İnşaALLAH kilo vereceğim

Bugün denize gittik öğlen orada yiyebileceğim en hafif şey köfte idi 4 tane köfte yanında salata ve ayran
Gelelim asıl konuya 3 top kakaolu dondurma yedim (
Ama saat 17 de yedim
Birdaha ağzıma lokma koymam nadipse

Kızlar yarım saatlik bir zumba yaptım şimdi ip atlicam
MaşALLAH canım spor çok iyi ya bu arada zumbaya ben bayılıyorum çok keyifli ve acayip efor sarf ettiriyor bir ay düzenli yapıldığında oldukça incelme ve kilo kaybı söz konusu oluyormuş hadi hayırlısı canım

Nerelerdesiniz bakemmm göremiyorum
Sessizlik olduğuna göre herhalde kaçamak li bir gün olmuş galiba sizinde
Umarim çok kaçamak olmamıştır

Günaydın hayırlı pazar sabahları
Yürüyüşümü yaptım 1.5 saat yürüdüm dünkü kaçamağın cezası oldu şimdi kahvaltı yapacağım omlet salata birazda peynir 2 kupa çay su 1 litreyi geçti elhamdülillah
Hayirlisi ile geçsin günümüz

Evet elhamdülillah akşam yemegimi de yedim Menüm
5 ızgara köfte
2 dilim tam tahıllı ekmek
1 bardak ayran
Öğlen yemedim bugün o yüzden ekmek yedim acikmisim
Su neredeyse 3.5 litre oldu
Şimdi yeşil çay içicem
Hamdolsun günü kapadim

Yürüyüş yapmak inanilmaz rahatlatiyor insanı imkanı olan zamanı olan muhakkak yapmalı kilo vermeye inanılmaz yardimci
Kilo vermedim belki bu hafta fakat inceledim ve gözle fark ediliyor
Bi kere sağlık için faydalı ya kasların çalışıyor ve çalışan kas yağ tutmuyor; ))

Yürüyüş yapmak inanilmaz rahatlatiyor insanı imkanı olan zamanı olan muhakkak yapmalı kilo vermeye inanılmaz yardimci
Kilo vermedim belki bu hafta fakat inceledim ve gözle fark ediliyor
Bi kere sağlık için faydalı ya kasların çalışıyor ve çalışan kas yağ tutmuyor; ))

Günaydın serin bir izmir sabahi hava mis
Şimdi çıkıp Yürüyüşümü yapacağım ardından kahvaltı malum pazartesi evde işim çok dip temel temizlik var
Hayırlı haftalar olsun inşaALLAH
Hepimize sağlık sıhhat bereket olsun
Bol eksiler olsun tartida Aminnnnn

Kizlar merhaba cumartesi sabahi mesaj atmistim ama yorumlarda goremiyorum sok diyetin etkisini gördüm 67 gelmistim şimdi tatildeyim kilo vermek gibi bi ümidim yok almazsam cok şükür elimden geldiği kadar abartmadan yemeye calisiyorum harekete hayir demiyorum iki gündür denize gidiyoruz yüzmeye biyerlerde yürüyüp hareket etmeye calisiyorum

Merhabalar hayırlı akşamlar bugün yoğun bir gündü temizlik öğleden sonra bitti yemek vs derken aksami ettim o engamede öğlen yemeği yiyemedim unuttum saat 18 de akşam yemeği yedim
1 kase yoğurt çorbası
Küçücük bir tabak bulgur pilavı toplasan 2 kaşık salata ve yoğurt su 4 litre oldu daha da içerim şimdi yürüyüşten geldim yeşil çay içicem Hamdolsun

Çok güzel gidiyor sun cnm maşallah bol eksiler olsun

Bugün yoğun bir gündü sabahtan yürüyüş yapıp çıktım sabah doktor randevum vardı yeni geldim eve eee haliyle kahvaltı şaştı biraz tost yedim kepek ekmek le 2 bardak çay Öğlen yemem
Nadipse Aksamda
Mercimek yemeği küçük bir tabakta
Salata yoğurt
Şimdi yeşil çay içicem su 1 litre oldu
Kaçamak siz günler bizlere

Tüm gün gelemedim ya tel bozuldu bilgisayar sıkıntı çıkardı neyseki elhamdülillah geçti
Bugün kacamaksiz gayret hafif bir şekilde geçti demin yürüyüşümüde yaptım ohhh
Hamdolsun yarın ALLAH kerim

merhabalar giremedim yaa tel bozuktu elhamdülillah bugün gelebildim aslında çok yoğun günlerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…