İnşaALLAH kilo vereceğim

bu arada tartıldım 55 kiloyum 1 kilo gitmiş 2 hafta da çok iyi bence ziraaa geçen hafta yaptığım kaçamaklar fena idi neyse cok iyi şimdilik maşaALLAH ekmek yemiyorum 3 gündür inanılmaz fark ediyor ve ne gariptir daha iyi doyuyorum ve acıkma aralarım daha da uzadı

Bugün menüm şöyle her zamanki gibi önce yürüyüş 1 saat ardından 2 kupa yeşil çay lbiraz lor 3 biber 6 zeytin avuç içi kadar ceviz badem karışık öğlen sadece 3 günkurusu yedim ve sade kahve içtim su 3 litre oldu birazdan akşam yemeği yerim nasip olursa oda küçük bir tabak kuru fasulye ve yoğurt

Selamunaleykum
Giremiyorum ya şu nişan telaşı üstüne trl bozuk serviste salı günü alacağım ama elhamdülillah diyetim tam gaz devam
Bugün ilk iş yine yürüyüş 1 saat ardından kahvaltım
3 biber ve lorla omlet domates salatası ve yeşil çay
Öğlen bir dilim tanilli ekmek üstüne labne ve yeşil çay
Akşam demin yedim 1 kaee mercimek çorbası ve salata
Su nerdeyse 3 litre oldu birzdan yürüyüşe cikicam nasipse
Gün böyle biter inşaALLAH

Mutlu huzurlu sağlıklı haftasonları
Her zamanki gibi yürüyüşü yaptım suyum nerdeyse 1.5 litre oldu kahvaltim
1haslama yumurta biraz peynir 3 dilim kasap sucugu 4zeytin ve tabiki yeşil çay
Şimdi sade kahvemi içerim misafirim var akşam ne olur hiç bilmiyorum kısmet artık

Ben diyete hala devam ediyorum ama son cok asiri yavasladi. Motivasyon yerlerde ...

Ben diyete hala devam ediyorum ama son cok asiri yavasladi. Motivasyon yerlerde ...
Marhaba canım
Birbirimize destek olmak için buradayız sende düzenli gelebilirsen birbirimizi motive eder destek oluruz yediğini içtiğini paylaş doğrumuzu yanlışımızı biliriz

Ya bugün felâket geçti Rabbim nasip ederse telâfi edeceğim dedim ya misafir galdi
Onları yemeğe götürdük
Döner ekmek yedik beraber saat 17 .30 gibi onların atistirmasi benim ana yemeğim oldu amaaaa sonra sında gittiler bende hemenn yuruyusumu yaptım 1 saat sonrasinda 30 dakika kardio bakalım yarın sabah da yürüyüşü uzatacağım nasip kısmet olursa

Günaydın hayırlı huzurlu pazarlar hamdolsun yuruyusumu yaptım ohhh rahatım demin kahvaltımı da yaptım
Klasik kahvaltım sadede ekmek yerine yarın gevrek yedim su 2 litre oldu şimdi yeşil çay Öğlen vakti de sade kahvemi içerim sonrasında da çıkıcam abimin nişanı var akşam hayırlısı ile RABBIMIZ kısmet ederse mümkün mertebe dikkat etmeye çalışacağım bakalım hayırlı kacamaksiz bol eksili günler

Merhaba canim bende cuma sabahi dondum o sabah tartildim 67 geldim ama haftasonu gayet pizzalar pastalar yedim yarin yine kaldigim yerden devam edicem hayirli ugurlu olsun abinin nişanı

Merhaba canim bende cuma sabahi dondum o sabah tartildim 67 geldim ama haftasonu gayet pizzalar pastalar yedim yarin yine kaldigim yerden devam edicem hayirli ugurlu olsun abinin nişanı
Amin canım ALLAH razı olsun
Hoşgeldin ya gozlerim seni çok aradı
Afiyet olsun bu arada
Telâfi etmeye çalış lütfen bu yediklerini
Ben az önce evime geldim ve çok huzurluyum çok çünkü nisanda sadece 3 bardak su ve soda limon içtim hiç birşey yemedim en son saat 17.30 da akşam yemeğimi yedim elhamdülillah

hoşbulduk canım bende tatilde yedim ama okadarda hareket ettim ama haftasonuda abarttım
çok şükür canım hiçbirşey yemeden atlatmışsın
bu sabah kaldığım yerden devam 2 kupa yeşilçay 1 domates 1 salatalık

Marhaba hayırlı akşamlar olsun inşaALLAH bugün giremedim çok yoğun bir gündü sabah yürüyüş temizlik sonrasında tüm gün dışarıdaydım

Bugün düzenli yiyemedim sabah kahvaltı ettim ALLAH tan sonrası hep yanıda taşıdığım kuruyumuslerle geçti
Akşam yemeğim biraz semizotu ve bir kâse yoğurt su 3 litre geçti 1 kupa yeşil çay
Elhamdülillah kazasız bir şekilde bitti bugün de
Rabbim herkesin yüreğine göre versin Âmin

Maşallah canım sen çok iyi gidiyorsun Allah gönlüne göre versin

bende evde habire tartılıyorum sürekli değişik çıkıyo bi 67 bi 70 tartım bozulmuş sinirim bozuldu bugün işyerinde tartıldım tok karna cornflakes ve 2 kupa yeşilçay içmiiştim 71.5 geldim 1 kg fazla tartıyomuş sanırım ama iyice motivasyonum çöktü

Canim Günaydın kesinlikle böyle koyvermek yok arkadaş yapma sakin sen bedenine nasıl bakarsan o sana onun karşılığını verecek bugün olmasa yarın ama muhakkak verecek ALLAHIN izniyle sakin bırakma hatta daha da üstüne git tatilden çıktın sonuçta bide öyle düşün canım
Malesef tatil zamanları ne kadar dikkat etsekte ipin ucu biraz kacabiliyor sende de demekki vücut ödem yapmış büyük ihtimalle maydonozlu su yap onu iç yapabilirsen
Ödemini bir kaç güne atarsin ALLAHIMIN izniyle. Sakın kötü şeyler getirme aklına sakin

Elhamdülillah sabah yine çok erken kalktım yürüyüşü yaptım 1 saat
Kahvaltı
Domates salatası
Biraz peynir
5 zeytin
1 dilim tam tahlili ekmek
Ve 2 kupa çay
Su 2 litre olmuş neredeyse
Acayip terliyorum
Aksam kayinvalideme gidicez nasipse yemeğe bakalım neler olacak çok ısrar ediyor şunu ye bunu ye Ayy bakalım hayırlısı hakkimizda
Rabbimiz sıkışıp kalanları feraha çıkarsın Amin

Bilmiyorum canımda senin mesajlarını okuyunca içime bir huzur doluyo ALLAH razı olsun
bende zayıflama kürleri arasında elma sirkeli su karışımı gördüm bu sabah ona başladım ödem atmak için incelediğim kadarıyla ödem atanda yağ yakanda oluyo yorumlarda okuduğum
birde sade işyerinde tartılacağım artık fazlada tartsa en azından sabit bir kantar cuma sabahı tekrar tartılıcam
sonra 10 gün tartılamıyacam fabrika kurban bayramı iznini 10 güne bağladığı için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…