- 8 Ekim 2012
- 3.393
- 6.490
- 358
- 36
Ah ne güzel keske o günlerim geri gelse günde 6 öğün yerdim tika basa 48den yukarida cikmazdim nezamanki kansız olduğumu ogrendim ignesi surubu derken 65i gördüm sonra 58-60 dim ama evlenip 4 ay calismayincada 78 i hic bana gore deil cok yorgun hissediyorum keyif almiyorum hiçbişeyden 71.5 bakalim dusucek insALLAHBide benim beyim maşaALLAH zayıf boyuna göre acayip zayıf ve inan bi oturuşta 1 ekmek yer evde ondan çok yiyen yok nasıl özeniyorum ona ne büyük nimet diyorum makarnanın yanında bile ekmek yer öyle diyim ama görsen bu söylediklerime inanmazsın esin dalgamı geçiyorsun dersin
Amin insALLAH hepimiz icin Sanada hayırlı geceler canımÖnce sağlık sonrası ALLAH'IN izniyle olur
Yeterki çok istediğini görsün ALLAH
hayırlı huzurlu geceler canım
İşte bu ya canım o resimleri görmeyi sabırsızlıkla bekliyorum:) Rabbimizin izniyleAynen canim ya bazen kendim diyodum moralimi bozda azim edeyim die bazende tribe giriyorum ama sana MasALLAH canim azmin sonuc gösteriyo bende yapicam bak görürsün o tartının resimlerini göndericem keyiften
Amin amin :)İşte bu ya canım o resimleri görmeyi sabırsızlıkla bekliyorum:) Rabbimizin izniyle
Selam canım günaydın çok geçmiş olsun ALLAH şifa versin inşaALLAHSelam
Ben dun hastaneye gittim ve tahlil verdim. D vitamini coooook dusuk cikti. Belki de yavas kilo vermemin sebebi de budur. Bakalim,ilaclardan sonra ne olacak
Allah razi olsun canim. Biraz arastirdim da d vit eksikliginde kilo cok zor veriliyomus. Artisla da kilo verimi hizlaniyormus. Insallah oyledir de bundan sonra hizli saglikli veririm insallahSelam canım günaydın çok geçmiş olsun ALLAH şifa versin inşaALLAH
Olabilir tabiki doktorda da sorsaydın keşke canım
Muhakkak önerileri tavsiyeleri olacaktır zaten ilaç yazmıştır büyük ihtimalle
Merhaba canim bildigim kadariyla d vitamini eksikligine güneş iyi geliyo ilaclarinla beraber gunesden faydalanabilirsinAllah razi olsun canim. Biraz arastirdim da d vit eksikliginde kilo cok zor veriliyomus. Artisla da kilo verimi hizlaniyormus. Insallah oyledir de bundan sonra hizli saglikli veririm insallah
Gunaydin canim ALLAHima cok şükür geceden beri cok kararliyim sabah kalktim elma sirkeli su sonrasında esimle kardesime kahvalti hazırladım heosini kalori olarak gördüğüm icin sade sekersiz cay ictim onlarla sonra yarim saat kadar zumba 20 squat pesine duş sonrasinda 2haslanmis yumurta 1 domates 2 kuru kayısı kahvaltimGünaydın hayırlı huzurlu mutlu ve kaçamaksiz haftasonları
Yürüyüş yapıldı elhamdülillah
Kahvaltı henüz yapmadım birazdan nasipse yerim su 1 litre oldu
Menümü yazarım birazdan malum hafta sonu bakalım krep yapcam büyük ihtimalle oğlum istedi ben küçük ve incecik yerim belki şimdilik bıkmıyorum
3 gundur spor yapamiyorum. Bugunde bayram alisverisine gittim ama elim kolum tutmadi. Sporsuz kalmak cok zor,bayrama 69.9 da olsa gorsem istiyodum ama zor gozukuyorMerhaba canim bildigim kadariyla d vitamini eksikligine güneş iyi geliyo ilaclarinla beraber gunesden faydalanabilirsin
Canım iyi akşamlar tabiki buyur her zaman nasip ederse bir birimize destek oluruzİyi akşamlar bayanlar ne olur beni de alın aranıza benide motive edinfazla kilo yok balik etliyim ben kendimce tabi ama yinede 3 beş kilo versem iyi olur kabul ederseniz boyumu kilomu ona göre yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?