İnşaALLAH kilo vereceğim

Merhaba canım
Ahh ahhh şu başlayıp bırakmalar da bünyeyi mahvediyor yaa biraz istikrar sabır inan herşey daha da güzel olacak dönecim

Evettt elhamdülillah akşam yemeğimide yedim
1 domates 2 biber den menemen yaptım 1 yumurta ile 2 dilim tam tahılı ekmek ve küçük kase yoğurt
Su yaklaşık 2.5 litre
Birazdanda yürüyüşe çıkıcam nasipse
Ne diyorduk nerde hareket orda bereket

Sadece yürüyüş mü yapıyorsun canım

Ben de şimdi kendim egzersiz yapıyorum sabah da yapmıştım. Yürüyüs arkadasım olmadıgı icin cıkamıyorum evde yapmaya calısıyorum. Aksam yemegimi simdi hazırlıyorum ben akşamları birax gec yiyorum malesef. Aksam menüm: Patlıcan közlüyorum onu yogurtlucam. Bi tane haslanmıs et kemik ve bol salata. 1.5 lt su içtim simdi yarım litre daha icicem 3 e tamamlıcam umarım aksam acıkmam ve günü güzel kapatırım:)

Sadece yürüyüş mü yapıyorsun canım
Yok canım gün içinde bacak egzersizlerde yapıyorum lesli yapıyorum kısa videoları 15 dakika olanlari
Hergün Allah'ın izniyle 1 saaten fazla yürüyorum sabah ve akşam olmak üzere
Rabbim herkese nasip etsin fırsat sunsun
Gerçekten çok iyi geliyor ve stresi de azaltıyor bendeki etkileri böyle canım

Afiyet olsun canım etin yanında salata harika dengeler ve tok tutar çiğ sebzeler
Akşamları aslında yediğimiz yapıyor genel de kiloyu benim öyle oldu şimdi musade istedim beyimden da oğlumdan 6 dan önce bitiyor yemek faslı hafta sonu zaten evde beyim sıkıntı olmuyor
Yani erken yemek büyük avantaj canım

Ben de leslie 3 mil e başladım çok iyi oldu benim için. Çocuk var çıkamıyorum her zaman hava da sıcak güneşte çıkarmak istemiyorum

Teşekkür ederim. Evet en iyisi erken yemek. Cok iyi yapıyosun sporu da yemeyi de. İnşallah sonuclarını kalıcı bir sekilde alırsın

Ben de leslie 3 mil e başladım çok iyi oldu benim için. Çocuk var çıkamıyorum her zaman hava da sıcak güneşte çıkarmak istemiyorum
Süper lesli gerçekten çok etkili canım
Düzenli yapıldığında müthiş bi etki sağlıyor.
Haklısın canim bebisini çıkarma biz bile etkilenirken onlar ne yapsın
Allah kolaylıklar versin İnşaALLAH amin

Teşekkür ederim. Evet en iyisi erken yemek. Cok iyi yapıyosun sporu da yemeyi de. İnşallah sonuclarını kalıcı bir sekilde alırsın
Amin canım hepimiz için kalıcı ve güzel olsun tartıdaki yüzümüz.
Az gitsin ama geri gelmesin kilolar umarım Allah'ın izniyle

6 dan önce yiyip sonradan bir şey yemiyor musun canım
Sağol canım inşallah bu aralar ishali var kusması var zaten bu hafta hiç rejime asılamadım sporu da 2 gün yapabildim ancak yeter ki iyi olsun da

Çarşamba mı tartılıyorsunuz
Ben pazartesi ve cumaları da tartılıyorum takım için

Ben nerdeyse her gün tartılıyodum ama baktımki moralim bozuluyor simdi tartılmıyorum. Salı tartılmayı düsünüyorum

Ben nerdeyse her gün tartılıyodum ama baktımki moralim bozuluyor simdi tartılmıyorum. Salı tartılmayı düsünüyorum
Sen ne zaman başladın canım. Tanışamadık. İsmim Döne. Ankarada yaşıyorum. 4 aydır rejim yapıyorum.

Sen ne zaman başladın canım. Tanışamadık. İsmim Döne. Ankarada yaşıyorum. 4 aydır rejim yapıyorum.
Ben aslı. İstanbulda yasıyorum. Ben cok bölük yaptım diyeti. 7 kilo verdim ramazanda. Sonra korudum diyebilirim diyet yapamadım simdi sıkı bi sekilde yapıp baya vermek istiyorum. Önümdeki 5 hafta benim icin cok önemli cunku abimin dügünü var

Hmm haklısın düğünler geldi çattı. Bu sene ben hiç gitmedim hep geçen yazdı bizim çevremizdekilerin düğünleri. O zaman da yeni doğum yapmıştım tabi şişkoydum haliyle Gerçi ona da bakmıyor ya hemen soğumdan sonra kşlolarını verenler de var.
Bence halledeceksin önemli olan motivasyon.

Aynen canim ya bugun hic yazamadim yogunluktan sabah 1 pogca yedim oglen 1 parca tavuk ve cacik aksam 1 dilim kek 3 litre su icmisimdir simdi 5.500 km yuruyus yaptim yarin sabah daha dikkat edicem yediklerime

İnşallah hallederim ya Dügünler önemli oluyor bir de ben bekarım sürekli soruyolar merak ediyolar cok göz önünde oluyosun stres oluyorum baya

Aynen canim ya bugun hic yazamadim yogunluktan sabah 1 pogca yedim oglen 1 parca tavuk ve cacik aksam 1 dilim kek 3 litre su icmisimdir simdi 5.500 km yuruyus yaptim yarin sabah daha dikkat edicem yediklerime
Selam canım ben Döne.
Yürüyüşün çok güzel ama poğaça biraz yağlı kaçmış. Benim midemi ekşitiyor yiyince.

Canım Allah yardımcın olsun İnşaALLAH
Yürüyüş süper su da öyle afiyet şifa olsun fakat kek ve poğaca sanki biraz fazla neyse onuda halledersin ama telafi edersin bırakmak yok devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…