Merhaba canımSelam kızlar
Bem Döne. 3.nisanda diyete başladım. Bugün saydım 117.günümmüş, 4 ay olmuş.
Kışon 93-94 kilolara kadar çıkmıştım, rejime başladığımda 90.9 kiloyla başladım. Kışın birkaç sefer başladım ama 2.gün hatta ilk günün akşamında bıraktığım oldu. 80 ler bile inmek büyük hayaldi benim için. 80 li rakamları tarrıda görünce o kadar sevinmiştim ki.
Hala devam ediyorum arada sekteye uğrasa da...
Sadece yürüyüş mü yapıyorsun canımEvettt elhamdülillah akşam yemeğimide yedim
1 domates 2 biber den menemen yaptım 1 yumurta ile 2 dilim tam tahılı ekmek ve küçük kase yoğurt
Su yaklaşık 2.5 litre
Birazdanda yürüyüşe çıkıcam nasipse
Ne diyorduk nerde hareket orda bereket
Yok canım gün içinde bacak egzersizlerde yapıyorum lesli yapıyorum kısa videoları 15 dakika olanlariSadece yürüyüş mü yapıyorsun canım
Afiyet olsun canım etin yanında salata harika dengeler ve tok tutar çiğ sebzelerBen de şimdi kendim egzersiz yapıyorum sabah da yapmıştım. Yürüyüs arkadasım olmadıgı icin cıkamıyorum evde yapmaya calısıyorum. Aksam yemegimi simdi hazırlıyorum ben akşamları birax gec yiyorum malesef. Aksam menüm: Patlıcan közlüyorum onu yogurtlucam. Bi tane haslanmıs et kemik ve bol salata. 1.5 lt su içtim simdi yarım litre daha icicem 3 e tamamlıcam umarım aksam acıkmam ve günü güzel kapatırım:)
Teşekkür ederim. Evet en iyisi erken yemek. Cok iyi yapıyosun sporu da yemeyi de. İnşallah sonuclarını kalıcı bir sekilde alırsınAfiyet olsun canım etin yanında salata harika dengeler ve tok tutar çiğ sebzeler
Akşamları aslında yediğimiz yapıyor genel de kiloyu benim öyle oldu şimdi musade istedim beyimden da oğlumdan 6 dan önce bitiyor yemek faslı hafta sonu zaten evde beyim sıkıntı olmuyor
Yani erken yemek büyük avantaj canım
Süper lesli gerçekten çok etkili canımBen de leslie 3 mil e başladım çok iyi oldu benim için. Çocuk var çıkamıyorum her zaman hava da sıcak güneşte çıkarmak istemiyorum
Amin canım hepimiz için kalıcı ve güzel olsun tartıdaki yüzümüz.Teşekkür ederim. Evet en iyisi erken yemek. Cok iyi yapıyosun sporu da yemeyi de. İnşallah sonuclarını kalıcı bir sekilde alırsın
6 dan önce yiyip sonradan bir şey yemiyor musun canımAfiyet olsun canım etin yanında salata harika dengeler ve tok tutar çiğ sebzeler
Akşamları aslında yediğimiz yapıyor genel de kiloyu benim öyle oldu şimdi musade istedim beyimden da oğlumdan 6 dan önce bitiyor yemek faslı hafta sonu zaten evde beyim sıkıntı olmuyor
Yani erken yemek büyük avantaj canım
Sağol canım inşallah bu aralar ishali var kusması var zaten bu hafta hiç rejime asılamadım sporu da 2 gün yapabildim ancak yeter ki iyi olsun daSüper lesli gerçekten çok etkili canım
Düzenli yapıldığında müthiş bi etki sağlıyor.
Haklısın canim bebisini çıkarma biz bile etkilenirken onlar ne yapsın
Allah kolaylıklar versin İnşaALLAH amin
Sen ne zaman başladın canım. Tanışamadık. İsmim Döne. Ankarada yaşıyorum. 4 aydır rejim yapıyorum.Ben nerdeyse her gün tartılıyodum ama baktımki moralim bozuluyor simdi tartılmıyorum. Salı tartılmayı düsünüyorum
Ben aslı. İstanbulda yasıyorum. Ben cok bölük yaptım diyeti. 7 kilo verdim ramazanda. Sonra korudum diyebilirim diyet yapamadım simdi sıkı bi sekilde yapıp baya vermek istiyorum. Önümdeki 5 hafta benim icin cok önemli cunku abimin dügünü varSen ne zaman başladın canım. Tanışamadık. İsmim Döne. Ankarada yaşıyorum. 4 aydır rejim yapıyorum.
Hmm haklısın düğünler geldi çattı. Bu sene ben hiç gitmedim hep geçen yazdı bizim çevremizdekilerin düğünleri. O zaman da yeni doğum yapmıştım tabi şişkoydum haliyleBen aslı. İstanbulda yasıyorum. Ben cok bölük yaptım diyeti. 7 kilo verdim ramazanda. Sonra korudum diyebilirim diyet yapamadım simdi sıkı bi sekilde yapıp baya vermek istiyorum. Önümdeki 5 hafta benim icin cok önemli cunku abimin dügünü var
İnşallah hallederim ya Dügünler önemli oluyor bir de ben bekarım sürekli soruyolar merak ediyolar cok göz önünde oluyosun stres oluyorum bayaHmm haklısın düğünler geldi çattı. Bu sene ben hiç gitmedim hep geçen yazdı bizim çevremizdekilerin düğünleri. O zaman da yeni doğum yapmıştım tabi şişkoydum haliyleGerçi ona da bakmıyor ya hemen soğumdan sonra kşlolarını verenler de var.
Bence halledeceksin önemli olan motivasyon.
Selam canım ben Döne.Aynen canim ya bugun hic yazamadim yogunluktan sabah 1 pogca yedim oglen 1 parca tavuk ve cacik aksam 1 dilim kek 3 litre su icmisimdir simdi 5.500 km yuruyus yaptim yarin sabah daha dikkat edicem yediklerime
Canım Allah yardımcın olsun İnşaALLAHAynen canim ya bugun hic yazamadim yogunluktan sabah 1 pogca yedim oglen 1 parca tavuk ve cacik aksam 1 dilim kek 3 litre su icmisimdir simdi 5.500 km yuruyus yaptim yarin sabah daha dikkat edicem yediklerime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?