INSALLAH BIRI HEMEN GORUR

Genczey

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2016
161
126
103
Merhaba kizlar ya ben 2 yildir cocuk icin ugrasiyorum tup bebek tedavileri gordum ama nasip olmadi. Esimin sperm sayisi artinca normal denemeye basladik adetim 9 gun gecikti dun kanda baktirdim negatifti. Simdi test yaptim boyle cikti gebelik olabilir mi?

Eklentiler

• IMG_8074.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 234
Silik çizgiyi gördüm ben. Silik te olsa çizgi görünüyorsa hamilesin ama kanda neden çıkmadı onu anlayamadım.

Bence Yok gibi ama hayırlısı ne diyelim :)

farklı bır test varsa evde onu da yap canım ma çizgi var

sen de oyle bır foto cekmıssın ki kırmızıların ustune koymussun beyaz bır alana koyup cekseydın ya da koyu tek renk kırmızıdan kırmızı nasıl ayırt edılsın çok daha zor degıl mı

bak ben renklerı negatıfleştırerek çizgiyi netleştirim krmızı alanı da kestım yanı çizgi var bak bu senın testın işte

Eline sağlık canım ama kanda olmayan değer idrar da çıkar mı bilemedim Ya
pek görülmüş bir şey degıl bıldıgıme gore belkı hec döllenmedır şimdi gıtse sımdı kan da cıkar bellı mı olur. farklı markayla tekrar test yapmalı eger test bozuk degılse ve farklımarkada çizgi varsa tekrar kan vermesı gerekıyor. gec döllenmede cok gec cıkanlar var hatta 2. ayı gecıp sonra öğeen bıle duydum

Yarin erkenden kan vericem bakalim miratech marka testle yaptim bazi yerlerde yalanci pozitif cikariyor yazmislar sanirim degilim

Evet ben de bu yuzden umutlanmak istemiyorum
geç döllenme olabilir canım kan da cıkmamıstır ama b-hcg yenı yukselmıstır belkı de o yuzen sımdı çıkmıstır. başka test yap farklı marka olursa daha guvenılır
sen bu testı suya tut bakalım çizgi silinmezse buyuk ıhtımal dogru yanlıs testlerde cizgi su da sılınıyor
testı hafıf akan muslugun altına tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…