Bence Yok gibi ama hayırlısı ne diyelim :)Merhaba kizlar ya ben 2 yildir cocuk icin ugrasiyorum tup bebek tedavileri gordum ama nasip olmadi. Esimin sperm sayisi artinca normal denemeye basladik adetim 9 gun gecikti dun kanda baktirdim negatifti. Simdi test yaptim boyle cikti gebelik olabilir mi?
farklı bır test varsa evde onu da yap canım ma çizgi varMerhaba kizlar ya ben 2 yildir cocuk icin ugrasiyorum tup bebek tedavileri gordum ama nasip olmadi. Esimin sperm sayisi artinca normal denemeye basladik adetim 9 gun gecikti dun kanda baktirdim negatifti. Simdi test yaptim boyle cikti gebelik olabilir mi?
sen de oyle bır foto cekmıssın ki kırmızıların ustune koymussun beyaz bır alana koyup cekseydın ya da koyu tek renk kırmızıdan kırmızı nasıl ayırt edılsın çok daha zor degıl mıMerhaba kizlar ya ben 2 yildir cocuk icin ugrasiyorum tup bebek tedavileri gordum ama nasip olmadi. Esimin sperm sayisi artinca normal denemeye basladik adetim 9 gun gecikti dun kanda baktirdim negatifti. Simdi test yaptim boyle cikti gebelik olabilir mi?
bak ben renklerı negatıfleştırerek çizgiyi netleştirim krmızı alanı da kestım yanı çizgi var bak bu senın testın işteMerhaba kizlar ya ben 2 yildir cocuk icin ugrasiyorum tup bebek tedavileri gordum ama nasip olmadi. Esimin sperm sayisi artinca normal denemeye basladik adetim 9 gun gecikti dun kanda baktirdim negatifti. Simdi test yaptim boyle cikti gebelik olabilir mi?
Eline sağlık canım ama kanda olmayan değer idrar da çıkar mı bilemedim Yabak ben renklerı negatıfleştırerek çizgiyi netleştirim krmızı alanı da kestım yanı çizgi var bak bu senın testın işte
Eki Görüntüle 1992741
Evet ben de bu yuzden umutlanmak istemiyorumEline sağlık canım ama kanda olmayan değer idrar da çıkar mı bilemedim Ya
pek görülmüş bir şey degıl bıldıgıme gore belkı hec döllenmedır şimdi gıtse sımdı kan da cıkar bellı mı olur. farklı markayla tekrar test yapmalı eger test bozuk degılse ve farklımarkada çizgi varsa tekrar kan vermesı gerekıyor. gec döllenmede cok gec cıkanlar var hatta 2. ayı gecıp sonra öğeen bıle duydumEline sağlık canım ama kanda olmayan değer idrar da çıkar mı bilemedim Ya
geç döllenme olabilir canım kan da cıkmamıstır ama b-hcg yenı yukselmıstır belkı de o yuzen sımdı çıkmıstır. başka test yap farklı marka olursa daha guvenılırEvet ben de bu yuzden umutlanmak istemiyorum
yanlıssa test bozuksa su da çizgi siliir defalarca denendı bu dogruysa kalırYarin erkenden kan vericem bakalim miratech marka testle yaptim bazi yerlerde yalanci pozitif cikariyor yazmislar sanirim degilim
Idrari koyar koymazKaç dk beklemiş hali bu?
Tuttum. Boyleyanlıssa test bozuksa su da çizgi siliir defalarca denendı bu dogruysa kalır
çıplak gözle baktıgında hala çizgi var mı ? sankı silinmiş gibi bu şekildeTuttum. Boyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?