infertiliteyi yenmek için verdiğimiz çabalar

amın cnm
rabbm hayrlısını versın en yakın zamnda tekrardan yasatsın ınsallah

bizde eşimle içmeye başladık bugün
tadı yok aslında ama kokusu var çok fena burnumu tıkayıp içiyorum

tadı için viskiye benziyo diyorlardı ben ozaman içebilirim:))) viskiyi severimde

şifa olsun sivatan cım güzel haberlerinizi bekliyoruz.....benimkide bugün gelir herhalde ...

kargom şimdi geldi. emeği geçen herkesden Allah razı olsun.Allah gönlünüzdekileri versin.teşekkürler....

günaydın kızlarrr

kargolar bir bir ulaşmaya başlamış buna çok seviniyorum gördükçe
bunu görmek inanın beni çok mutlu ediyor birde işe yararsa daha da sevinecem heeee
güzel güzel içelim güzel güzel bebelerimiz olsun inşallah......

tamam canım zahmet olucak ben ilçe adresi olduğu için sanırım böyle oldu

sivataaaan şimdi geldi canım kusura bakma senide uğraştırdım gelen kargocuya sordum adıma kargo yok dediler diye
başlarından savmak için hep böyle söylüyorlar dedi ..
canım çok sağol kusura bakma neolur çok çok teşekkür ederim ellerine sağlık

rica ederim canım ulaşsında uğraşırız sorun değil

bu ilaç için adetliyken kesinlikle içilmesin kanamayı arttırıyo denilmişti ama ben adetimin 3.günü başladım ve hiç bir değişiklik yok bende 4.günü kesilmeye başlar 5.günü tamamen biter ve aynen öyle oldu ne kanama arttı ne bişey oldu demekki herkesin vücudu farklı reaksiyon gösteriyormuş
baya tereddüt etmiştim:18::18: beklesem mi başlasam mı diye ama iyi ki başlamışım şimdilik doğru yoldayım gibi

Sivatan, herşey yanlış anlama konusunda mutiş bir kabiliyetin var canım.
Ben bu kabiliyetini unutarak yazmıştım sana.
İçerik konusunda millete yanlış bilgi vermemene dayanamadım.
"doktorun değiştir" ifadesi işin espirisiydi, tabi sen anlayamadın.
" Hadi kolay gelsin" kısıma çok takıldın. Bir yerde sabahları internette giremediğini yazmışın, ben çalışıyorsun düşünerek kolay gelsin dedim.
İyi günler de diyebilirdim.
Uzun lafın kısa, canım benim, benim prime ihtiyacım yoktur, sen ne istersen onu yaz.
Bir gerçek varki niyetimde hiç bir kötülük olmadığı halde yıldızlarımız bir türlü barışmıyor.
Sana ve kürlere yeni başlayan arkadaşlarına hayırlı olmasına temeni ederim.
Allah acil şifalar versin.

aris benim kabiliyetlerim konusunda fikir sahibi olamazsın olmanı da istemiyorum zaten gerek görmüyorum çünki senin böyle şahsi konularda yorumlar yapmana
içerik konusunda millete yanlış bilgi versemde vermesemde herkes bunu ben bilgi vermeden önce siperiş etti bişey demeseydimde içilecek bu ilaç neden bunu anlamamkta ısrar ediyorsun hala
ewet senin prime ihtiyacın olmadığını ben ve diğer bütün arkadaşlar biliyoruz hiç tasalanma aris
lütfen düşüncelerini sen bil ve sende kalsınlar ben bilmek istemiyorum..benimde çok yerde çok dayanamadığım şeyler oldu vakti zamanında ama dayandım işte bi şekilde...ayrıca ben yanlış anlamadım herşeyi gayet net anladım ve anlattım bilmeyenlere de anlamayanlara da işine gelmeyenleri de gördüm
arkadaşlar ve benim için olan dileğin için teşekkürler

Son düzenleme:

bende hiç ara vermeden devam edicem doğru yoldayız eveet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…