İnşaALLAH kilo vereceğim

aynen canım dediğin gibi aşura ayındayız ve ben aşureyi sıcağıyla severim annem yapmış çağırdı çokda güzel olmuş yedim öyle 1 kase onun yerine patates ve yoğurdun kalorisini almadım hayırlısı bakalım kısmet bende merakla bekliyorum olsun canım telafisini yaparız bende bu akşam sporu fazla yapıcam kısmet olursa

İnşALLAH canım planladığın gibi geçirebilirsin gününü bende sabah 1 haşlama patates yedim 2kupa yeşilçay içtim şuana kadar su 1 litreyi geçti öğlen 1 haşlama patates ve yoğurt akşamda sade yoğurt menü bir aksilik olmazsa öyle tamamlamayı düşünüyorum

günaydın canım 3 günlük detoks sonunda okadar kaçamaklara rağmen bu sabah tartıldım 60.8 çok mutluyum

sabah 1 haşlama patates 2 bardak yeşilçay
10.30da yağsız tost
12.30 1 haşlama patates 1 kaşık yoğurt
15:30 sade şekersiz nescafe
18:30akşam sade yoğurt yemem gerekirken ( 1 kase aşure,1tane tatlı kurabiye ve 1 dilim ekmek kadar karışık tost yedim)

su:3,5 litree spor yarım saat

Canım tebrik ederim tüm gün yoğundum dışarıdaydım yazamadım
MaşaALLAH kaçanlara rağmen çok iyi vermişsin şimdi daha da dikkat et ki verdiklerini alma ya lütfen

Bugün çok yoruldum evde değildim işler vardı neyseki hallettim bugün çok dikkat edemedim sabah ayak üstü yedim nesfitimi su dışarda olduğum için çok içemedim malum wc sorunu oluyor öğlen yemedim ama demin akşam yedim
Biraz abarttım galiba çünkü acayip acıktım gözüm döndü RABBİM kimseyi açlıkla imtihan etmesin Amin
Ne yedim patatesli yumurta küçük bir tabak 1 kase tarhana çorbası ve salata tabiki 2 dilim tam buğday ekmeği su 2 litre oldu nerdeyse şükür Elhamdülillah bugunumuze

Canım çok da abartmis sayılmaz sin öğlen yemedigin için aslında denklemistir vücut dediğin gibi Rabbim kimseyi açlıkla imtihan etmesin çok şükür bugunlerimize

MaşaALLAH kaçanlara rağmen çok iyi vermişsin şimdi daha da dikkat et ki verdiklerini alma ya lütfen
Aynen canim dikkat etmem lazım sok diyetten sonra almamak için çok teşekkürler

Dun ise geç kalmıştım o yüzden yanımda birşey goturemedigimden sabah pogca yedim öğlen 3 mercimek köftesi ve yoğurt aksam asure 2 bardak Yeşilçay ictim spor yapmadım

Dun ise geç kalmıştım o yüzden yanımda birşey goturemedigimden sabah pogca yedim öğlen 3 mercimek köftesi ve yoğurt aksam asure 2 bardak Yeşilçay ictim spor yapmadım
Selam canım hayırlı haftasonları
Ne güzel 50 li kilolara bisey kalmamış MaşaALLAH
Sen şöyle 1.1 5 ay sıksan 55 rahat görürsün

Bugün geç kalktım oğlum etude giderken uyandım 10 gibi hemen 2 koca bardak su hafif bi egzersiz yürüyüş yapamadım dünden çok ağrıyor ayaklarım
Ne yalan soylıyım malum haftasonu şöyle bildiğin güzel bir kahvaltı yaptım şükür Elhamdülillah
Öğlen yemeyeceğim malum geç kahvaltı olunca
Akşam da sevdiğimiz aile dostumuz yemeğe çağırdı bilmiyorum ne var kısmet bakalım
Yarın yazarım inşaALLAH çok yemem daha doğrusu acayip ısrarcı kendileri sağolsunlar bakalım
Ama yok kimse alınmasın ben gram da olsa vermek için neler yapıyorum resmen her anı sporla geçiriyorum temizlik yaparken bile bi dalıyorum spor yapıyorum o yüzden dikkat edeceğim inşaALLAH

InsALLAH canim dediğin gibi 1 aya 55 olmak istiyorum dünden sonra bugunde tartildim dun sabah pogca yemenin pismanligi 60.8 görunce rahatladim şükür

Canım bak ne zorluklarla gidiyor kilolar alması kolay
Yok arkadaş kafaya koyduysan olur Allahın izniyle o 55 kilo terazide görünecek inşaALLAH
Sabrin sonu selamet gercekten iradeli yapılınca ALLAH karşılığını veriyor gercekten

Olsun canim arada vucut istiyor oyle bir kahvalti yapmak afiyet olsun bende gec uyandim 11.30 da yağsız tostdan kahvalti yaptim kendime yanina ihlamur sonra annemde 3 tane yaprak sarma yedim 2 kupa yesilcay ictim carsamba günü evlilik yil donumumuz oyuzden aksam esim agvada evlilik yil donumumuzu kutlamak icin oda ayirtmis oyuzden yemek yemedim pasta yicem diye :)

Dediğin gibi israrlara hayir demeyi bilmezsek yaptigimiz hersey boşuna oluyor bende hayir demeyi öğrendim

Canım sağlıklı huzurlu nice yıllar olsun inşaALLAH
Rabbim sevginizi daim etsin
Afiyet olsun bugün yemeyeceksin de ne zaman yiycen güzel mutlu bir gün gece dilerim

canım 1 haftadır yoğunsun sanırım hiç yazmıyosun
Merhaba canım Rabbim beterinden korusun ama oğlum hasta
10 gündür ya evlat hasta olunca sanki dünya duruyor tövbe estağfurullah
Keyfim yok benimde o yüzden arada bi boşluk bulursam bi bakınıp çıkıyorum
Bazı özel sebeplerde var canım sıkkın bunada şükür Elhamdülillah diyim yani
Moralim kırık çok

canım oğluna Rabbim ŞAFİ ismiyle şifa versin inşALLAH çocuğum yok belki tam anlayamam ama can sonuçta ötesi yok
Özel sebepler için herşeyin hayırlısı neyse o nasip olsun inşALLAH rabbim kimseye dert verip derman aratmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…