İnşallah test çubuğu yanılmamıştır. Bir bakar mısınız?

kkııızzzlllaaarrr HAMİLEYYYİİİMMMMMM sonuç pozitiiiiifff

Ayyy tebrikler tebrik tebrikler
Kendine dikkat et. Hicbir ilac damla agri icin olan termo bandlar kullanmak yok. Doktor ne derse o. Kusura bakmayin burda bir konu okumustum hic unutmuyorum. Onun icin yazdim. Saglikla kucaginiza
Edit

Ayyy tebrikler tebrik tebrikler
Kendine dikkat et. Hicbir ilac damla agri icin olan termo bandlar kullanmak yok. Doktor ne derse o. Kusura bakmayin burda bir konu okumustum hic unutmuyorum. Onun icin yazdim. Saglikla kucaginiza
Edit
Ne okumuştun cnm

Su bantlar varya ,agri icin olanlar hani, bir arkadas ondan yapistirmis. Doktora soyleyince doktor cok kizmis. Zararli yazmislardi. O donemde ben de hamileydim. Uyelim iptal edip yeni aldim. Okuyali baya oldu yani.
Anladım cnm. Şimdi hamile misin cnm

kızlar her zaman ki gibi aksilikler beni buldu yine hastanedeki cihaz bozulmuş o yüzden geç koymuşlar kanı pozitif çıkmış değer için ikinci kez koyuyorlarmış değer de yarım saat sonra çıkar dedi sonuç olarak gebelik var ama değerin yarım saat sonra dedi olsun pozitifi duyduk bakalım değer ne gelicek yeni bir heyecan

Canimmm Allah sağlıkla kucağına almayi da nasip etsin ınsallahh. Ne güzel inşallah bir gün bende hamileyim derim. Hamislerin duası kabul olur bana da dua et ben de meleğime kavusayim inşallah. Saglikli mutlu gebelik geçirmen dileklerimle ..

Olsun cnm değerin pozitif ya kaç çıkınca yazarsın tahminen yüksek değerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…