İnşallah test çubuğu yanılmamıştır. Bir bakar mısınız?

Oh oh maaşallahhhh... ne mutlu... nice 8 aylara Allah sağlıcakla tamamına erdirsin....
amin canımcım tüm hamişlerinkini inşallah içinde seninde. artık mayısta alırız bebişi kucağımıza iiinnşşşalllahhh

canım 2 hafta sonra gel dedi kd sekreteri. adetim 5 gün falan gecikti. tam 28 günde adet olurdum 4-5 eylül gibi olmam gerekiyordu olmadım canım ne yapsam gitsemmi doktora
Bnm değerim 6000 olunca kese gözüktü cnm bence git cnm

Ben iki çubuğuda saklıorum nedense hala arada bakarım... anı manyağıyım sanırım...
Hehe bende galiba anı manyağıyım benim oğlum 13 aylık oldu bende saklıyorum iki tane test arada bakarım benim bıdığada gösteririm bak bana senin yola çıktığını bu haber verdi diye agu gugu neler diyosa almak istiyo eline cersem direk ağıza :))) ıyyyyy

Bnm değerim 6000 olunca kese gözüktü cnm bence git cnm
6000 miii e o zaman kaç gün sonra benimki 6bin olur ki? kese oluşuyor sanırım aşırı derecede karın bel kasık ağrım vvar sol kasığım da bilye var sanki

Yalnız değilmişim ohhh rahatladım

1000 in üzerinde kese görünüyor zaten hemen git doktora gör bebişini ayy allah sağlıklada kucağına alamayı nasip eder inşallan ben 50 ile başlamıştım :)

Cnm se

Cnm senin değerin 10 bin değilmi
ayyy evet ben mutluluktan balataları yaktım haa:) kendiminkini 1000 gibi düşünüyorum:) evet evet dur izin alayım yarın için ayy bunlar da dicek yeni tatilden geldin bu ne izni durup durup,:):)

1000 in üzerinde kese görünüyor zaten hemen git doktora gör bebişini ayy allah sağlıklada kucağına alamayı nasip eder inşallan ben 50 ile başlamıştım :)
bide ikiz oluyormuş:) senin değere göre bayağı yüksek çünkü:)

3000 oldugunda alttan kese görünür. 6000 civari olursa ultrasyonla görünür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…