relax olalım ,arkadaşlar meleklerle konuşmak diye bi kitap duydum geçenlerde tv de ve okuyan insanlarında hayatında mucizeler tanık
tanık olduklarınıda netten okudum eğer kuantum ,pozitif düşünce gibi konularla ilgileniyorsanız bi göz atın derim
evet çok doğru :))) araştır canım değişik bi kitap
mailine bakarmısın lütfen
az once kargom geldı
cok sagol sıvatan
az once kargom geldı
cok sagol sıvatan
bizde eşimle içmeye başladık bugün
tadı yok aslında ama kokusu var çok fena burnumu tıkayıp içiyorum
aris teşekkür ederim
romence bilen dr bulmam neden bukadar şaşırtıcı anlamadım romence sadece romanyada mı bilinip konuşuluyor bulgaristanlı olan çoğu insan bulgarca romanca ve rusça dersi görmüştür bilirler az da olsa unutmadıysalar
orda dru ben yanlış yönlendirmişim yeni şişelerin içinde bir prospektüs birde üretici firmanın ürünlerinin açıklamalarının yazdığı kağıt varmış ben o kağıdı vermişim adama o da oturup saatlerce satır satır okuyacak hali yok ki keza ben bunu dra söylemeseydimde içecektik bu ilacı o bana sadece her bulduğunuzu içmeyin dedi o yüzden görmek istedi ama sonuçta içinde 1 bitki ve alkol karışımı veya bin bitkinin karışımıda olsa sonuçta bitki bitkidir zararı yoktur bence ve druma görede bu böyle çünki yapılan bütün ilaçlar bitkilerden elde edilir ama günümüzde daha ileri yöntem olduğu için içinden zararlı moleküller ayrılır mesela bir bitki içersin sana verdiği faydanın yanında yüzünde sivilce yapar işte bu moleküller ayıklanır atılır bu şekilde ilaç haline getirirlir artık dedi ve bunun gibi birçok açıklama yaptı bana şimdi bende size bunların hepsini kelimesi kelimesine anlatamam burada değil mi
drum yalancı filan değil o bizim aile drumuzdur en önemliside ben druma çok güvenirim ve severim ne drlar duyuyoruz azarlarlar kovmaktan beter ederler benim drum zor bulunan drlardan şükürler olsun ki beni sıkmadan kafamdaki bütün soruları cavepsız bırakmayan açıklamasını yapan ve işini de tam anlamıyla dosdoğru yapan bir drdur benim drum...
ortada bir yanlışlık varsa bu benim yanlış yönlendirmemden kaynaklanıyor sadece çünki bende kistlerimden dolayı çok heyecanlıydım ve kafamda bin soru vardı onların heyecanıyla konuşuyordum drumla...
bukadar açıklama yeter sanırım umarım anlayabilmişsindir anlayamadıklarını
ben topiğimde ilacın adını bile geçirmiyorum diğer topikte olduğu gibi haksızlıklara uğramak ve uğratmak istemem kendimi de arkadaşlarımı da
burda paylaşacağımız çok şeylerimiz var buna inanıyorum ve o yüzde özen gösteriyorum lütfen herkes bu şekilde davransın burada ilaç muhabbeti alıp başını gitmesin ben getirdim kullanan faydasını görürse isim vermeden kelimelerini seçerek yazar
sevgiler....
hakkında hayırlısı olsun
trıbulus macunuda cok etkılı dıye bılıorm
tamamen sıfırmı yoksa cıkıs az denılecek kadar mı ?
Kızlar bu arada elibes ile ilgili bir bilginiz varmı?
Bebeği düşmüş sanırım net bilmiyorum
İnşallah hakkımızda hayırlısı olsun, yanlış görmüşümdür inşallah...
malesef ole oldu
bnde cok uzuldum
ama rabbımden hayırlısı
kendısı cok sukur ıyı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?