Marhaba canımBen diyete hala devam ediyorum ama son cok asiri yavasladi. Motivasyon yerlerde ...
Amin canım ALLAH razı olsunMerhaba canim bende cuma sabahi dondum o sabah tartildim 67 geldim ama haftasonu gayet pizzalar pastalar yedim yarin yine kaldigim yerden devam edicem hayirli ugurlu olsun abinin nişanı
hoşbulduk canım bende tatilde yedim ama okadarda hareket ettim ama haftasonuda abarttımAmin canım ALLAH razı olsun
Hoşgeldin ya gozlerim seni çok aradı
Afiyet olsun bu arada
Telâfi etmeye çalış lütfen bu yediklerini
Ben az önce evime geldim ve çok huzurluyum çok çünkü nisanda sadece 3 bardak su ve soda limon içtim hiç birşey yemedim en son saat 17.30 da akşam yemeğimi yedim elhamdülillah
Maşallah canım sen çok iyi gidiyorsun Allah gönlüne göre versinBugün düzenli yiyemedim sabah kahvaltı ettim ALLAH tan sonrası hep yanıda taşıdığım kuruyumuslerle geçti
Akşam yemeğim biraz semizotu ve bir kâse yoğurt su 3 litre geçti 1 kupa yeşil çay
Elhamdülillah kazasız bir şekilde bitti bugün de
Rabbim herkesin yüreğine göre versin Âmin
Canim Günaydın kesinlikle böyle koyvermek yok arkadaş yapma sakin sen bedenine nasıl bakarsan o sana onun karşılığını verecek bugün olmasa yarın ama muhakkak verecek ALLAHIN izniyle sakin bırakma hatta daha da üstüne git tatilden çıktın sonuçta bide öyle düşün canımbende evde habire tartılıyorum sürekli değişik çıkıyo bi 67 bi 70 tartım bozulmuş sinirim bozuldu bugün işyerinde tartıldım tok karna cornflakes ve 2 kupa yeşilçay içmiiştim 71.5 geldim 1 kg fazla tartıyomuş sanırım ama iyice motivasyonum çöktü
Bilmiyorum canımda senin mesajlarını okuyunca içime bir huzur doluyo ALLAH razı olsunCanim Günaydın kesinlikle böyle koyvermek yok arkadaş yapma sakin sen bedenine nasıl bakarsan o sana onun karşılığını verecek bugün olmasa yarın ama muhakkak verecek ALLAHIN izniyle sakin bırakma hatta daha da üstüne git tatilden çıktın sonuçta bide öyle düşün canım
Malesef tatil zamanları ne kadar dikkat etsekte ipin ucu biraz kacabiliyor sende de demekki vücut ödem yapmış büyük ihtimalle maydonozlu su yap onu iç yapabilirsen
Ödemini bir kaç güne atarsin ALLAHIMIN izniyle. Sakın kötü şeyler getirme aklına sakin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?