10binlerdeymiş canım 3-4 haftalık dedi kadınkaç çıktı rakam ne ay ben heycanlandım
amin canımcım tüm hamişlerinkini inşallah içinde seninde. artık mayısta alırız bebişi kucağımıza iiinnşşşalllahhhOh oh maaşallahhhh...ne mutlu... nice 8 aylara Allah sağlıcakla tamamına erdirsin....
Bnm değerim 6000 olunca kese gözüktü cnm bence git cnmcanım 2 hafta sonra gel dedi kd sekreteri. adetim 5 gün falan gecikti. tam 28 günde adet olurdum 4-5 eylül gibi olmam gerekiyordu olmadım canım ne yapsam gitsemmi doktora
kese görünür mü ki canım 4-5 hafta da kadın bana 2 hafta sonra gel dedi ne yapsam gitsemmi bu hafta :)10binlerdeyse 4 5 haftaliktir cnm
ayyy nasıl geçicek günler bir an önce kavusmak istiyorum:)Kolay mı anne olmak beklicen artık
Hehe bende galiba anı manyağıyım benim oğlum 13 aylık oldu bende saklıyorum iki tane test arada bakarım benim bıdığada gösteririm bak bana senin yola çıktığını bu haber verdi diye agu gugu neler diyosa almak istiyo eline cersem direk ağıza :))) ıyyyyyBen iki çubuğuda saklıorum nedense hala arada bakarım... anı manyağıyım sanırım...
6000 miii e o zaman kaç gün sonra benimki 6bin olur ki? kese oluşuyor sanırım aşırı derecede karın bel kasık ağrım vvar sol kasığım da bilye var sankiBnm değerim 6000 olunca kese gözüktü cnm bence git cnm
Yalnız değilmişim ohhh rahatladımHehe bende galiba anı manyağıyım benim oğlum 13 aylık oldu bende saklıyorum iki tane test arada bakarım benim bıdığada gösteririm bak bana senin yola çıktığını bu haber verdi diye agu gugu neler diyosa almak istiyo eline cersem direk ağıza :))) ıyyyyy
Benim bes haftalik kese göründü canim :)kese görünür mü ki canım 4-5 hafta da kadın bana 2 hafta sonra gel dedi ne yapsam gitsemmi bu hafta :)
Gecer kuzummmmmayyy nasıl geçicek günler bir an önce kavusmak istiyorum:)
evet canım inanamıyorum inşallah darısı sana olsun:)
aaaaa tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Cnm senin değerin 10 bin değilmi6000 miii e o zaman kaç gün sonra benimki 6bin olur ki? kese oluşuyor sanırım aşırı derecede karın bel kasık ağrım vvar sol kasığım da bilye var sanki
ayy panikcim sen beni çok heyecanlandırıyorsun o sesi duyunca ağlamaktan kendime gelebilir miyim bilmiyorumm2 hafta sonra git kalp atışınıda duyarsın pıt pıt pıt pıt en güzel ritimmm
ayyy evet ben mutluluktan balataları yaktım haa:) kendiminkini 1000 gibi düşünüyorum:) evet evet dur izin alayım yarın için ayy bunlar da dicek yeni tatilden geldin bu ne izni durup durup,:):)Cnm se
Cnm senin değerin 10 bin değilmi
bide ikiz oluyormuş:) senin değere göre bayağı yüksek çünkü:)1000 in üzerinde kese görünüyor zaten hemen git doktora gör bebişini ayy allah sağlıklada kucağına alamayı nasip eder inşallan ben 50 ile başlamıştım :)
3000 oldugunda alttan kese görünür. 6000 civari olursa ultrasyonla görünür1000 in üzerinde kese görünüyor zaten hemen git doktora gör bebişini ayy allah sağlıklada kucağına alamayı nasip eder inşallan ben 50 ile başlamıştım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?