İnşallah test çubuğu yanılmamıştır. Bir bakar mısınız?

ayy panikcim sen beni çok heyecanlandırıyorsun o sesi duyunca ağlamaktan kendime gelebilir miyim bilmiyorumm
Devlette dinletmiyorlar cnm ultrason da görüyorsun attığını bn özelde dinlenmiştim çok az dinlet ti cnm

ayyy evet ben mutluluktan balataları yaktım haa:) kendiminkini 1000 gibi düşünüyorum:) evet evet dur izin alayım yarın için ayy bunlar da dicek yeni tatilden geldin bu ne izni durup durup,:):)
Folik asit içiyom musun cnm

ayy panikcim sen beni çok heyecanlandırıyorsun o sesi duyunca ağlamaktan kendime gelebilir miyim bilmiyorumm

Ağla canım yeterki mutluluktan ağla... duygularını bastırma... çok güzel bi ritmi var aşkla atıo senin içinde eşinle senin parçan... daha özeli yok ..... rabbimin en güzel hediyesi... rabbim hakkıyla yetiştirenlerden eylesin

Devlette dinletmiyorlar cnm ultrason da görüyorsun attığını bn özelde dinlenmiştim çok az dinlet ti cnm
öylemi bunu söylediğin iyi oldu özele gideyim e ozaman cumartesi de giderim.izin almak zorunda da kalmam ama dayanamam o zamana kadar

amin canım cok güzel bir dua oldu sağolasın cümlemize

öylemi bunu söylediğin iyi oldu özele gideyim e ozaman cumartesi de giderim.izin almak zorunda da kalmam ama dayanamam o zamana kadar
Doktorunu seç cnm doktor önemli. Ultrason da da süper gözüküyor kalbinin attığını izlemek . Hızlı hızlı... bn şimdi hareketlerini hissediyorum çok güzel duygu rabbim isteyen herkese nasip etsin

Doktorunu seç cnm doktor önemli. Ultrason da da süper gözüküyor kalbinin attığını izlemek . Hızlı hızlı... bn şimdi hareketlerini hissediyorum çok güzel duygu rabbim isteyen herkese nasip etsin

Hemen bsşlanıyor 12.haftaya kadar kullanıyorsun sonra vitamine geçiısun

Öylemiii sağolun kızlar e cumartesi gitsem bişey olmaz demi o zamana kadar yeni yıllık izinden geldim bugünde izin aldım 1 saat yarın için vermeyebilirler de ondan çekiniyorum

Öylemiii sağolun kızlar e cumartesi gitsem bişey olmaz demi o zamana kadar yeni yıllık izinden geldim bugünde izin aldım 1 saat yarın için vermeyebilirler de ondan çekiniyorum
Yok yok olmaz sakin... aslında hamileliği düşündüğümz andan itibaren kullanmamız gerekiyor bi kaç güncük daha büyümüş olur ne güzel işte

Kuzum doktorun sana uygun folik asit yazar izin alabilirsen yarın git

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…