Devlette dinletmiyorlar cnm ultrason da görüyorsun attığını bn özelde dinlenmiştim çok az dinlet ti cnmayy panikcim sen beni çok heyecanlandırıyorsun o sesi duyunca ağlamaktan kendime gelebilir miyim bilmiyorumm
tüh demekki sıra bulabilseymişim bebişimi görürmüşüm şimdiye kadar:)3000 oldugunda alttan kese görünür. 6000 civari olursa ultrasyonla görünür
Folik asit içiyom musun cnmayyy evet ben mutluluktan balataları yaktım haa:) kendiminkini 1000 gibi düşünüyorum:) evet evet dur izin alayım yarın için ayy bunlar da dicek yeni tatilden geldin bu ne izni durup durup,:):)
ayy panikcim sen beni çok heyecanlandırıyorsun o sesi duyunca ağlamaktan kendime gelebilir miyim bilmiyorumm
öylemi bunu söylediğin iyi oldu özele gideyim e ozaman cumartesi de giderim.izin almak zorunda da kalmam ama dayanamam o zamana kadarDevlette dinletmiyorlar cnm ultrason da görüyorsun attığını bn özelde dinlenmiştim çok az dinlet ti cnm
yok canım içmem mi gerekiyor doktora görünmeyince tabi kızda bişey demedi ne zaman başlanıyorFolik asit içiyom musun cnm
amin canım cok güzel bir dua oldu sağolasın cümlemizeAğla canım yeterki mutluluktan ağla... duygularını bastırma... çok güzel bi ritmi var aşkla atıo senin içinde eşinle senin parçan... daha özeli yok ..... rabbimin en güzel hediyesi... rabbim hakkıyla yetiştirenlerden eylesin
Doktorunu seç cnm doktor önemli. Ultrason da da süper gözüküyor kalbinin attığını izlemek . Hızlı hızlı... bn şimdi hareketlerini hissediyorum çok güzel duygu rabbim isteyen herkese nasip etsinöylemi bunu söylediğin iyi oldu özele gideyim e ozaman cumartesi de giderim.izin almak zorunda da kalmam ama dayanamam o zamana kadar
Tabi cok onemliyok canım içmem mi gerekiyor doktora görünmeyince tabi kızda bişey demedi ne zaman başlanıyor
Bnm doktorum hamile kalmadan öne verdi 4 ay boyunca içtim cnmyok canım içmem mi gerekiyor doktora görünmeyince tabi kızda bişey demedi ne zaman başlanıyor
Doktorunu seç cnm doktor önemli. Ultrason da da süper gözüküyor kalbinin attığını izlemek . Hızlı hızlı... bn şimdi hareketlerini hissediyorum çok güzel duygu rabbim isteyen herkese nasip etsin
Hemen bsşlanıyor 12.haftaya kadar kullanıyorsun sonra vitamine geçiısun
Tabi cok onemli
Bende minik minik hissediyorum direk konuşmaya geçiyorum söyle annecim diyeDoktorunu seç cnm doktor önemli. Ultrason da da süper gözüküyor kalbinin attığını izlemek . Hızlı hızlı... bn şimdi hareketlerini hissediyorum çok güzel duygu rabbim isteyen herkese nasip etsin
Cnm bebeğinin cinsiyeti ne allah analı babalı büyütsünBende minik minik hissediyorum direk konuşmaya geçiyorum söyle annecim diye
valla aynen öyle oldu size yazarken onu aradım telefonu meşguldu size yazdım sonra o geri döndü banaBabsindan once biz mi ogrendik sonucu ?
Yok yok olmaz sakin... aslında hamileliği düşündüğümz andan itibaren kullanmamız gerekiyor bi kaç güncük daha büyümüş olur ne güzel işteÖylemiii sağolun kızlar e cumartesi gitsem bişey olmaz demi o zamana kadar yeni yıllık izinden geldim bugünde izin aldım 1 saat yarın için vermeyebilirler de ondan çekiniyorum
ay ben şimdiden konuşmaya başladım benimki bu gidişle annesi gibi geveze olucak bu arada cinsiyeti ne kuzunun?Bende minik minik hissediyorum direk konuşmaya geçiyorum söyle annecim diye
Kuzum doktorun sana uygun folik asit yazar izin alabilirsen yarın gitÖylemiii sağolun kızlar e cumartesi gitsem bişey olmaz demi o zamana kadar yeni yıllık izinden geldim bugünde izin aldım 1 saat yarın için vermeyebilirler de ondan çekiniyorum
aynı anda sormuşuz canım senın bebişinin cinsiyeti ne?Cnm bebeğinin cinsiyeti ne allah analı babalı büyütsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?