından getirtilen 600 t lik bi ilaç tavsiye etmişti prof.onun değerleri düzeltilerek tedavi devam etmeliydiilla da aşılama yapacaksan 1 kere yap ve sonrasında tüp bebeğe geç.ama şunu unutma aşılmanın ve tüp bebeğin ilaçları aynı(1200tl kadar)o kadar harcamışken 3500 de tüp bebeğe verilse daha mantıklı.ilaçlar etkilerini 3-4 aya kadar devam ettirir.üstüste ilaç kullanman yerine ara vere vere kullandırırlar herhalde.bu da vakit kaybı.maddi durumunuza göre karar vermeni tavsiye ederim.yaş faktörünüz de malum.şifalar dilerim.biz de 4 çocuk istiyoruz:)yaşım 25 yıpratma kendini diyorlar ama nafile.eşim 36 yaşında yazacakdım:)yani benden ufak değil büyük kazara yazdım:)
süleymaniye de kadın doğum hastanesi var,kartalda da zeynep kamil var.onun dışında üniversite hastanelerini biliyorsun.geçmiş olsun...benimde bir sorum olucak yardımcı olursanız sevinirim ben 5 yıllık evliyim 4 yıl korunduk ve 1 yıldır korunmayı bırakmamıza rağmen doğal yoldan bebek sahibi olamadık şimdi eşim ve ben dr a gidicez önümüzdeki ay ama devlet hastanesi kadın doğum dr una danışmıştım daha önce oda muayene bile etmeden benim yapabileceğim birşey yok infertelite merkezine gidin dedi benim sorum istanbulda neden bebek sahibi olamadığımızı öğrenmek için yapılacak testleri yapan ve bir sorun varsa bizi ona göre tedaviye yönlendirecek bir devlet hastanesi yokmu
teşekkurler son bi soru mesela ne isteyebilirler ben hormon tahlilide yaptırmıştım ama başka oncelikli ne yapılıyo pek bi bilgim yok şimdiden teşekkurler
teşekkürler canım yanıt verdigin için ama bana hiç tiroitin yüksek veya tiroit problemin var demedi doktor.ama gittigimde doktora danışayım.sadece tedavi görürken merional adlı yumurtalık uyarıcı igne yaptırmıştım ve tedavi süresincede sadece e2 hormonunu kontrol ediyor .süt hormonum yüksekti ilk çocugumda emzirmeyi bırkmıştım ama gögsümde sütüm vardı sıktıgım zaman çıkıyordu tahlil yapılmıştı prolaktinden yüksek çıkınca 2 ay hap tedavisi gördüm ve normale dönmüştü ama tiroit diyince aklım karıştı bi doktora danışayım canım gelişmelerden haberdar ederim canım herşey için teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?