inofolic kullananlar ?

adanamerkez

:)
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2013
2.498
2.166
248
35
arkadaşlar bugün inofolic e başladım..
içerken çok iğrennç midem bulanıyor kullananlar varsa etkilerini yazabilirmi ayrıca zayıflattığıda söyleniyor doğrumu acaba :)
sadece bu ilaç gebelik için yeterli geliyormu teşekkür ederim şimdiden cevaplayanlara :)

hiç bir fikrim yok.

sadece, inş tez vakitte sağlıklı bir şekilde bebişinizi kucağınıza alırsınız demek istedim... rabbim gönlünüze göre versin...

hiç bir fikrim yok.

sadece, inş tez vakitte sağlıklı bir şekilde bebişinizi kucağınıza alırsınız demek istedim... rabbim gönlünüze göre versin...

Amin çok teşekkür ederim :) İsteyen herkes en kısa zaman da kavuşur inaşallah bebişine

İnofolic ben de kullandım ama ne tadı ne kokusu var, yani neden mideniz bulanıyor ki??:)) Biraz büyükçe bardak suya katıyorsunuz toz halinde ve iyice karıştırıyorsunuz, ne tadı ne kokusu var...Çok da faydalı hücre gençleştirici özelliği yumurtaları da gençleştiriyor....

suya böyle değişik bir tat veriyor ya ben çok tiksindim içerken 1 su bardağına 2 paket döküyorum sizdemi aynı dozda kullandınız ? ne kadar süredir kullanıyorsunuz

Bir kere bir normal su bardağına iki paket çok. Ayrıca ben sizin söylediğiniz o tadı veya kokuyu hiç hissetmedim ki çok hassasımdır. Siz çok az suya iki paket kullanmışsınız o yanlış. Ben 300 ml'lik bardağa sadece bir paket kullanıyorum, suyu da bol olarak böylece su içme bahanesi de oluyor. İki paket fazla. Folic asidin fazlası da zararlı internetten bakın. O nedenle ben 50 mcg'lık hap şeklinde alıyorum artık. İnositol'de 100 mcg var siz bir de iki poşet bocalıyormuşsunuz oldu mu size 200 mcg. Sadece bir paket kullanın bence. Bazı doktorlar iki paket veriyorlar ama biraz sorunlu hastalara falan... Hergün yeşillik yiyorsanız zaten 50 mcg bile fazlasıyla karşılıyor. Folic asitle ilgili makalelere bakın fazlasının zararlarını görürsünüz. İnofolic'in güzel yanı içinde inositol de olması hala değişimli kullanıyorum inofolic'i. Faydası hücre gençleştirmek, bebek yapanlarda yumurtanın genç kalması için güzel bir destek. Daha da içemezseniz başka içeceklere karıştırın ama yani ilk sizden duydum tuhaf hatta mide bulandırıcı tadı olduğunu .... Bunun tadı yok kokusu yok, bazı ağır ilaçlar var resmen tatları zehir gibi onları nasıl içeceksiniz bilmem... Bebeğin sağlığı için ben herşeye katlanıyorum, burnunu tıkayıp içeceksin en son çare:))

bebiş olsun diye zaten hep bunlar ama doktor sabah akşam 2 poşet içeceksin dedi pco var ondan sanırım.. Ayrıca dediğin gibi ben çok karıştırmadan eritmeden içmişim sabah akşam iyice karıştırdım tozlar yok olana kadar o kadar etkilemedi :) teşekkür ederim yorumların için

Selam arkadaşlar bende 15 gündür sabah aksam birer paket inofolic kullaniyorum.Bu ay tüp bebek tedavisine başlicaz insaallah 4 .ye doktorum hem kaliteli yumurta olsun hemde kilo vereyim diye kullanmami istedi.Bir hafta önce kasık agrisi ve lekelenme basladi.Acile gittim megerse 3 tane yumurtam olgunlasmiş ve catlamiş kanama ondanmis.Hemen merkezdeki doktorumu aradim.Bu durumun normal oldugunu pco yu tedavi ettigini ,ilaca devam etmemi söyledi.Lekelenme hala devam ediyor.Benim gibi kullanirken lekelenen varmi.

bende kullanmıştım sabah 2, akşam 2 poşet demişti doktor.
inofolic içindeki folik asit miktarı az.amaç daha kaliteli yumurta üretmekmiş.
zayıflamadım ve bir haltada yaramadı.tüp bebeklerim tutmadı.daha doğrusu sağlıklı bir embriom bile olmadı.

ama bir arkadaşımın yumurtaları kötüydü birkaç ay kullandı ve tüp bebekle hamile kaldı.

tekrar başlamayı düşünüyorum umut işteeeeee.

Ben daha yeni başladım bir fikrim yok :/

herkesde farklı etki işte kimisi ilk aydan hamile kalıyor kimisine hiç bir işe yaramıyor ama umutla kullanıcaz yapcak bir şey yok :)

arkadaşlar bir şey soracağım.. inofolic 1 kutu bitti dün akşam kahverengi akıntım vardı çok az adet olucam sandım ama devamında ne akıntı ne kanama olmadı bu yumurtlamaylamı ilgili acaba

arkadaşlar bir şey soracağım.. inofolic 1 kutu bitti dün akşam kahverengi akıntım vardı çok az adet olucam sandım ama devamında ne akıntı ne kanama olmadı bu yumurtlamaylamı ilgili acaba

Canım inofolic in beklenen etkileri lekenme şeklindede olabilir ayni adet gibi kanama şeklindede korkma yumurtlamayi saglayip çatlattigi icin oluyor adet 10 gün sonra falan geliyor bu arada adetide düzenliyor ve zayiflatiyor.

Canım inofolic in beklenen etkileri lekenme şeklindede olabilir ayni adet gibi kanama şeklindede korkma yumurtlamayi saglayip çatlattigi icin oluyor adet 10 gün sonra falan geliyor bu arada adetide düzenliyor ve zayiflatiyor.

internetten soru cevaplayan bir doktor var ona sordum inofolic doğurganlığı arttırmaz bebek için doğru bir tedavi değil yazmış bana cevap olarak birde bugün okuduğum bir şeye göre kahverengi lekelenmeler progesteron düşüklüğünün göstergesiymiş :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…