İnşallah test çubuğu yanılmamıştır. Bir bakar mısınız?

hepinizden ayrı ayrı ALLAH RAZI OLSUN. gönlünüzün muradını versin. benimle burda heyecanıma ortak olup sevindiniz meraklandınız çooooookk teşekkür ederim hepinize kızlar. kadınlar klubunun tatlı kadınlarının ne kadar değerli ve özel olduklarını bir kez daha göstermiş oldunuz.

Cnm inşallah hamile olursun rabbim gönlüne göre versin.

Ayyy canım inşallah rabbim en kısa zamanda sana da nasip etsin tüm isteyenlere müthiş bir duyguymuş çok sağol iyi dileklerin için. herşeyin bir zamanı varmış 2yıldır her hamileyim diyen kadına imrenerek bakıyordum demekki rabbim bugünü bekliyormus

Bu arada benim de aynı şey olmuştu geçen sene, beta hcg 18 çıkmıştı doktor gebelik var dedi, sonraki kan verdiğimde düşmüştü, bir çeşit kimyasal gebelikmiş umarım senin değerlerin çooook çoook yüksektir

Gözün aydın hcg değerin kaçmış...
bilmiyorum canım onu da 18 dk sonra öğrenecem makine bozukmuş o yüzden geç koymuşlar. kanı önce pozitif negatif e göre sonra da hcg değerine göre ölçüyolarmış şimdilik pozitifi gördük hcg de 4 buçukta çıkacakmış

canım benim inşallah tekrar yaşarsın bu mutluluğu. demekki hamile kalabiliyorsun ikincisi de gelir inşallah

Canimmm.. hamilesiiiiinnnnnn :))))) benim ikinci cizgi daha silikti hatta Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin. ☺

Ne demek canım... sevinçler paylaşıldıkça çoğalır... ve bebekten iyi habermi olur

Adetin kaç gün gecikti cnm

Kolay mı anne olmak beklicen artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…