İnşaALLAH kilo vereceğim

Amin canım inşALLAH
Kahvaltı yine kalorisiz sağlıklı
Gönül kırmadan çokta kaçırmadan tadımlık yersin canım :)

öğlen yemeğim ezogelin çorba az marul salatası ve yoğurt üzümde vardı aldım ama daha yemedim

Canım benim Ne güzel sana bi faydam oluyorsa
Biz bunun için burdayiz canım
Destek olmak
Düştüğümüzde elimizden tutup kaldırmak

Bu arada yemegimi yedim ay söyliyimmi ki saat 17 40 ta yedim evettt söylüyorum ayıptır söylemesi canı çeken hakkını helal etsin
Çi börek yedim 3 tane hemde
Geçmiş olsun bana

ALLAH'IM iyiliğini versin inşaALLAH
aynen bende onun için uğraşıyorum zeten
günaydın canım bugünkü kahvaltım önce elma sirkeli su sonra nesfit ve 2 kupa yeşilçay dün akşam zumba ve leslie 5 videolarına baktım ilk defa bugünden itibaren internetden acıp karşısında zumba yapmayı düşünüyorum gitsin şu basenler

Günaydın canım Ohhh mis gibi kahvaltı olmuş hafif kalorisiz canım aynen gitsin şu basenler ya Allahın izniyle zumba çok eğlenceli ve etkili ben biraz yapmıştım kardesimle doğum kilolarını zumbayla verdi diyebilirim 70 kilo ile başladı şuan 52 kilo yaklaşık 5 ayda verdi şimdi kızıyla beraber yapıyor eğlence çıktı bizim küçük bıcırığa. Eminim sende de ise yarayacak canım Azmin elinden Allahın izniyle ne kurtulur kiii

canım ben daha önce zumba ve leslie çok duydum ama hiç merak edip bakmamıştım dün akşam biraz inceledim yapılabilir yani kardeşini tebrikler valla maşALLAH yeğeninide ALLAH bağışlasın çok tatlı oluyolar

Selam
Kusura bakmayın,ben bir ara buranın müdavimiydim ama sonra uzak kaldım;msj attığımı bile unutmuşum

Ben Aristo diyetine başladım Pazartesi günü
Bilginiz var mı? Bana iyi gibi geldi

ALLAH razı olsun canım Rabbimiz herkezin evladını bagislasin Âmin
Bande lesli yapıyorum gün içinde kısa videoları var onlari yapıyorum ama uzun videolarıda var 5 mil yap çok acayip işe yarıyor canım misafir var canım akşam hayırlısı ile girer menü bildirim yaparım

3 hafta boyunca kilom 73 de takıldı. Sporumu değiştirdim,yeşil çayı artırdım ama yok,gram gitmedi. Hatta 72.8 dim 2 hafta, en son 73.1 oldum. İyice moralim bozulmuştu.
Ben öyle şok diyetlere karşıyım,düşük kalorili sağlıklı beslenme taraftarıyım. ;-)
Bu diyette guzel yeniyor,cig sebze, az sekerli meyve ve protein agirlikli. Haftada 2 gun detoks gunu ki bugun o gunlerden ilki.
Bayramdan once 6 li rakamlara insem cok mutlu olcam. Ama saglikla...

Bende uzunca bi suredir leslie 5 mil yapiyorum ama artik o da ise yaramadi. Resmen takildi 72-73 de.

İnşaALLAH canım arzu ettiğin kiloyu tartida görürsün ALLAHIN İZNİYLE biraz sabır istikrarlı bir şekilde devam et sağlıklı ve mutlu bir şekilde ver kilolarını azmin elinden ne kurtulur ALLAHIN İZNİYLE canım
Zımba da denesene çok eğlenceli

Bugün yoğundum elhamdülillah misafirim vardı ama hamdolsun oda benim gibi sağlıklı beslenmeye çalışıyor o yüzden hiç kaçamak yok elhamdülillah
Kahvaltım
Lorlu omlet 3 yumurtadan 2 kişi yedik
5 zeytin
Domates salatası
3 kupa çay
1 dilim tam tanilli ekmek
Öğlen yemedik
Sadece kahve ve yanında birer tane hurma
Akşam
Küçük bir tabak zeytin yağlı taze fasulya
Yine küçük bir porsiyon bulgur pilavı
Ve biraz cacık
Su 4 litre oldu diye bilirim
2 kupa yeşil çay
Birazdan yürüyüşe çıkıcam nasipse
Hamdolsun bugünü böyle bitirdim
Yarın tartilacagim nasipse ne olmuş bu hafta bi görelim
ALLAH hepimizin yardımcısı olsun inşaALLAH AMİN

MaşALLAH canım bozma yok ne güzel
AMİN İNŞALLAH

Günaydın canım merakla bekliyoruz sonucu
Benimde kahvaltım yine aynı elma sirkeli su,nesfit 2 bardak yeşilçay

Insallah canim. Su aristo diyeti beni heyecanlandirdi acikcasi. Bakalim nasil olcak 10 gunun sonunda. Ben yediren diyetleri seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…