- 6 Aralık 2016
- 272
- 181
- 103
İnşallah kızlar boy 153 kilo 60 menüyu de yarın yazmaya başlarım artık teşekkürler canimKilonu boyunu vs yaz lütfen
Seni takip edebilmemiz için bize menü bildirimi yap olurmu canım ALLAHIN izniyle herşeyin üstesinden geliriz inanmak ve sabır
İnşallah biz daha önce başka bir topiktede zayıflamak için uğraşıyorduk ama kızlardan mayıstan beri ses yok bende tesadüfen senin yazını gördüm buraya geçeyim en iyisi dedimMaşaALLAH verilmesi gerek az bi kilo var çok iyi
Bir kaç ay içinde toparlarsin
Hep beraber birlikten kuvvet doğar canım
Kesinlikle canım çok iyi yapmışsınİnşallah biz daha önce başka bir topiktede zayıflamak için uğraşıyorduk ama kızlardan mayıstan beri ses yok bende tesadüfen senin yazını gördüm buraya geçeyim en iyisi dedimnasıl ama iyi yapmışım demi
Canım kahvaltın çok yetersiz değilmi ya yani sadece salatalık ve çay olmaz çeşitlendir lütfen kahvaltını sıkı yaparsan zaten inan gün içinde açlık hissetmiyorsun bide senin küçük çocuklar var galiba sabahtan yediğin enerjiye dönüşürBende kahvaltıda yarım salatalık yedim 3 bardak şekersiz çay içtim spor olarak birşey yapmıyorum ama iki tane canavar var ev işi derken hareket eksik olmuyor ara öğünde ekmek yemediğim için 2 tane kurabiye yedim öğle yemeğinde 1 kaşık haşlanmış tavuklu pirinç pilavı 1 kaşık salata ve 2 yemek kaşığı kabak yemeği yedim yoğurt eşliğinde 2 bardak şekersiz çay yine içtim
Çok iyi ekmek tüketmiyor olman fayda dan çok zararı var zatenEkmeği çok nadir yerim ben fazla tuketmiyorum suyuda aklıma geldikçe içerim sınır yok günde 1,5 litre de olur 2 de oluyor bazen değişiyor
Ben zaten açlık hissetmiyorum çocuklar olunca kalk otur kalk otur kendimi doymuş hissediyorum ama hisseder gibi olursam atıyorum ağzıma bir iki lokma ne bulduysam aşırıya kaçmadan diğer öğüne kadar idare ediyor kurabiye de her zaman bulunmuyor evde öyle denk geldi canımda çekti bende ativerdim ağzımaCanım kahvaltın çok yetersiz değilmi ya yani sadece salatalık ve çay olmaz çeşitlendir lütfen kahvaltını sıkı yaparsan zaten inan gün içinde açlık hissetmiyorsun bide senin küçük çocuklar var galiba sabahtan yediğin enerjiye dönüşür
Bidéeee kurabiye ve pilav canım aynı gün olmaz bildiğim araştırdığım kadarıyla
Hayatımızda yapacağımız ufak değişimler
Güzel sonuç aldırır
Rabbimizin izniyle olacak inşaALLAH
Günaydın hayırlı sabahlar mutlu günler olsun inşaALLAHCanım ben bugün gezmedeydim batırık yedim bilir misin bilmiyorum o yüzden dikkat edemedim yediklerime akşam yemiyorum canım istemiyor sabah yumurta haşlanmış öğlen sulu ve sıkma batirik 1 bardak çay içtim bugün böyle olacak artık suyu hesaplamiyorum ben ne kadar içtiğimi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?