infertiliteyi yenmek için verdiğimiz çabalar

evet canım ya kim kullanma desede kullanıcaktık kullanıcaktım doğru söylüyosun, ben ''hadi kolay gelsin'' kısmına takıldım

tabikide senin ilacın içeriği ve zararıyla ilgili bi sorumluluğun yokki böyle düşünülmesi çok saçma olur ...

relax olalım ,arkadaşlar meleklerle konuşmak diye bi kitap duydum geçenlerde tv de ve okuyan insanlarında hayatında mucizeler tanık

tanık olduklarınıda netten okudum eğer kuantum ,pozitif düşünce gibi konularla ilgileniyorsanız bi göz atın derim

hadi kolay gelsin kısmına hiç takılma canım gül geç
amaçlar belli zaten
şu an bunu konuşmamız bile yanlış biz işimize bakalım amaç dışı konular yaratıp olayları saptırmaya hiç niyetim yok niyeti olanlarda vazgeçse iyi olur benim bunlara prim vermeye hiiiçççç niyetim yok

bi araştıralım bakalım

bizde eşimle içmeye başladık bugün
tadı yok aslında ama kokusu var çok fena burnumu tıkayıp içiyorum

telefon açtım kargoya benimkide gelmiş. yarın teslim edeceklermiş. sivatancım tekrar çok tşk ederim. sayende oldu. yoksa hayatta getirtemezdim...iyi ki varsın. iyi ki bu topik var. herşey gönlünce olsun arkadaşım..allah ne muardın varsa versin...

bizde eşimle içmeye başladık bugün
tadı yok aslında ama kokusu var çok fena burnumu tıkayıp içiyorum

şifa olsun. inşallah bu tatsız tuzsuz ilaç sana bebişini getirecek.

bu ilacı adetin başlamasından itibaren ilk 15 gün, günde 3 kez, yarım bardak suya bir tatlı kaşığı kullanılacak diye hatırlıyorum. doğru mu hatırlıyorum...

daha önce getirtip kullanan arkadaşlar tecrübelerini bizimle paylaşsalar ne güzel olurdu.

Canım hayırlı olsun inşallah topiğin tesadüf girdim..
Canım konuyu saptırmak istemiyorum ama yaptıgın açıklama çok kırıcı olmamışmı ?
İnsanların kalbini kırmak hiçte hoş değil..Aris olmasaydı eger bu ilaçtan haberiniz bile olmayacaktı
Ne olursa olsun Arise minnet borçluyuz..Yanlış anlamaya ne kadarda meilli insanlarız Aris seni kırmak için yazmamıştır bunları eminim.
İçinde olan tek bir bitki var ilacın oda tenktür dogru olan bu değilmii..Dr hakkında söylediği son cümle talihsiz olmuş evet ama onuda mazur görebilirdin..
Neyse kızlar problerimiz var evet o nedenle daha fazla alınganız ama kalp kırmaktan Allaha sıgınırım..
Yanlış anlamayın lütfen Aris kendine şifa olan ilacı bizlerede şifa olması amacıyla paylaştı hakettiği bu değil..
Allah'a emanet olun

hakkında hayırlısı olsun
trıbulus macunuda cok etkılı dıye bılıorm
tamamen sıfırmı yoksa cıkıs az denılecek kadar mı ?

hiç sperm yok ve testisler yukarıda daha önce 14-15 yaşında indirilmiş şimdi gene yukarıda kaan hoca da emre bakırcıoğluda mikrotese yapmıyor uygun olmadığı için
kaan hoca bitkisellere devam et dediği için bitkisel şeyleri deniyoruz.
Allahtan ümit kesilmez Rabbim inşallah hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar verir

rabbım hepımıze vesıle etsın bu tenkuru ınsallah
elbısese,ıreme vede sıvatana cok tskkkkkkkkkkkkkk

Kızlar bu arada elibes ile ilgili bir bilginiz varmı?
Bebeği düşmüş sanırım net bilmiyorum
İnşallah hakkımızda hayırlısı olsun, yanlış görmüşümdür inşallah...

Kızlar bu arada elibes ile ilgili bir bilginiz varmı?
Bebeği düşmüş sanırım net bilmiyorum
İnşallah hakkımızda hayırlısı olsun, yanlış görmüşümdür inşallah...

malesef ole oldu
bnde cok uzuldum
ama rabbımden hayırlısı
kendısı cok sukur ıyı

malesef ole oldu
bnde cok uzuldum
ama rabbımden hayırlısı
kendısı cok sukur ıyı

Canım ya çok üzülmüştür eminim başka bir topikte net onun yazdıgı mesaj değildi emin olamadım..
İnşallah hayırlısıyla tekrar Rabbim nasip eder kucagına alır yavrusunu üzüldüm
İnşallah Rabbim yardımcımız olsun tez zamanda isteyen herkezin önce karınları sonra kucakları dolsun..
Ne zor bir imtahan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…