Bir kere bir normal su bardağına iki paket çok. Ayrıca ben sizin söylediğiniz o tadı veya kokuyu hiç hissetmedim ki çok hassasımdır. Siz çok az suya iki paket kullanmışsınız o yanlış. Ben 300 ml'lik bardağa sadece bir paket kullanıyorum, suyu da bol olarak böylece su içme bahanesi de oluyor. İki paket fazla. Folic asidin fazlası da zararlı internetten bakın. O nedenle ben 50 mcg'lık hap şeklinde alıyorum artık. İnositol'de 100 mcg var siz bir de iki poşet bocalıyormuşsunuz oldu mu size 200 mcg. Sadece bir paket kullanın bence. Bazı doktorlar iki paket veriyorlar ama biraz sorunlu hastalara falan... Hergün yeşillik yiyorsanız zaten 50 mcg bile fazlasıyla karşılıyor. Folic asitle ilgili makalelere bakın fazlasının zararlarını görürsünüz. İnofolic'in güzel yanı içinde inositol de olması hala değişimli kullanıyorum inofolic'i. Faydası hücre gençleştirmek, bebek yapanlarda yumurtanın genç kalması için güzel bir destek. Daha da içemezseniz başka içeceklere karıştırın ama yani ilk sizden duydum tuhaf hatta mide bulandırıcı tadı olduğunu .... Bunun tadı yok kokusu yok, bazı ağır ilaçlar var resmen tatları zehir gibi onları nasıl içeceksiniz bilmem... Bebeğin sağlığı için ben herşeye katlanıyorum, burnunu tıkayıp içeceksin en son çare:))