- 21 Temmuz 2013
- 202
- 81
- 28
Ama bir paşada ayrı mutlu eder... kızım babasına çok düşkün paşamıda ben alırımKızımın kız kardeşinin olmasını çok isterim öncelik sağlık hayır kız kardeş candır
İnşallah canım rabbim Meleklerimizi korusunBiseycik olmaz annesi merak etme rabbim korur onu....
Bencede cnm kızlar babaya oğlanlarda anneye düşkün oluyor bn rüyamda görmüştüm oğlum olduğunuAma bir paşada ayrı mutlu eder... kızım babasına çok düşkün paşamıda ben alırım
duydum ama hamilelikle ilgilenmediğimden sormadım hiç canım ama gebeliğin astıma iyi geldiğini okumuştumMiflonide kullanıyorum cnm doktorum birsey olmaz dedi ama yinede insan endişe duyuyor hamile likte astım ilacı kullanan tanıdığı var mı cnö
Bnm durumumu değiştirmedi cnmduydum ama hamilelikle ilgilenmediğimden sormadım hiç canım ama gebeliğin astıma iyi geldiğini okumuştum
olsun daha kötüye gitmesinde şu çiftli testler mi ne ondan yaptırdın mıBnm durumumu değiştirmedi cnm
ooo bölüştünüz hemen olmuyor amaAma bir paşada ayrı mutlu eder... kızım babasına çok düşkün paşamıda ben alırım
Yok cnm ondan yaptırmadım.olsun daha kötüye gitmesinde şu çiftli testler mi ne ondan yaptırdın mı
aynen baya yüksek :)bide ikiz oluyormuş:) senin değere göre bayağı yüksek çünkü:)
ooo bölüştünüz hemen olmuyor ama
aynen baya yüksek :)
Sen yinede pek kuşum diye sevme erkekse bu sevgi sözüne bozulabilir
Canım sen kan değerine göre hesaplama en son gördüğün adet tarihi nedün test kağıdımı almaya gittim de hcg 10bin değil binmiş kızlar telefonda söyleyen kadın yanlış okumuş yani daha küçücük benim kuşum:) 2-3 haftalık oluyormuş ozaman
Yarın tekrar kan testi yaptır ikiye katlanmış mı bakarsındün test kağıdımı almaya gittim de hcg 10bin değil binmiş kızlar telefonda söyleyen kadın yanlış okumuş yani daha küçücük benim kuşum:) 2-3 haftalık oluyormuş ozaman
canım ağustos 7 de adet gördüm hcg değerinin karşılığında 2-3 haftalık yazıyordu. internettende gün olarak baktım 20 günlükmüüş dahaaaCanım sen kan değerine göre hesaplama en son gördüğün adet tarihi ne
cumartesi günü bkatıracam görünürse kese içinde ultrasonla muayene olucam bakalım inşallah aksilik çıkmazYarın tekrar kan testi yaptır ikiye katlanmış mı bakarsın
Dört hafta 3 günlük bebeğin cnmcanım ağustos 7 de adet gördüm hcg değerinin karşılığında 2-3 haftalık yazıyordu. internettende gün olarak baktım 20 günlükmüüş dahaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?