arkadaşlar bu ilacı kullananlar olarak bi liste yapalım. Arisin ve diğer arkadaşların getirdiği ilaçları kullananlar, hamile kalanlar bu listeye isimlerini yazdırırlarsa sevinirim....Listeyi başlatıyorum...
İSİM----------- SORUN---------- YAŞ------- İLACA BAŞLAMA TARİHİ
1- Nil1970---- yum. yetmezliği-----(41) ------- 3 Kasım 2011
Ece-Eskici Arkadaşım tşkler. aslında daha çok kişi var ama nedense listeye yazdıran olmadı...
1- Nil1970---- yum. yetmezliği-----(41) ------- 3 Kasım 2011
2-ECE-ESKİCİ--- Sebepsiz----------(41)---------Nisan'dan itibaren aralıklı
1- Nil1970---- yum. yetmezliği-----(41) ------- 3 Kasım 2011 :
2-ECE-ESKİCİ--- Sebepsiz----------(41)---------nisan'dan itibaren aralıklı
3-esra8 ------SPERM AZLIGI ben (23)eşim(31)-------12 ekim
4- sivatan----------sebepsiz--------(30)-------------1 kasım 2011
slm kıslarrr
bende başladım ilacıma ve yumurtlama günlerimdeyim artık full çalışma var
ilaç bana hiç kötü bi etki yapmadı ama eşimde işe yarayan bu afrodizyak olayı psikolojik mi yoksa gerçekmi bilemiyorum karar veremedim ama anlaşılacağı gibi sık sık çalışmalarımız oluyor hazır da tatildeydik
bakalım artık gerisi kısmet
hadi sivatan ilk müjdeyi senden bekliyoruz.
Kızlarr bu ilacı nasıl kullanıyoruz..İlaç yolda ama başlık kapandığından unuttum
Allah rızası için birisi tarif etsin..Birde ilaca başlama tarihi önemlimi?? Çünkü ben 10 güne kadar nasibse tüpe başlıyorumda
Şimdiden teşekkürler..
ayrıca ben br cay bardagına 1 tatlı kasıgı kullanıorumKızlarr bu ilacı nasıl kullanıyoruz..İlaç yolda ama başlık kapandığından unuttum
Allah rızası için birisi tarif etsin..Birde ilaca başlama tarihi önemlimi?? Çünkü ben 10 güne kadar nasibse tüpe başlıyorumda
Şimdiden teşekkürler..
canım sogan kuru kıste bırebır yap ınsallah faydasını goreceksındırbende bu ay kist oldu hemde kocaman ilacı içmeyi bıraktım ara verip sonra devam edecegim bu arada sogan kürü yapıp belki kist kolayca gider diye düşünüyorum sen ne dersin esracım
hade bakalım hayrlıs haberler verırısın ınsallahhhhhhslm kıslarrr
bende başladım ilacıma ve yumurtlama günlerimdeyim artık full çalışma var
ilaç bana hiç kötü bi etki yapmadı ama eşimde işe yarayan bu afrodizyak olayı psikolojik mi yoksa gerçekmi bilemiyorum karar veremedim ama anlaşılacağı gibi sık sık çalışmalarımız oluyor hazır da tatildeydik
bakalım artık gerisi kısmet
nil1970
mavimenekşe
ece_eskici
maillerinize bakarmısınız.
seapearl seninle yazıştık tamamdır.
bahar85 seninle konuştuk tamamdır.
sevgiyle kalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?