Evet var. ama saniyorumki su yalanci pozitif testi bu. Yarin kanda bakicam insalalhçıplak gözle baktıgında hala çizgi var mı ? sankı silinmiş gibi bu şekilde
Tuttum. Boyle
Yok malesefEki Görüntüle 1992744
bak bu şekilde hala var bence var olma ıhtımalı yuksek başka tetsın mı yok evde ?
Insallah insallahhh. MalesefBaşka var mı test bi daha yapsana
beklemesın ya yarın tekrar test yapar 2 gun dayanmak kolay mı uuzn zaman beklemıs kız zatenO zaman bekle derim iki gün daha
Dün yapmış kanda yükselmesi için iki gün gerekiyor o yüzden dedimbeklemesın ya yarın tekrar test yapar 2 gun dayanmak kolay mı uuzn zaman beklemıs kız zaten
İnşallah öyledir Ya ben bile heyecanlandımBence geç döllenme. Yarın kandan baktır mutlaka. Belki laboratuvarda bir terslik oldu dün.
idrara gectıyse kana zaten gecmıstır canımDün yapmış kanda yükselmesi için iki gün gerekiyor o yüzden dedim
Bence geç döllenme. Yarın kandan baktır mutlaka. Belki laboratuvarda bir terslik oldu dün.
başka belırtın var mı ? gercı belırtılerde sahte olabiliyor amaInsallah insallah nasip oluro kadar cok ugrastim o kadar cok yoruldum ki insallah Rabb im hayirli zamani simdi kilmistir da nasip olmustur
Hayir hic bir belirtim yok dun biraz adet agrisi gibi bir sizim vardi cok kisa o kadarbaşka belırtın var mı ? gercı belırtılerde sahte olabiliyor ama
nasılsa sabah olur canım bekledıgın son saatler olsun inşallah sabah kosarak eczaneye gıt 2 farklı test al 2 sıınıde yap en erken çözüm bu inşallah müjden gelır yarına anlamanın başka yolu yok su da sşlinmemesi bir umut ama bence ıyı haber varHayir hic bir belirtim yok dun biraz adet agrisi gibi bir sizim vardi cok kisa o kadar
Oy Maşallahhhhh rabbim size bağışlasınBen hamile olduğumu rahim kalinlasmasi sebebiyle kurtaj olacağım gün öğrendim. Doktorum son bir tahlil yapalım dedi ve çıktı. Şuan 1.5 yaşında. 10 gün geç döllenme idi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?