- Konu Sahibi baby nurse
-
mrb kızlar eşimin spermiyogram sonucunu yorumlarmısınız?
ilerihızlı hareket:0
ileri yavaş hareketli:4 %16
olduğu yerde hareketli:9 %36
hareketsiz :12 %48
ml de 25 milyon serm
toplam sperm:88milyon
like faksiyon:25 dk
toplam hacim:3.5 ml
her sahada:12-14 lökosit
selam birsey sormak ıstıyorum bilgisi olan biri wardır belkıde dedım... cwplarsanız sewınırım.2yıl önce adet duzensızlıgınden we kıllanmadan dolayı doktora gıttım bana gynelle drajeyı werdı.2yıldır kullanıorum bu hapın kısırlık yapma ıhtımali war mı ?ewlenıcen zaman hapı bırakırsın demıstı doktor ama hapı bırakıncada hemen cocuk ıstersen olur 1 2 yıl beklersen zor olur dıyorlar cevreden duydugum kadarıyla bu hapın kısırlık yapma ıhtımalı war mı? we ewlenınce nezaman bırakabılırım?
arkadaşlar tedaviye başladım bende herşey normal eşimde hareketli sper sayısı yüzde 30 çıktı ilk önce ilaç tedavisi deneyeceğiz dedi 3 ay sonra gerekirse aşılama ya ilaç tedavisi nasıl oluyor ne gibi yol izleniyor bilen varmı...
ilaçla tedavi ile hamile kalma şansı %25 kadardır aşılama ile de aynı oran .zaten kullanılan ilaçlar aynı sadece enjeksiyon farkı var.aşılamayla tuttu denilse bile aslında o ilaçları kullandıktan sonra doğal birleşme sonucu ile de aynı şansa sahipsiniz.aşılama şu durumlarda faydali:vajinismus nedeniyle birliktelik olmuyorsa,ilişki sonrası hazneden meninin çoğu geri boşalıyorsa,ve kadının siklusu 30 günden fazla sürüyorsa;çünkü ovulasyon zamanına denk getirmek için çok çalışma gerekiyor:).onun dışındaki durumlarda direk tüp bebek daha ii.zaten 3 aşılama fiyatına bir tüp bebek denk geliyor.psikolojik yıpranma da cabası. sağlıcakla kal
merhaba benim fsh değerim 6.84 çıktı buna bakılarak yumurta rezervi hakkında ne söyleyebilirsiniz.şimdiden teşekkürler
kanaldan geçme sürecineki zorlukları aşacağı doğru,sperm yıkamadan bile aşılamayı yapan drlar var sebepzis infertilite de.aşılama oyalanma demek.tüm tüpbebekçilerde bunu söyler.aşılamada başarı oranı en fazla %25 normal yoldan gebe kalma oranı %20lerde.o kadarcık oran için aşılama gereksiz.bunu tüm tüpbebekçilerde söyler.ama drlar herzaman hastayı kendine bağımlı kılmak için aşama aşama gitmeyi severler.ovulasyon indüksiyonu ve aşılama arasında da hemen hemen hiç bi fark yok .yine de kişisel bir tercih.kıdemli bi sağlıkçı olarak bunları söyleyebilirim.hem de bu süreci yaşayan biri olarak.ben sizinle aynı fikre sahip değilim
aşılamaylada çok rahat tüp bebeğe gerek duymadan gebelik elde edilebiliyor eğer sebebi bilinemeyen infertiliteyse aşılama denenmeli ayrıca aşılama işleminde enfeksiyonu yoldaki engelleri ve ölü hücreleri ortadan kaldırıyorsunuz bence denemeye değer ...ayrıca ele alındığında maliyeti daha düşük...öne sürdüğünüz nedenler aşılama nedenleri değil bence ilişki sonrası zaten spermler hazneden gelecektir adetin 30 günden fazla sürmeside önemli değildir bence bu konuda yanlış bilgi vermeyin hassas bir konu....
canım serophone yumurta büyütmek için.adetini düzenlemek için değil.yumurta takibi yaptırıyormuydun?kızlar bişey sorucam 19 hastalanmam gerekiyodu olmadım 2 gün geçti bu ay serophone kullandım normalde 45 günde bir olduğum için test için bekliyimmi çünkü bem hep geçikiyorum ama bu ay ilaç kullandım ya tam zamanında hastalandırıyomu bu ilaç bebeğe ihtimal veremiyprum hayal kırıklığı yaşamamk için çünkü tedavide ilk ayım pkoluyum yardımınızı rica edicam
Merhaba,elinizden geldiğince yardımcı olmaya çalıştığınız için çok teşekkür ederiz.Allahü teala razı olsun.Ben bir şey daha soracağım.Bu ay klomen içmiştim ve adetin 21.günü progesteron tahlili 12.6 çıkmıştı.Şuan adetim bir gün geçti bugün Beta HCG baktırdım 0.1....Fakat adet olmadım ve adete dair emare de yok.Niçin böyle olmuş olabilir acaba?Gebelik olup da kanda çıkmama gibi bir ihtimal var mıdır?
canım aynı sorun bendede var bende buay kullandım 4 gün geçti hala bişey yok test yaptım negetif hiçbişey anlamdım ya ve yumurtam çatlamıştı çünkü iğne vurundum
acaba testemi problem var ben normal test yaptım kan yaptırmadım sen naptın biraz anlat
kanaldan geçme sürecineki zorlukları aşacağı doğru,sperm yıkamadan bile aşılamayı yapan drlar var sebepzis infertilite de.aşılama oyalanma demek.tüm tüpbebekçilerde bunu söyler.aşılamada başarı oranı en fazla %25 normal yoldan gebe kalma oranı %20lerde.o kadarcık oran için aşılama gereksiz.bunu tüm tüpbebekçilerde söyler.ama drlar herzaman hastayı kendine bağımlı kılmak için aşama aşama gitmeyi severler.ovulasyon indüksiyonu ve aşılama arasında da hemen hemen hiç bi fark yok .yine de kişisel bir tercih.kıdemli bi sağlıkçı olarak bunları söyleyebilirim.hem de bu süreci yaşayan biri olarak.
bu saat oldu uyuyamıyorum... kurduğum cümleler anlamsız saçma sapan... kafam allak bullak.... tek bildiğim tek duam bebişmin sağlıklı sıhatli gönlme göre olması.... allahım tüm isteyenlere versin...... a
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?