INSALLAH BIRI HEMEN GORUR

9 gun uzun bir gecikme normalde kanda daha çabuk çıkması lazim bir kac gun sonra tekrar kanda baktir bence hayırlisiyla olur inşallah stres yapma çunku gebe kalmayi istedikçe zorlaşiyor herşeyi oluruna bırak hatta kafandan çıkar hamileliği bak ozaman hamile kalirsin gerçekten tamamen psikolojik hamilelik hormonlari inan banaa

bence test dogru
yarını bekle önce farklı testle yap ucuz testlerden al ama onda da cıkarsa kan ver

Hayir hic bir belirtim yok dun biraz adet agrisi gibi bir sizim vardi cok kisa o kadar
nasılsa sabah olur canım bekledıgın son saatler olsun inşallah sabah kosarak eczaneye gıt 2 farklı test al 2 sıınıde yap en erken çözüm bu inşallah müjden gelır yarına anlamanın başka yolu yok su da sşlinmemesi bir umut ama bence ıyı haber var

Ben hamile olduğumu rahim kalinlasmasi sebebiyle kurtaj olacağım gün öğrendim. Doktorum son bir tahlil yapalım dedi ve çıktı. Şuan 1.5 yaşında. 10 gün geç döllenme idi.

Beklenen adet tarihinden 2 gün önce olmuş oluyor yani. Ben de çok şaşırmıştım bu kadar geç döllenme olur mu diye ama oluyor işte

Kan testini tekrarla istersen yanılma olmuş olabilir çizgi var görüyorum lakin umutlanma yada umutlan diyemem çünkü 3 aydır silik çizgilerle başım dertte her günüm geçtiğinde yaptığım tüm testlerde silik çizgiyle karşılaştım hep umutlandım ama sonrasında da hep hüsran idrar testlerine güvenmiyorum artık.
İnşallah hamilesindir ve test doğrudur hayırlısı olsun canım inşallah müjdeli haberlerle gelirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…