- 8 Ekim 2012
- 3.393
- 6.490
- 358
- 36
bizim hoca part time geliyodu plates ve step yaptırmak için onun dışında kendimiz çalışıyoduk gitceğin spor salonuna göre değişir yani ben akşam iş çıkışlarında gidiyodum eve gelip çok atıştırmadan spora gidiyodum gelince yemiyodum baya sıkılaşma olmuştu aylık hoca ölçüyordu eğer çalışmıyo ve vakti olan biriysen sabahları aç git vücuda uzun süre besin girmediği için yağdan yakar diyordu hoca ama ben 7 de iş başı yaptığımdan salon açılmıyordu o saatte :)Duraklama donemindesin galiba canım. Ya o kadar takıntı ki bende 45 olduğum dal gibi olduğumu hayal ediyorum hep ne kadar zayıf o kadar iyi. Öğle yemeği yedm. 6 yemek kaşığı kuru fasulye. Bir kepçe Şehriye çorbası ve salata. Alıştım canım böyle az az yemeye nereye kadar sürerse artık :)) senle aynı boydayiz demi? Spor salonu nasıl canım sabahlarimi gttin akşam mo ac mo tok mu neler yaptınız hoca yardimci oluyomu
Aynenpoğçalar mantılar kısırlar ne yersek söylüyoruz :))Merhaba canım öncelikle hoşgeldin çok teşekkürler güzel temennilerin için
Tabiki bizimle olabilirsin destek motivasyon dayanışma çok önemli
Biz burda her yediğimizi yazıyoruz iyi yada kötü gizlemek yok
Bilelim dogrumuzu yanlisimizi elestirelim doğruyu yanlışı
Sende muhakkak yaz her yediğini sporunu
Allahın izniyle önce sağlık sonra istedigimiz kilo hedefimiz
Evettt aynen öyle napalım yani bu yola çıktık birbirimizi ite ite goturcezAynenpoğçalar mantılar kısırlar ne yersek söylüyoruz :))
Okadar acıktımki anlatamam :)
ama merak etme bozmadım canım etkisini görücez bakalım şok diyetin
akşam bilerek 18:30 a kadar bekledim sonra yedim canım çok daha fazla midem kazınmasın diye yeşilçayımıda içtim suda 3-3,5 olmuşturEvettt aynen öyle napalım yani bu yola çıktık birbirimizi ite ite goturcez
Kıyamam ya akşam kaçta yiycen canım sabır ne diyim Allah yardımcımız olsun inşaALLAH
Günaydın canım hafif olmuş akşam yediklerin bu arada sabah tartıldım 67,5 inanamadım bidaha tartıldım belki ödem belki açlık bilmiyorum ama tartının değiştiğini görmek sevindiriciAkşam yemeği yedim demin 18 den de önce yemeye çalışıyorum degistireyim dedim yeme saatini bu hafta böyle gitsin
1 kase tarhana çorbası
4 tane minik köfte izgarada
1 kase yoğurt
Su 3 litre oldu
Yeşil çay icicem birazdan
Günü böyle bitireyim yaaaa
Günaydın canım çoookkkk sevindim çok harika olmuş nasıl sevindim yaaa maşaAllahGünaydın canım hafif olmuş akşam yediklerin bu arada sabah tartıldım 67,5 inanamadım bidaha tartıldım belki ödem belki açlık bilmiyorum ama tartının değiştiğini görmek sevindirici
Amin canım inşALLAH tüm dualarımızın kabul olduğu tüm günahlarımızın bağışlandığı bir cuma olsunGünaydın canım çoookkkk sevindim çok harika olmuş nasıl sevindim yaaa maşaAllah
Rabbimiz bize sağlıklı hayırlı ömürler versin inşaALLAH hakkımızda yazılanlar Hayır olsun
Cumamiz mübarek olsun inşaALLAH
bende senin adına çok sevindim canım almamışsın korumuşsun kilonu çok şükürBende tartildim elhamdülillah 56 kiloyu yine Hamdolsun almamışım Çok korkuyordum almışım ki diye acaba ama sporu çok arttırdım Ayy şükür RABBİME
Kahvaltimi yaptım
Domates salatası
2 dilim tahıllı ekmek
Az bi peynir 2 kupa yeşil cay su 1 litre oldu
Kaçamak siz günler canlarimmm
Ohh afiyet olsun canımöğle yemegim döner ve cacık
İyi yapmışsın canım zararın neresinden dönersek karKızlarrrr ben iki gündür ipin ucunu kacirdım valla bugün kalktım ekmek falan yemedim iki yumurta hasladim bir küçük peynir domates yedim dengeye sokmak icin kaçırdığım gunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?