infertiliteyi yenmek için verdiğimiz çabalar

ben de sormuştum. cevap veren olmadı...

pardon kızlar görmemişim sanırım
günde 3 kere aç karınla yarım çay berdağı suya 40 damla
ben gebelik testlerinin içinden çıkan damlalılığı kullanıyorum 40 damla damlatıyorum
ayrıca ilaçlar buzdolabında kendi kutularında karanlıkta saklanmalıdırlar yoksa ilaç etkisini kaybediyormuş

Son düzenleme:

tşkler sivatancım.. adetin başlamasından itibaren ilk 15 gün yani yumurtlayana kadar kullanılacak değil mi ???

tşkler sivatancım.. adetin başlamasından itibaren ilk 15 gün yani yumurtlayana kadar kullanılacak değil mi ???

nil o konuda bişey diyemem kendiniz bilirsiniz bende bu bilgileri duymuyorum bi yerden kendim araştırıyorum ve uyguluyorum yani kendim araştırıp kendime uygun olana karar verip başladım
mesela araştırmamda adetliyken kullanmayın kanama arttırır yazıyodu ben hayır ben beklemicem dedim denedim artma filan olmadı ben adetimin 3.günü başladım içmeye eşimede veriyorum ilacı
ve şöyle ki ben ovulasyon bitimine kadar içmeyi düşünüyorum mesela 12.gün mü yumurtluyorum ben 16.güne kadar içicem bu şekilde planlamamı yaptım isterseniz bi araştırın kendi durumunuza kendiniz karar verin derim ben kimseyi yanlış yönlendirmek istemem
istersende benim gibi uygula sana kalmış bişey
3 ay kullanıcam ve sonuç alamazsam aşılamamı yaptırıcam önümdeki 3 aylık planım da bu

ben dısrda saklıorum
buzdolabı oldugunu ılk defa duydum :26::26::26:

ben bu ay adetin 5 günü başladım günde iki defa aldım kaç gündür kasık agrım vardı adetimde 1gün oldu dr gittim hayatımda ilk defa böyle oldu dr kist olmuş dedi ben 20 gün falan kullandım ama son bir hafta süretli kasık agrım vardı iyiye yordum ama malesef böyle oldu şimdi bu kist nasıl gidecek bakalım

benimde tek korkum bu işte:18::18::18::18:
kistin d.k hapı içeceksin gidecek ececiğim

dün ilacım elime ulaştı. bi kez daha tşk ederim. ve akşam hemen eşimle birlikte kullanmaya başladık. eşime zorla içirdim. adetim bu ayın 6-7 si gibi olacaktım. ama adetimi beklemedim. hakkımızda hayırlısı olsun. adetimin 3. günü bayram tatiine denk gelmezse 2.5 yıl aradan sonra ilk kez hormon değerlerime baktırcam. bakalım nasıl çıkacak. ayrıca 2 gündür solgarın female multible vitamin ilacına da başladım. çörek otu yağına devam ediyorum.

kist olmasına üzültüm. ama ilacın etkisini bi daha ki aya daha olumlu şeyler getireceğine inan. soğan kürünün iyi geldiğini okumuştum. bi araştır istersen...pitif düşün pozitif olsun...

nil ilacının ulaşmasına çok sevindim inan
eşin içsin de zorla içsin yeterki içsin.benim eşimde içiyo 3 gündür başladı bile midem bulanıyo ilaçtanmı o oluyo bu oluyo kesin ilaçtır diye
inşallah bayrama denk gelmezde yaptırırsın tahlillerini ve güzel çıkarlarda ilaçta işe yarar
ben senden güzel haber almayı çok istiyorum umutluyum da inan Rabbim tez zamanda nasip eder inşallah
annemin bi lafı var ''eteğinden anne diye çekiştiren 1 tane olsun ben başka bişey istemiyorum bunun için hep dua ediyorum annecim ''der...:132:

çok tşk ederim sivatancım... Ben de bu sayfadan çok güzel haberler almayı bekliyorum... annen çok güzel söylemiş ama bence sayı belirtmesin .. bi tane yetmez. anneciğine söyle ''eteğinden ANNE diye çekiştiren kızın ve oğlun olsun'' diye dua etsin... anneciğini ve seni öpüyorum..

nil inan benimde hayalimdeki ve aklımdaki sayı 1 fazlasını gözüm kesmiyor aslında 1 bile düşündürücü ama benim için neyseee
olmadı olmasın yoksa ben rahatımdan memnunum ve hiç işime gelmiyor 2 çocuk filan ayyyyyy düşüncesi bile korkutuyor beni nedense 1 idealdir benim için
Rabbim hepimize versin kucaklarımız boş kalmasın yeter
eşime kalsa 2 yada 3 onun düşüncesi biz ölünce çocuk yanlız kalmasın abisi ablası olsun birbirlerine yetsinler diyo daaa biz 1i becersek önceee

Son düzenleme:
Bir dahaki bayramda bebeklerinizin kucağınızda olması dileğimle iyi bayramlar

inşallah iremcim. senin, hepimizin ve tüm annelik hasreti çeken bayanların bi daha ki bayramda bebekleri ile birlikte bayram yapmaları dileğiyle... telefon sohbetin için çok tşk ederim. senle konuşmak çok iyi geldi. her şeyin gönlünce olmasını dilerim..gönlü güzel arkadaşım dualarım seninle.. iyi bayramlar....

arkadaşlar bu ilacı kullananlar olarak bi liste yapalım. Arisin ve diğer arkadaşların getirdiği ilaçları kullananlar, hamile kalanlar bu listeye isimlerini yazdırırlarsa sevinirim....Listeyi başlatıyorum...

İSİM----------- SORUN---------- YAŞ------- İLACA BAŞLAMA TARİHİ

1- Nil1970---- yum. yetmezliği-----(41) ------- 3 Kasım 2011

Son düzenleme:
Sevgili yokohomo böyle bi buluşa öyle çok ihtiyacı olan insan var ki... umarım çalışmalarınızı bir an önce tamamlamanızı ve piyasaya sürdüğünüz ürünle bebek isteyen herkese şifa olmanızı diliyorum.. rabbim yardımcınız olsun...

tüm arkadaşların bayramını en içten dileklerimle kutlarım bu bayramda güzel haberler almanızı dilerim umarım ilaçlar işe yarar herkesin duaları kabul olur iyi bayramlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…