İnşaALLAH kilo vereceğim

Mübarek kurban bayramımız kutlu olsun inşaALLAH
Bugün mecburu izin verdim kendime hamdolsun sabah bayram seyran demedim yürüyüşümü yaptım
Hemen akabinde kahvaltıya gittik davetiydik yani bugün ne yediğimi yazmayacağım demin en son akşam yemeği yedim artık evdeyim bugünlük ziyaret bitti elhamdülillah

Allahım ne gündü ölüyorum yorgunluktan
Kayinvalidemde misafir vardı sabahtan beri kahvaltı dan akşam yemeğine kadar demin evime geldim hamdolsun yediklerine dikkat ediyorum ama saati şaştı biraz Şükür ki artık gelen gidem yok
Yarın yeni bir gün RABBİMİZİN izniyle

Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı günler
Elhamdülillah yürüyüşümü yaptım çok iyi geldi
Şimdi kahvaltı yapcam
Menüm
Otlu omlet
Domates satası
Küçük bir parça peynir
İki kupa çay
Su 1 litre oldu
Yeşil çay içicem sonrasında
Rabbim ne nasip edecek bakalım
Gün içinde

Günaydın aynı benim de saatim şaştı ama yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum tartı günleri olacak mı acaba aklıma geldi

Günaydın yürüyüşten geldim demin çok şükür elhamdülillah yürüyüşümü ihmal etmedim yediklerim belki azıcık ucu kaçmıştı ama toparlarım sporla inşaALLAH
Dün kahvaltıdan sonra çıktık evden arkadaşlarla vakit geçirdik oldukça geç saate döndük eve dolayısı ile akşam yemeği dışarda yendi hafif bir şekilde atlatmaya çalıştım.
Evet şimdi kahvaltı yapacağım suyumu içtim evvela 4 bardak. Nesfit yiyecem 1 tane ceviz ve günkurusu 2 tane ardından yeşil çay içicem nasipse
Bakalım ALLAH KERİM gün içinde neler olacak

Bugün öğlen yemedim geç yedim kahvaltı ama ara yaptım 2 kere ilk sade kahve yanına 1 tane hurma ve ceviz sonrasında yine 3 tane siyah kuru üzüm ve sade kahve
Su 3 litre oldu neredeyse
Akşam belli değil nasip kısmet

Demin alsam yemeğimi yedim
Lor salatası yedim yanında 1 dilim tam tahıllı ekmek
Elhamdülillah bugünü bitirdik böyle inşaALLAH

Merhaba hayırlı günler
Yazamadım sabahtan yoğundum biraz erkenden yürüyüş yaptım elhamdülillah kahvaltı temizlik derken bu saat oldu

Bugün ne yedim bi bakayım
Kahvaltı domates salatası
Omlet 2 yumurta ve ottan
3 zeytin yarım simit
Öğlen yemedim sadece 3 günkurusu
Akşam
Nohut yaptım yanına salata yerim biraz yoğurt
ALLARIMIZA hamdolsun verdiği niğmetlere

İyi geceler canım benim bugün sabah 3 bardak çay içtim kahvaltı yapmadım canım istemedi öğlen 1 tane küçük börek 4 bardak çay akşam da patlican köz salatası yedim 3 bardak yine çay ara öğünlerde bugün ekmek yaptık annemle ara öğün yapamadim unutuyordum akşam çok ısrar edildiği için yarım çikolatalı gofret ve 1 şişe soda içtim

Şöyle bi neler yemişim bi bakayım
Kahvaltı
1 simit biraz peynir ve domates salatası 2 kupa çay
Öğlen biraz lor peyniri ve salatalık yedim
Arada sade kahvemi içtim
Akşam demin yedim
Biraz semizotu yemeği ve yoğurt
Su 3 litre oldu daha da içerim nasipse
Yeşil çay 1 kupa
Hamdolsun artık yemem inşaALLAH

merhaba canım uzun zamandır paylaşımda bulunmuyosun mesaj attım onada cevap alamadım devam ediyomusun diyete nasıl gidiyorsun merak ettim

Merhabalar Elhamdülillal sağlıklı ve düzenli beslenmeye çalışıyorum annemdeyim düğün hazırlığı var çok kalabalık ev burda vakit buldukça dinleniyorum abimin düğünü var ay sonu aralık ayındaydı fakat bu ay sonuna aldılar tarihi

Almanyaya gidecekler o yüzden öne çektiler haliyle koşturmaca okulda açılacak evime döneceğim hafta sonu ufak tefek işler kaldı onları halledeceğiz ALLAHIN İZNİYLE evime geceyim yine tam hız devam Elhamdülillah

Bu arada burdada yapıyorum yürüyüşümü ihmal etmedim yediklerim de öyle fazla ve zararlı değil şu an 53 kiloyum Rabbime şükür

Sizler nasılsınız nasıl gidiyor sağlığınız sıhattınız nasıl

Maşallah okadar yoğunlukta yine vazgeçmemis devam etmissin tebrik ederim bende bu sabah tartildim 66 kiloyum İsveç diyetine başladım bugün ilk günümdü elimden geldiğince spor yapmaya da calisiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…