İnşaALLAH kilo vereceğim

Benim günüm yoğundu pazar telaşı ev işi ve ütü varsi
Bugün çok bisey yemedim su içtim bolca ve yeşil çay demin içtim
Şimdi uzanacağım yarına ALLAH KERİM
Uzun zaman sonra eve dönünce haklı bi yogunluk olmuştur tabi bende gayet suyumu ictim yesilcayimida kacamak hic yok cok şükür bugünde bitti ortalama 8.5-9 km yürüdüm o yüzden bu aksam egzersiz yok yarin sabah tartilicam 7 gün sonucunda ne oldu merak ediyorum

Bende merakla bekliyorum sonucu yaz lütfen
MaşaALLAH daha ne olsun çok iyi bir yürüyüş süper valla

Bende merakla bekliyorum sonucu yaz lütfen
MaşaALLAH daha ne olsun çok iyi bir yürüyüş süper valla
Günaydın canım hayırlı huzurlu haftalar olsun inşALLAH 7 gün sonunda 2 kilo bu sabah 64 geldim diyete devam bugün günlerden 8.gün akşamları yaptığım egzersizden ayrı 1 saat kadarda plates yapmayı düşünüyorum bugünden itibaren ayrıca kilo vermede duraksama çok yaşamamak için bugün isveçin dışında maydonoz kürünede başladım hayırlı olur inşALLAH

Bugün hiç oturamayacağım zannettim ya evi temizledim dip köşe alışveriş eeee malum okulun ilk günü kırtasiye ye gittik orda bi engame yani koşturmaca vardı ama şükür elhamdülillah bugünü atlattık
Menüm şöyle nesfit yedim öncesinde 1 litre su ve günkurusu 2 tane
Öğlen yemedim ayak üstü bi form kraker yedim
Akşam
Mercimek çorbası ve yoğurt
Hamdolsun günü kapadım birazdan kayinvalideme gidicez orda kahve içerim
Yarin tartılacağım bende geldiğimden yana tartılmadım merak ediyorum aslında evde tartı olsa çoktan tartılırdım hala pil almadım ama bilerek yoksa hergun tartılırım canım sıkıldıkça
Yarına ALLAH KERİM
RABBİMİZ hayırlı huzurlu akşamlar nasip etsin inşaALLAH

Sağol canım hepimize inşaALLAH hayırlara vesile olacak güzel haftalar

MaşaALLAH be çok iyi ilerliyorsun gerçekten baya etkili olacak bu diyet sana öyle hissediyorum
Bide maydonoz kürü de başlarsan oooo kimse seni tutamaz ya ALLAHIN İZNİYLE fittt olacaksın desene
Ne güzel ya emeğin karşılığı işte bu gerçekten yapınca oluyor demekki canım tebrik ederim

Günaydın canım maşALLAH sana eve gidince kaldığım yerden devam dedin yapıyosunda gerçekten ee okullu oldunuz artık baştan birazz böyle koşturmalar bol olur gününde çok güzel gerçekten tam diyetlik benim kayınvalide haftasonu bizdeydi bu haftasonuda yine eşimin arkadaşıyla hanımı geliiyor evde pizzalar tatlılar çeşit çeşit yemekler ama ben aç :) kilonu bende merak ediyorum sende hedefe yaklaşıyosun dediğin gibi evde tartı olunca hergün tartılıyo insan

İnşALLAH canım ya gerçekten sabrediyorum geçende yürüyodum 1-2 gün yemiyodum sonra poğaça pasta götürüyodum ama şimdi öyle değil gözümün önünde neler neler yeniyoda nefsimi tutuyorum gerçekten ALLAHta karşılığını veriyor 2 sabahtır içiyorum maydonoz kürünü bakalım dediğin gibi onunda güzel etkileri olur inşALLAH

bu arada cumartesi isveç diyetim bitiyor pazar günü abartmadan kalorisiz geçircem herhangi bir programım yok pazartesi günü 10 gün aşağıdaki diyete başlıcam yapan kişi 10 günde 12 kilo verdiğini yazmış ben 3-4 kilo versem yeter onunla zaten 2 haftadır isveçle gayet et falan yiyorum 10 günde sebze yemeği getiririm işe

Sabah kalktığımda yeşil çay ama bu 500 ml lik olacak. Yarım saat sonra salatalık, domates, biber çiğ ve tuzsuz. Bunu yedikten sonra da yarım litre su içiyoruz.
Öğlen yemeği yemeden yarım saat önce yine yarım litre su içiyoruz. Öğlen çorba kaşığı ile ölçülecek şekilde 6 kaşık sebze yemeği, yanında sade soda , 3 kaşık yoğurt. Yemek sonrası yine bol su içiyoruz.
Akşam sadece yoğurt veya ayran.. Ekstra olarak salatalık yiyebilirsiniz çiğ.

Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı cumalarımız olsun inşaALLAH RABBİMİZ
Giremedim Allahım affetsin çok hasta oldum hava değişimi mi bilmiyorum elim kolum kalkmıyor bugün biraz gözüm açıldı elhamdülillah

Çok yüklemdim kendime ya hem düğün telaşı okul hazırlığı diyet derken belliyse neyse bunada şükür

Günaydın canım hayırlı sabahlar hayırlı cumalar geçmiş olsun RABBİM şifa versin inşALLAH biraz salgın var sanırım bu ara herkes perişan bende yeni düzeldim çok şükür

günaydın canım daha düzelemedin sanırım buralara uğramıyosun merak ettim seni umarım daha iyisindir tekrardan geçmiş olsun RABBİM şifa versin

günaydın canım daha düzelemedin sanırım buralara uğramıyosun merak ettim seni umarım daha iyisindir tekrardan geçmiş olsun RABBİM şifa versin
Canım merhaba hayırlı akşamlar
Şükür elhamdülillah dünden beri kalktım ayağa ama hala grip devam şükür bunada ayaktayım tabiki mecbur canım ev hanımı olunca ev işi dışarı işi hepsi sana bakıyor hamdolsun buna
Hastalıktan bisey de yiyemiyorum çorba vs hafif besleniyorum dün tartılmıştım 53 kiloyum şükür

Sen nasılsın canım isveç bittimi kilon kaç
Neler yapıyorsun
ALLAH razı olsun bu arada merak edip sordugun için canım

Geçmiş olsun canım bende sen uğramaz olunca Bayadır girmiyordum bir bakayım dedim hasta olduğunu ogrendim

Buraya yazmak gerçekten düzene sokuyordu insan sanki suçlu hissediyor faydasız ve ya kalorili yiyince buraya yazınca daha disiplin oluyor
Bunu tüm kalbimle söylüyorum zayıf ve sağlıklı olmak muhteşem inanılmaz güzel bir duygu ve bu ALLAHİN izniyle elimizde ben 59 dan 53 düştüm veya nasıl anlatsam çok rahat giyiniyorum inşaALLAH DAHADA vermek istiyorum evlenmeden önceki kiloma dönmek istiyorum yani 47 kiloyo nasip bakalım RABBİMİZ ne gösterecek yani nasipse buradayım

Allahima şükürler olsun ki bugün bitti bende bittim Rabbimizin izniyle aşuremi yaptım elhamdülillah
Büyük bi yük gitti peki bugün nasıl beslendim şimdi aşure yemedimdesem yalan hem de 2 kase yedim ama şöyle dengeledim az yedim normal öğünleri neredeyse 4 litre su yani kismetse artı gormem diye düşünüyorum
Çok yorucu bir gündü ama misafir de vardı
Yarin yeni bir gün yeni umutlar hayırlısı ile güzel menüler gelecek yine

Elhamdülillah bugundebitti kısaca özetlersek sabah ilk is koca bir bardak su sonrasında hafif biregzereiz sonrasında yine su ackarnina neredeyse 1 litre Su ictem kahvaltim
Rafadan yumurta 1 tane 5 zeytin avuç içi kadar peynirli 3 dilim tahılı ekmek ve cay 2kupa domates salatası kahvaltımi sağlam yaptım ve saat 12 gibi yedim o yüzden öğle ile bir oldu 2 kupa yeşil çay içtim aksam yemek yemedim hic açlık hissetmedim form kraker vardı ondan attım ağzına bir kaç tane birde 1 bardak ayran içtim günü boyle kapadım elhamdülillah
Yarına ALLAH kerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…