İnfertilite Hakkında Merak Ettikleriniz.. Hemşireyim Yardımcı Olmaya Çalışırım..

neşecim merhaba
öncelikle minik meleğini kaybetmene çok üzüldüm allah sana onu cennette şefaatçi etmiş
sabırlar dilerim arkadaşım
biliyorsundur ki yumurtlama adetin 21.günü belli olur progesteron 21.gün pig yapar yani en yüksek seviyeye ulaşır sonra düşüşe geçer o zaman yumurtlamana baktırmanı öneririm
ama öncelikle troid hormonların bana yüksek geldi serbest t3 t4 mü bilmiyorum ama serbestse yüksek bence bir endokrinle görüş....
eğer ki troid problemin varsa kendiliğinden bebeğin olmayabilir destek alman gerekebilir
stres altında olduğun için psikolojik olarak yumurtlamanı baskılarsın bence tekrar aşılama yaptır bu süreci uzatma canım...tekrar görüşürüz 1yada2 aşılama sonrası zaten olmazsa zaten tüp bebeğe geçiyorlar

senin gibi aynen benimde bir adenomum var bende şu aralar iyi bir beyin cerrahı arıyorum
aynen dediğin gibi adenomun hiperprolaktinemi ile alakası olmayabilir
hamilelikte dostinex kullanamayacaksın çünkü prolaktin rahim üzerinde kasılma yapıcı etkiye sahiptir ama bunun için hiçbirşey diyemeyeceğim çok iyi bir hocayla görüşmen gerektiğini düşünüyorum ancak böyle karar verebilirsin ayrıca gebelik adenomları büyütebiliyor büyüklüğünden ziyade adenomun nerede olduğu önemli biliyorsundur umarım duaların için teşekkürler canım

açık ve net zaman kaybetmeden kesinlikle tüp bebek öneririm.....

merhaba arkadaşım ben 5 aylık evliyim 2 aydır bebek deniyodur ama olmadı,çok korkuyorum acaba acelemi ediyorum yoksa bi sorun mu var allahım deli olucam

2 ay olmuyor diye endişelenmek çok yersiz rahat olun......evliliğinizin tadınıı çıkarın korunmayın o arada o olur...

varikosel operasyonu sonrası 6 ay içerisinde geri dönüşüm başlar
eşinizin sperm sayısı gayet güzel ileri hareketlisi gayet iyi ...
morfolojiside çok iyi...
sebebi bilinmeyen infertilite çiftlerde görünürde hiçbir neden bulunmaksızın çocuk sahibi olunamamasıdır

bence önce hsg falan çekilmeden normal tetkiklerini yaptır sonra ileri tetkiklere geçersin biraz erken bence...

bence önce hsg falan çekilmeden normal tetkiklerini yaptır sonra ileri tetkiklere geçersin biraz erken bence...

teşekkurler son bi soru mesela ne isteyebilirler ben hormon tahlilide yaptırmıştım ama başka oncelikli ne yapılıyo pek bi bilgim yok şimdiden teşekkurler

cok teşekkur ederim bana yardımcı oldugun için bu hafta bi hastaneye başlayacagım bakalım neler istenecek gorecegim sana da allah yardım etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh ilk denemende tutar allah yardımcımız olsun

selamnur... çok teşekkur ederim yanlız ben buraya uye olalı cok yeni ozelden nasıl yazılıyor bilmiyorum ama cok teşekkürler

teşekkürler canım yanıt verdigin için ama bana hiç tiroitin yüksek veya tiroit problemin var demedi doktor.ama gittigimde doktora danışayım.sadece tedavi görürken merional adlı yumurtalık uyarıcı igne yaptırmıştım ve tedavi süresincede sadece e2 hormonunu kontrol ediyor .süt hormonum yüksekti ilk çocugumda emzirmeyi bırkmıştım ama gögsümde sütüm vardı sıktıgım zaman çıkıyordu tahlil yapılmıştı prolaktinden yüksek çıkınca 2 ay hap tedavisi gördüm ve normale dönmüştü ama tiroit diyince aklım karıştı bi doktora danışayım canım gelişmelerden haberdar ederim canım herşey için teşekkürler

mrb kızlar eşimin spermiyogram sonucunu yorumlarmısınız?
ilerihızlı hareket:0
ileri yavaş hareketli:4 %16
olduğu yerde hareketli:9 %36
hareketsiz :12 %48
ml de 25 milyon serm
toplam sperm:88milyon
like faksiyon:25 dk
toplam hacim:3.5 ml
her sahada:12-14 lökosit

adımın üzerine git tıkla görürsün seçenekleri...sağlıcakla kal...

merhaba teşekkurler ilgin için bilmiyorum bilgin varmı ben tuplerimin açık olup olmadıgını ancak rahim filmiylemi ogrenebilirim cunku bende yıllardır bitmeyen bir idraryolu enfeksiyonu var bunun tupleri tıkadıgını duydum ve bu beni çok korkutuyo 1 yıldır korunmasız deniyoruz ama halen bi umut yok lmaz:lmaz:lmaz:

yavruceylan ordan da cevap alamayınca buraya yazmıştım.ama şimdi cevap aldım.teşekkür ederim ilgin içinkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…