Vucut mutlaka disardn takviyeyle farkindalik yaratacaktr diye dusnuyorm cunki pkoda biz normal de yumurtlama.sorunu yasadgmz icin faydasi.olr diye dusnuyorm.tutar tutmaz eşimizn spermi.kalitesizdir onu bilemeyz ama kaliteli bi yumurtlama hamileligi kolaylastrir en azndan ben eşimle bi tahlil daha yaptracgm sonrasında bakalim hayirlisylaKesinlikle inofolic kullan onun pkoya çok faydası var ben onu ve glucopahge biarada kullandım. Belki de onların sayesinde hamile kalmıştım.
Ne tahlilleri yaptırdın cnm?Vucut mutlaka disardn takviyeyle farkindalik yaratacaktr diye dusnuyorm cunki pkoda biz normal de yumurtlama.sorunu yasadgmz icin faydasi.olr diye dusnuyorm.tutar tutmaz eşimizn spermi.kalitesizdir onu bilemeyz ama kaliteli bi yumurtlama hamileligi kolaylastrir en azndan ben eşimle bi tahlil daha yaptracgm sonrasında bakalim hayirlisyla
Bildigimiz hormon testi yaptrdm ben lh fsh estradiol falan ama esime yaptrmadikNe tahlilleri yaptırdın cnm?
Anladım canım. Ben de kan pıhtılaşmasi testi yaptırdım daha sonuç çıkmadı tabii.Bildigimiz hormon testi yaptrdm ben lh fsh estradiol falan ama esime yaptrmadik
Pihtilasma durumu varsa 1bardak ılık suya bir kac damla limon suyu yap kani seyreltr düzenli olarak yapmani tavsiye ederim iyi gelirAnladım canım. Ben de kan pıhtılaşmasi testi yaptırdım daha sonuç çıkmadı tabii.
.Hmm baslayayim yarın ben de, gerçi benim kürtaj olalı 27 gün oldu bu saatten sonra işe yarar mı bilmem ama. Bide bal tarçın çörek otunu nasıl yapıyorsun ve yiyorsun canım. Çok soru sordum kusura bakma :)
Canım ben içtim.havuc suyu yirmi bir gün günde üç kez .dört beş ay düzenli oldum Cat çat aynı günde :)Cnm bikac kere sogan kuru denedim ama ben onu duzenli icemiyorum ya bi ay yada daha fazla icince belki duzene gireyor baya uzun surede etki edebilir bende devam etmedim ama bal corek otu tarcini duydum onu yine deneyecegm
Adet bitiminde de havuc suyu duymstm oda yumurtalari catlatmada ise yariyormus sanrm yine duzenli kullanmak gerekiyor 21 gun
Ben useniyorum 21 gun icmeye ara ara icebildgm kadar yapacagim tadida guzel bildgm kadarylaCanım ben içtim.havuc suyu yirmi bir gün günde üç kez .dört beş ay düzenli oldum Cat çat aynı günde :)
Merhaba bende inofolic combi kullanıyorum doktor tavsiyesi üzerine günde 2 kere aç karna ben adetten itibaren içiyorum daha iyi yumurtlama olması içinKizlar inofolik kombi aldm adetm bugun bitti adet bitimi mi kullanılıyor gunde tek dozmu 2 dozmu kullanacagiz? Birde eczaci hamile kalirsan baska bir folik asit kullan dedi.
Canim ben adetten sonra aldim ve gunde tek doz iciyorum ilac kullanimi uzerinde gunde tek doz yaziodu one gore kullaniyorm, normalde doktor folidoce yazdi onu bitirdim smdi buna basladm tek fark yumurtlamaya katki saglasin diyeMerhaba bende inofolic combi kullanıyorum doktor tavsiyesi üzerine günde 2 kere aç karna ben adetten itibaren içiyorum daha iyi yumurtlama olması için
Anladım canım bana da doktor vermişti inofolic combi nin reçetesi gibi birsey verdi onun üzerinde günde iki defa aç karna yaziyordu evet Yumurtlamaya yardimci oluyorCanim ben adetten sonra aldim ve gunde tek doz iciyorum ilac kullanimi uzerinde gunde tek doz yaziodu one gore kullaniyorm, normalde doktor folidoce yazdi onu bitirdim smdi buna basladm tek fark yumurtlamaya katki saglasin diye
Şiraz şekerli ama tabiki içilebilir yani :)Ben useniyorum 21 gun icmeye ara ara icebildgm kadar yapacagim tadida guzel bildgm kadaryla
Aynen canım ben aldım bir kutu adetten sonra içmeye başladım yumurtlayınca biraktım kalanı birdahaki ay kullanayım diye ama ilk ayda nasip oldu şükür doktoruma on tane var kullanayım mı dedim hayır dedi başka verdiKizlar inofolik kombi aldm adetm bugun bitti adet bitimi mi kullanılıyor gunde tek dozmu 2 dozmu kullanacagiz? Birde eczaci hamile kalirsan baska bir folik asit kullan dedi.
Yumurtladığıni doktor kontrolundemi anladin yoksa tahmin edebildin mi ,benm bilmem pek mumkun deil cunki adetlerim duzensz yumurtlamam nzman tahmin etmek zor ovulasyon testleri dogru sonucu vermiyor yaniltiyor o nedenle ancak hamile kalirsam ilaci birakabilirim hamile kalana kadar kesmeden kullanmak gerekiyormusAynen canım ben aldım bir kutu adetten sonra içmeye başladım yumurtlayınca biraktım kalanı birdahaki ay kullanayım diye ama ilk ayda nasip oldu şükür doktoruma on tane var kullanayım mı dedim hayır dedi başka verdi
Insallah bizlerede nasip olur cnm ben yaklasik 6aydir bebek sahibi olmayi bekliyorm Allah nezman nasip ederse hayirlisi olsun diyorumBen de başladım bu ay bakalım yumurtlamayı bekliyorum inşallah olur yaa
Benim de çok düzensiz Cnm hiç günümde olduğunu bilmem 50'55 günde oluyodum don dönemler ben ovulasyon testiyle anladım gün aşırı değerlendirdik nasip oldu şükür zaten inofolic içince hemen 16. Gün yumurtladımYumurtladığıni doktor kontrolundemi anladin yoksa tahmin edebildin mi ,benm bilmem pek mumkun deil cunki adetlerim duzensz yumurtlamam nzman tahmin etmek zor ovulasyon testleri dogru sonucu vermiyor yaniltiyor o nedenle ancak hamile kalirsam ilaci birakabilirim hamile kalana kadar kesmeden kullanmak gerekiyormus
Ben 14 aydır istiyorum 1 kimyasal geçirdim sonrası zaten karmakarışık bu ay inofolic kullaniyorum glifor kullaniyorum 5 aydır felan kendiliğinden adet oluyorum ama 35 40 günden aşağı gelmiyor rahim filmi çekildim ay sadece 27.Gün geldi bu ay ovulasyon testi yapıyorum daha yakalamadım 13. Gün bugünInsallah bizlerede nasip olur cnm ben yaklasik 6aydir bebek sahibi olmayi bekliyorm Allah nezman nasip ederse hayirlisi olsun diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?