İnşaALLAH kilo vereceğim

bizim hoca part time geliyodu plates ve step yaptırmak için onun dışında kendimiz çalışıyoduk gitceğin spor salonuna göre değişir yani ben akşam iş çıkışlarında gidiyodum eve gelip çok atıştırmadan spora gidiyodum gelince yemiyodum baya sıkılaşma olmuştu aylık hoca ölçüyordu eğer çalışmıyo ve vakti olan biriysen sabahları aç git vücuda uzun süre besin girmediği için yağdan yakar diyordu hoca ama ben 7 de iş başı yaptığımdan salon açılmıyordu o saatte :)

Aynenpoğçalar mantılar kısırlar ne yersek söylüyoruz :))
Okadar acıktımki anlatamam :)
ama merak etme bozmadım canım etkisini görücez bakalım şok diyetin

Aynenpoğçalar mantılar kısırlar ne yersek söylüyoruz :))
Okadar acıktımki anlatamam :)
ama merak etme bozmadım canım etkisini görücez bakalım şok diyetin
Evettt aynen öyle napalım yani bu yola çıktık birbirimizi ite ite goturcez

Kıyamam ya akşam kaçta yiycen canım sabır ne diyim Allah yardımcımız olsun inşaALLAH

Akşam yemeği yedim demin 18 den de önce yemeye çalışıyorum degistireyim dedim yeme saatini bu hafta böyle gitsin
1 kase tarhana çorbası
4 tane minik köfte izgarada
1 kase yoğurt
Su 3 litre oldu
Yeşil çay icicem birazdan
Günü böyle bitireyim yaaaa

Evettt aynen öyle napalım yani bu yola çıktık birbirimizi ite ite goturcez

Kıyamam ya akşam kaçta yiycen canım sabır ne diyim Allah yardımcımız olsun inşaALLAH
akşam bilerek 18:30 a kadar bekledim sonra yedim canım çok daha fazla midem kazınmasın diye yeşilçayımıda içtim suda 3-3,5 olmuştur

Günaydın canım hafif olmuş akşam yediklerin bu arada sabah tartıldım 67,5 inanamadım bidaha tartıldım belki ödem belki açlık bilmiyorum ama tartının değiştiğini görmek sevindirici

Günaydın canım hafif olmuş akşam yediklerin bu arada sabah tartıldım 67,5 inanamadım bidaha tartıldım belki ödem belki açlık bilmiyorum ama tartının değiştiğini görmek sevindirici
Günaydın canım çoookkkk sevindim çok harika olmuş nasıl sevindim yaaa maşaAllah

Rabbimiz bize sağlıklı hayırlı ömürler versin inşaALLAH hakkımızda yazılanlar Hayır olsun
Cumamiz mübarek olsun inşaALLAH

Bende tartildim elhamdülillah 56 kiloyu yine Hamdolsun almamışım Çok korkuyordum almışım ki diye acaba ama sporu çok arttırdım Ayy şükür RABBİME
Kahvaltimi yaptım
Domates salatası
2 dilim tahıllı ekmek
Az bi peynir 2 kupa yeşil cay su 1 litre oldu
Kaçamak siz günler canlarimmm

Amin canım inşALLAH tüm dualarımızın kabul olduğu tüm günahlarımızın bağışlandığı bir cuma olsun

bende senin adına çok sevindim canım almamışsın korumuşsun kilonu çok şükür
Kahvaltı herzamanki gibi hafif
ben sabah yatakdan kalkmak çok işime gelmedi oyüzden kahveye vaktim yoktu sade yoğurt yiyebildim şimdi şekersiz kahve ısmarlıyayım kendime :)

Elhamdülillah yemegimi yedim yarım saat önce
Lor salatası küçük bir kase
Küçük porsiyon taze fasulye
1 bardak ayran
Su 3 litre oldu daha geçer herhalde
1 saat sonra yürüyüş var Kismetse
İnşaALLAH günü Kaçamak siz kapatirim
Hepimiz için geçerli tabiki

Yaaa önümüzdeki günlerde regli dönemine gireceğim bennn (
Ve o dönemde yemek yemezdim sadece tatlı yerdim korkuyorum ben büyük ihtimal salı dan sonra başlar Ödem ve o çılgın tatlı isteği bana dur deyin ne olur
Gün kurusu kayısı aldım kriz geldiğinde atarım ağzıma hurma var Ayy bakalım ne olacak nadipse bakalım
Geçen ay hatırlıyorum da kocaman nutella kavanozunu almışım önüme gecenin 1 de abooo ALLAH korusun yaaa

Günaydın güzel bir hafta sonu dilerim sağlıkla huzurla ALLAHIN izniyle
Yürüyüşümü yaptım birazdan kahvaltı yaparım muhtemel kahvaltim
2 yumurtadan Maydanozlu peynirli omlet
Domates salatası 5. 6 kadar zeytin ve tabiki yeşil çay 2 dilim de tahıllı ekmek
Ekmeği sadece kahvaltıda yiyorum artık
Hafta sonu malum umarım Kaçamak siz geçer gider

Kızlarrrr ben iki gündür ipin ucunu kacirdım valla bugün kalktım ekmek falan yemedim iki yumurta hasladim bir küçük peynir domates yedim dengeye sokmak icin kaçırdığım gunu

Kızlarrrr ben iki gündür ipin ucunu kacirdım valla bugün kalktım ekmek falan yemedim iki yumurta hasladim bir küçük peynir domates yedim dengeye sokmak icin kaçırdığım gunu
İyi yapmışsın canım zararın neresinden dönersek kar
Aman dikkat et
Güzel bi kahvaltı olmuş hafif
Günü böyle hafif yiyerek geçir telafi et
Bol su yeşil çay ihmal etme

Aynen canom nerdeyse beş litreye yakın su tüketcem bu sene Kararliyim kacamak olsa dahi devam edicem. Ananas alcam ödem attiriyormus yine ara öğün yapcam aciktikca meyve yicem yeni yaptım kahvaltı öğle yemeği yok maalesef bugün akşam da üç kaşık fasulye yemeği ve yoğurt yicem bol Salata . Bugün ara öğün le geçecek spor arttıracam bol bol dans edicem ip atlicam yaa iki günde kilo almadım inşallah demi ii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…