- Konu Sahibi karbeyaz00
-
Okulunu mutlaka ama mutlaka bitir, işe gir anneni de kardeşini de alıp ayrı eve çıkın o adamla yaşlanılmaz yaşlılığı hiç çekilmez gerçekten...kendi cehenneminde kalsın bırakın belki aklı başına gelir...gelmezse de kendi bilir hiç acımayın kendine size acımamış..
Burada kibar kibar yazacak halin yok o yüzden bakma sen üslubunu eleştirenlere.... bu yaşananlar ınsanı ne hale getiriyordur, çoğumuzun hayal bile edemediği kabus gibi bir hayatı yaşıyorsun
ya bnce sen en kısa zmanda bı pskologa gıt yazdklarına bak ...
benm gıtmeme gerek yok ölsün falan bunlar nasıl cumle ...sen benm babamın yaptıklarını duysan senınkıler hiç kalırSen git prenses.
benm gıtmeme gerek yok ölsün falan bunlar nasıl cumle ...sen benm babamın yaptıklarını duysan senınkıler hiç kalır
Okul bitse ne olacak ? Hicbirsey degismeyecek hatta daha beter olacak benden para bekleyecek vermesem yine ben kotu olacagim bana dusman olacak o ise icmeye devam.edecek.
neyse Allah ısla etsınne yaptiysa yapti bu benimkinin iyi oldugu anlamina gelmez
hayir okul bitince calisacaksin anneni ve kardesini de alip o evden gidiceksiniz.ücünüz birlikte elele verip yeni bir hayat kuracaksiniz.eger anneniz babanizi birakmak istemiyorsa da kardesini alip gidiceksin.az kalmis okulu bitirmenize.disinizi sikin ne yapip edip is bulup ayrilin ordan.su anda icinde bulundugunuz kosullar cok kötü oldugu icin cikis yolunuz yokmus gibi görünüyor.ama inanin ki var.bunu yapabilirsiniz, bunu yapmak zorundasiniz.
SENDE ARKADASIN FAKE YARDIMCI HESABISIN ANLASILAN USLUBUM GUZELDIR BENIM HADI SIZE IYI KAVGALAR BENIM İŞİM VARÖyle mi?
Meşru müdafaa diye bir şey de yok o halde.
Sizin üslubunuz daha kötü.
Yaşadığı ev içi şiddeti anlatmış, haklı bir öfkesi ve bunun getirdiği bir isyan var ama hala ve hala "ama üslubuun kötü".
Of. Aileye, babaya o kadar çok anlamlar, değerler atfediyorsunuz ki babanın yaptığı affedilemez hatalara karşı küfredemiyor, beddua edemiyor insanlar. İsyanlarını da mı istedikleri biçimde dillendiremeyecekler? Ama üsluuup önemli =((
Hep sindirelim, sindirilelim di mi?
Of.
Nereye gidiyorum bu yasimda isim gucum oadan.olsada garantim olmadan iki.kiz basbasa hayat kolay mi olacak?
Beynim açılınca senin gibi olacaksa ben böyle iyiyimSen once beynini acmayi dene kafani okey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?