İnşallah test çubuğu yanılmamıştır. Bir bakar mısınız?

Bnm doktorum hamile kalmadan öne verdi 4 ay boyunca içtim cnm
aslında pko içinde veriyorlardı ama benim doktor vermedi bana duphaston verdi 4. ayda 1 paket kullandım sonra sperm sonucunun düşük olduğunu öğrenince bıraktım tek yol aşılama diye

Konuş cnm bn çok konuştum bana tutun sımsıkı ile annem diye. Bni bırakma die
Canım benim süpersin bende böyle dicem küçük kuşuma :) evde iki tane kuşum var erkek onları hep böyle aşkım kuşum diye sevdiğim için karnımı severken de kuşum demek geliyor içimden:)

bu sene oğlan senesi mi kız senesi mi kızlar:)

Oğlan teyzesi. İsim bulamıyoruz önerilerinizi bekliyorum
ohhh maşallah paşa geliyor sağlıkla gelir inşallah. bu ara herkes hamza koyuyor. yiğit hamza koydu kuzenimde bir kaç arkadaşta öyle koydu. aslında hoşuma gidiyor hayatını okuyunca etkilenmiştim

kızlar hcg değerimde geldi 10binlerdeymiş 3-4 haftalık dedi kadın.
Canım bütün forumu okudum ha hamileyim diyecek diye Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :) isteyen herkese nasip etsin benim var çok şükür Rabbim uzun hayırlı sağlıklı ömürler versin
1 buçuk Yaşında oğlum 6 aylık kızım var
Ve spiralim OLMASINA rağmen tekrar hamile kalacağım diye korkuyorum
Herkesin bir korkusu var Şükürler olsun bende de aşırı doğurganlık var ilaçla korunurken kaldım şimdi de spiralle kalacağım diye korkuyorum
Ve test almaya korksamda hamile gibi hissediyorum

İnşallah cnm bn astım hastasıyım. İlaç kullanıyorum. İnşallah Bebeğimi sağ saglım kucağıma almayı nasip eder rabbim
öyle mi canım geçmiş olsun astım zor bir illet ama sorun olmuyor ya cevremde de var ne kullanıyorsun bide doktorun ne dedi ilacınla ilgili

Canım benim süpersin bende böyle dicem küçük kuşuma :) evde iki tane kuşum var erkek onları hep böyle aşkım kuşum diye sevdiğim için karnımı severken de kuşum demek geliyor içimden:)
Konuş cnm konuşmak cok önemli.

canım ya çok sağol valla sabahtan bu saate kadar nasıl geldim bende bilmiyorum topikte benimle heyecanla bekledi ama sonunda hayırlı haberi aldık şükür rabbim olmayanlara cok isteyenlere versin inşallah çünkü bebişlerin ikiside daha küçük ikiz gibidir şimdi senin için zor olur sağlıkla büyürler inş.

öyle mi canım geçmiş olsun astım zor bir illet ama sorun olmuyor ya cevremde de var ne kullanıyorsun bide doktorun ne dedi ilacınla ilgili
Miflonide kullanıyorum cnm doktorum birsey olmaz dedi ama yinede insan endişe duyuyor hamile likte astım ilacı kullanan tanıdığı var mı cnö

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…