- 8 Ekim 2012
- 3.391
- 6.490
- 358
- 36
Aynen canim bende severim superligi tqkip ederim fanatikde galatasarayliyim esimin adını bilerek s harfli başlasın istedim gelin arabasinda gs olsun diye :)Ne güzel ya beyinle vakit geçirmen hemde böyle her bayan sevmez ya beyin şanslı
MaşaALLAH
Uzun zaman sonra eve dönünce haklı bi yogunluk olmuştur tabi bende gayet suyumu ictim yesilcayimida kacamak hic yok cok şükür bugünde bitti ortalama 8.5-9 km yürüdüm o yüzden bu aksam egzersiz yok yarin sabah tartilicam 7 gün sonucunda ne oldu merak ediyorumBenim günüm yoğundu pazar telaşı ev işi ve ütü varsi
Bugün çok bisey yemedim su içtim bolca ve yeşil çay demin içtim
Şimdi uzanacağım yarına ALLAH KERİM
Bende merakla bekliyorum sonucu yaz lütfenUzun zaman sonra eve dönünce haklı bi yogunluk olmuştur tabi bende gayet suyumu ictim yesilcayimida kacamak hic yok cok şükür bugünde bitti ortalama 8.5-9 km yürüdüm o yüzden bu aksam egzersiz yok yarin sabah tartilicam 7 gün sonucunda ne oldu merak ediyorum
Günaydın canım hayırlı huzurlu haftalar olsun inşALLAH 7 gün sonunda 2 kilo bu sabah 64 geldim diyete devam bugün günlerden 8.gün akşamları yaptığım egzersizden ayrı 1 saat kadarda plates yapmayı düşünüyorum bugünden itibaren ayrıca kilo vermede duraksama çok yaşamamak için bugün isveçin dışında maydonoz kürünede başladım hayırlı olur inşALLAHBende merakla bekliyorum sonucu yaz lütfen
MaşaALLAH daha ne olsun çok iyi bir yürüyüş süper valla
Sağol canım hepimize inşaALLAH hayırlara vesile olacak güzel haftalarGünaydın canım hayırlı huzurlu haftalar olsun inşALLAH 7 gün sonunda 2 kilo bu sabah 64 geldim diyete devam bugün günlerden 8.gün akşamları yaptığım egzersizden ayrı 1 saat kadarda plates yapmayı düşünüyorum bugünden itibaren ayrıca kilo vermede duraksama çok yaşamamak için bugün isveçin dışında maydonoz kürünede başladım hayırlı olur inşALLAH
Günaydın canım maşALLAH sana eve gidince kaldığım yerden devam dedin yapıyosunda gerçekten ee okullu oldunuz artık baştan birazz böyle koşturmalar bol olur gününde çok güzel gerçekten tam diyetlik benim kayınvalide haftasonu bizdeydi bu haftasonuda yine eşimin arkadaşıyla hanımı geliiyor evde pizzalar tatlılar çeşit çeşit yemekler ama ben aç :) kilonu bende merak ediyorum sende hedefe yaklaşıyosun dediğin gibi evde tartı olunca hergün tartılıyo insanBugün hiç oturamayacağım zannettim ya evi temizledim dip köşe alışveriş eeee malum okulun ilk günü kırtasiye ye gittik orda bi engame yani koşturmaca vardı ama şükür elhamdülillah bugünü atlattık
Menüm şöyle nesfit yedim öncesinde 1 litre su ve günkurusu 2 tane
Öğlen yemedim ayak üstü bi form kraker yedim
Akşam
Mercimek çorbası ve yoğurt
Hamdolsun günü kapadım birazdan kayinvalideme gidicez orda kahve içerim
Yarin tartılacağım bende geldiğimden yana tartılmadım merak ediyorum aslında evde tartı olsa çoktan tartılırdım hala pil almadım ama bilerek yoksa hergun tartılırım canım sıkıldıkça
Yarına ALLAH KERİM
RABBİMİZ hayırlı huzurlu akşamlar nasip etsin inşaALLAH
İnşALLAH canım ya gerçekten sabrediyorum geçende yürüyodum 1-2 gün yemiyodum sonra poğaça pasta götürüyodum ama şimdi öyle değil gözümün önünde neler neler yeniyoda nefsimi tutuyorum gerçekten ALLAHta karşılığını veriyor 2 sabahtır içiyorum maydonoz kürünü bakalım dediğin gibi onunda güzel etkileri olur inşALLAHSağol canım hepimize inşaALLAH hayırlara vesile olacak güzel haftalar
MaşaALLAH be çok iyi ilerliyorsun gerçekten baya etkili olacak bu diyet sana öyle hissediyorum
Bide maydonoz kürü de başlarsan oooo kimse seni tutamaz ya ALLAHIN İZNİYLE fittt olacaksın desene
Ne güzel ya emeğin karşılığı işte bu gerçekten yapınca oluyor demekki canım tebrik ederim
Günaydın canım hayırlı sabahlar hayırlı cumalar geçmiş olsun RABBİM şifa versin inşALLAH biraz salgın var sanırım bu ara herkes perişan bende yeni düzeldim çok şükürGünaydın hayırlı sabahlar hayırlı cumalarımız olsun inşaALLAH RABBİMİZ
Giremedim Allahım affetsin çok hasta oldum hava değişimi mi bilmiyorum elim kolum kalkmıyor bugün biraz gözüm açıldı elhamdülillah
evet canım baya yoruldun bu süreçte diyetede devam ettin önce sağlık sağlığın düzelsin yine başlarsınÇok yüklemdim kendime ya hem düğün telaşı okul hazırlığı diyet derken belliyse neyse bunada şükür
Canım merhaba hayırlı akşamlargünaydın canım daha düzelemedin sanırım buralara uğramıyosun merak ettim seni umarım daha iyisindir tekrardan geçmiş olsun RABBİM şifa versin
Çok teşekkür ederim evet hastaydim ama daha iyim hamdolsunGeçmiş olsun canım bende sen uğramaz olunca Bayadır girmiyordum bir bakayım dedim hasta olduğunu ogrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?