- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 733
Canım ya çok üzülmüştür eminim başka bir topikte net onun yazdıgı mesaj değildi emin olamadım..
İnşallah hayırlısıyla tekrar Rabbim nasip eder kucagına alır yavrusunu üzüldüm
İnşallah Rabbim yardımcımız olsun tez zamanda isteyen herkezin önce karınları sonra kucakları dolsun..
Ne zor bir imtahan..
bizde eşimle içmeye başladık bugün
tadı yok aslında ama kokusu var çok fena burnumu tıkayıp içiyorum
nerelerdesiiin..............
sivatanım hangi kargo acaba bi arasam
yurtiçi kargo canım orayı ara benim adımı ver bu kişiden bana kargo gelecekti diye sor bilgi veririler alamazsan bana söyle ben konuşurum buradaki şubeyle
ben istanbul aymakop şubesinden gönderdim
sivatancım adıma gelen kargo yok dediler fatura numarası varsa bi atsana canım bana
canım şube müdürüyle görüştüm 15 dk sonra bana verecek takip noyu bekle 15 dakika ben yazıcam sana
tamam canım zahmet olucak ben ilçe adresi olduğu için sanırım böyle oldu
sivataaaan şimdi geldi canım kusura bakma senide uğraştırdım gelen kargocuya sordum adıma kargo yok dediler diye
başlarından savmak için hep böyle söylüyorlar dedi ..
canım çok sağol kusura bakma neolur çok çok teşekkür ederimellerine sağlık
hadi kolay gelsin kısmına hiç takılma canım gül geç
amaçlar belli zaten
şu an bunu konuşmamız bile yanlış biz işimize bakalım amaç dışı konular yaratıp olayları saptırmaya hiç niyetim yok niyeti olanlarda vazgeçse iyi olur benim bunlara prim vermeye hiiiçççç niyetim yok
Sivatan, herşey yanlış anlama konusunda mutiş bir kabiliyetin var canım.
Ben bu kabiliyetini unutarak yazmıştım sana.
İçerik konusunda millete yanlış bilgi vermemene dayanamadım.
"doktorun değiştir" ifadesi işin espirisiydi, tabi sen anlayamadın.
" Hadi kolay gelsin" kısıma çok takıldın. Bir yerde sabahları internette giremediğini yazmışın, ben çalışıyorsun düşünerek kolay gelsin dedim.
İyi günler de diyebilirdim.
Uzun lafın kısa, canım benim, benim prime ihtiyacım yoktur, sen ne istersen onu yaz.
Bir gerçek varki niyetimde hiç bir kötülük olmadığı halde yıldızlarımız bir türlü barışmıyor.
Sana ve kürlere yeni başlayan arkadaşlarına hayırlı olmasına temeni ederim.
Allah acil şifalar versin.
bu ilaç için adetliyken kesinlikle içilmesin kanamayı arttırıyo denilmişti ama ben adetimin 3.günü başladım ve hiç bir değişiklik yok bende 4.günü kesilmeye başlar 5.günü tamamen biter ve aynen öyle oldu ne kanama arttı ne bişey oldu demekki herkesin vücudu farklı reaksiyon gösteriyormuş
baya tereddüt etmiştim:18::18: beklesem mi başlasam mı diye ama iyi ki başlamışım şimdilik doğru yoldayım gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?