İnşaALLAH kilo vereceğim

Ah ne güzel keske o günlerim geri gelse günde 6 öğün yerdim tika basa 48den yukarida cikmazdim nezamanki kansız olduğumu ogrendim ignesi surubu derken 65i gördüm sonra 58-60 dim ama evlenip 4 ay calismayincada 78 i hic bana gore deil cok yorgun hissediyorum keyif almiyorum hiçbişeyden 71.5 bakalim dusucek insALLAH
Önce sağlık sonrası ALLAH'IN izniyle olur
Yeterki çok istediğini görsün ALLAH
hayırlı huzurlu geceler canım
Amin insALLAH hepimiz icin Sanada hayırlı geceler canım

Aynen canim ya bazen kendim diyodum moralimi bozda azim edeyim die bazende tribe giriyorum ama sana MasALLAH canim azmin sonuc gösteriyo bende yapicam bak görürsün o tartının resimlerini göndericem keyiften
İşte bu ya canım o resimleri görmeyi sabırsızlıkla bekliyorum:) Rabbimizin izniyle

Selam
Ben dun hastaneye gittim ve tahlil verdim. D vitamini coooook dusuk cikti. Belki de yavas kilo vermemin sebebi de budur. Bakalim,ilaclardan sonra ne olacak

Selam
Ben dun hastaneye gittim ve tahlil verdim. D vitamini coooook dusuk cikti. Belki de yavas kilo vermemin sebebi de budur. Bakalim,ilaclardan sonra ne olacak
Selam canım günaydın çok geçmiş olsun ALLAH şifa versin inşaALLAH
Olabilir tabiki doktorda da sorsaydın keşke canım
Muhakkak önerileri tavsiyeleri olacaktır zaten ilaç yazmıştır büyük ihtimalle

Günaydın hayırlı huzurlu mutlu ve kaçamaksiz haftasonları
Yürüyüş yapıldı elhamdülillah
Kahvaltı henüz yapmadım birazdan nasipse yerim su 1 litre oldu
Menümü yazarım birazdan malum hafta sonu bakalım krep yapcam büyük ihtimalle oğlum istedi ben küçük ve incecik yerim belki şimdilik bıkmıyorum

Allah razi olsun canim. Biraz arastirdim da d vit eksikliginde kilo cok zor veriliyomus. Artisla da kilo verimi hizlaniyormus. Insallah oyledir de bundan sonra hizli saglikli veririm insallah

Allah razi olsun canim. Biraz arastirdim da d vit eksikliginde kilo cok zor veriliyomus. Artisla da kilo verimi hizlaniyormus. Insallah oyledir de bundan sonra hizli saglikli veririm insallah
Merhaba canim bildigim kadariyla d vitamini eksikligine güneş iyi geliyo ilaclarinla beraber gunesden faydalanabilirsin

Gunaydin canim ALLAHima cok şükür geceden beri cok kararliyim sabah kalktim elma sirkeli su sonrasında esimle kardesime kahvalti hazırladım heosini kalori olarak gördüğüm icin sade sekersiz cay ictim onlarla sonra yarim saat kadar zumba 20 squat pesine duş sonrasinda 2haslanmis yumurta 1 domates 2 kuru kayısı kahvaltim

Kizlar öğlen yemegi canim istemedi sade türk kahvesi ictim su yaklasik 2 litre birazdan 2 bardak yesilcay icicem

Merhaba canim bildigim kadariyla d vitamini eksikligine güneş iyi geliyo ilaclarinla beraber gunesden faydalanabilirsin
3 gundur spor yapamiyorum. Bugunde bayram alisverisine gittim ama elim kolum tutmadi. Sporsuz kalmak cok zor,bayrama 69.9 da olsa gorsem istiyodum ama zor gozukuyor

Sabah Yumurta salatasi yemistim. Sonrasinda alisverise ciktim,sadece 2 muz yedim. Eve geldim sagolsun esim salata yapmis,yanina haslanmis yumurta yedim tekrar 1 tane. Boylece aksam yemegimi de yemis oldum.
Yesil cay yapacak gucum yok,o yuzden kendime limonlu ve zencefilli ilik su hazirladim bolca. Ondan ictim,iciyorum

Selamunaleykum Bugün giremedim evde değildim Annemlere gittik abimin nişanlısı geldi sabahtan demin geldik eve çok yoğun bir gündü

İnşaALLAH sizlerde durum iyidir
Ben bugün elhamdülillah kötü beslenmedim ama tabiki saatli yiyemedim sabah öglenle karıştı ama elhamdülillah akşam 18 den önce yedim
Bugün hiç demiyim yedigimi ya nasipse yarın ALLAH kerim

Selam
Ben diyete dikkat ediyorum ama sporsuzluk çok kötü... inanılmaz halsizim,bacaklarım ayaklarım sürekli ağrıyo

İyi akşamlar bayanlar ne olur beni de alın aranıza benide motive edin fazla kilo yok balik etliyim ben kendimce tabi ama yinede 3 beş kilo versem iyi olur kabul ederseniz boyumu kilomu ona göre yazarım

Merhaba hayırlı akşamlar inşaALLAH şükür elhamdülillah telefonum geldi arızası giderilmiş
Oğlanın bilgisayarindan giriyordum neyse ki geçti
Evet hamdolsun çok yoğun ve yorucu bir gün dü sabah yürüyüş yaptım 1 saat tempolu sonrasında kahvaltı
Lor salatası acayip tok tutuyor tavsiye ederim yanında 1 kupa yeşil çay

Kahvaltı sonrası temizlik günü malum akşama kadar islendim evde öğlen yemedin akşamı kayinvalidemde yedik
2 tane biber dolması bulgurlu salata ve küçük kase yoğurt
Su 3 litreyi geçti elhamdülillah
Şuan oturuyorum çay içicem nasipse ve yatmak istiyorum

İyi akşamlar bayanlar ne olur beni de alın aranıza benide motive edin fazla kilo yok balik etliyim ben kendimce tabi ama yinede 3 beş kilo versem iyi olur kabul ederseniz boyumu kilomu ona göre yazarım
Canım iyi akşamlar tabiki buyur her zaman nasip ederse bir birimize destek oluruz

Kilonu boyunu vs yaz lütfen
Seni takip edebilmemiz için bize menü bildirimi yap olurmu canım ALLAHIN izniyle herşeyin üstesinden geliriz inanmak ve sabır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…