şifa olsun. inşallah bu tatsız tuzsuz ilaç sana bebişini getirecek.
bu ilacı adetin başlamasından itibaren ilk 15 gün, günde 3 kez, yarım bardak suya bir tatlı kaşığı kullanılacak diye hatırlıyorum. doğru mu hatırlıyorum...
daha önce getirtip kullanan arkadaşlar tecrübelerini bizimle paylaşsalar ne güzel olurdu.
pardon kızlar görmemişim sanırım
günde 3 kere aç karınla yarım çay berdağı suya 40 damla
ben gebelik testlerinin içinden çıkan damlalılığı kullanıyorum 40 damla damlatıyorum
ayrıca ilaçlar buzdolabında kendi kutularında karanlıkta saklanmalıdırlar yoksa ilaç etkisini kaybediyormuş
tşkler sivatancım.. adetin başlamasından itibaren ilk 15 gün yani yumurtlayana kadar kullanılacak değil mi ???
pardon kızlar görmemişim sanırım
günde 3 kere aç karınla yarım çay berdağı suya 40 damla
ben gebelik testlerinin içinden çıkan damlalılığı kullanıyorum 40 damla damlatıyorum
ayrıca ilaçlar buzdolabında kendi kutularında karanlıkta saklanmalıdırlar yoksa ilaç etkisini kaybediyormuş
ben bu ay adetin 5 günü başladım günde iki defa aldım kaç gündür kasık agrım vardı adetimde 1gün oldu dr gittim hayatımda ilk defa böyle oldu dr kist olmuş dedi ben 20 gün falan kullandım ama son bir hafta süretli kasık agrım vardı iyiye yordum ama malesef böyle oldu şimdi bu kist nasıl gidecek bakalım
nil o konuda bişey diyemem kendiniz bilirsiniz bende bu bilgileri duymuyorum bi yerden kendim araştırıyorum ve uyguluyorum yani kendim araştırıp kendime uygun olana karar verip başladım
mesela araştırmamda adetliyken kullanmayın kanama arttırır yazıyodu ben hayır ben beklemicem dedim denedim artma filan olmadı ben adetimin 3.günü başladım içmeye eşimede veriyorum ilacı
ve şöyle ki ben ovulasyon bitimine kadar içmeyi düşünüyorum mesela 12.gün mü yumurtluyorum ben 16.güne kadar içicem bu şekilde planlamamı yaptım isterseniz bi araştırın kendi durumunuza kendiniz karar verin derim ben kimseyi yanlış yönlendirmek istemem
istersende benim gibi uygula sana kalmış bişey
3 ay kullanıcam ve sonuç alamazsam aşılamamı yaptırıcam önümdeki 3 aylık planım da bu
ben bu ay adetin 5 günü başladım günde iki defa aldım kaç gündür kasık agrım vardı adetimde 1gün oldu dr gittim hayatımda ilk defa böyle oldu dr kist olmuş dedi ben 20 gün falan kullandım ama son bir hafta süretli kasık agrım vardı iyiye yordum ama malesef böyle oldu şimdi bu kist nasıl gidecek bakalım
dün ilacım elime ulaştı. bi kez daha tşk ederim. ve akşam hemen eşimle birlikte kullanmaya başladık. eşime zorla içirdim. adetim bu ayın 6-7 si gibi olacaktım. ama adetimi beklemedim. hakkımızda hayırlısı olsun. adetimin 3. günü bayram tatiine denk gelmezse 2.5 yıl aradan sonra ilk kez hormon değerlerime baktırcam. bakalım nasıl çıkacak. ayrıca 2 gündür solgarın female multible vitamin ilacına da başladım. çörek otu yağına devam ediyorum.
nil ilacının ulaşmasına çok sevindim inan
eşin içsin de zorla içsin yeterki içsin.benim eşimde içiyo 3 gündür başladı bile midem bulanıyo ilaçtanmı o oluyo bu oluyo kesin ilaçtır diye
inşallah bayrama denk gelmezde yaptırırsın tahlillerini ve güzel çıkarlarda ilaçta işe yarar
ben senden güzel haber almayı çok istiyorum umutluyum da inan Rabbim tez zamanda nasip eder inşallah
annemin bi lafı var ''eteğinden anne diye çekiştiren 1 tane olsun ben başka bişey istemiyorum bunun için hep dua ediyorum annecim ''der...:132:
çok tşk ederim sivatancım... Ben de bu sayfadan çok güzel haberler almayı bekliyorum... annen çok güzel söylemiş ama bence sayı belirtmesin .. bi tane yetmez. anneciğine söyle ''eteğinden ANNE diye çekiştiren kızın ve oğlun olsun'' diye dua etsin... anneciğini ve seni öpüyorum..
Bir dahaki bayramda bebeklerinizin kucağınızda olması dileğimle iyi bayramlar
Bir dahaki bayramda bebeklerinizin kucağınızda olması dileğimle iyi bayramlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?