Cnm inşallah hamile olursun rabbim gönlüne göre versin.Canimmm Allah sağlıkla kucağına almayi da nasip etsin ınsallahh. Ne güzel inşallah bir gün bende hamileyim derim. Hamislerin duası kabul olur bana da dua et ben de meleğime kavusayim inşallah. Saglikli mutlu gebelik geçirmen dileklerimle ..
Gözün aydın hcg değerin kaçmış...kkııızzzlllaaarrr HAMİLEYYYİİİMMMMMM sonuç pozitiiiiifff
Ayyy canım inşallah rabbim en kısa zamanda sana da nasip etsin tüm isteyenlere müthiş bir duyguymuş çok sağol iyi dileklerin için. herşeyin bir zamanı varmış 2yıldır her hamileyim diyen kadına imrenerek bakıyordum demekki rabbim bugünü bekliyormusCanimmm Allah sağlıkla kucağına almayi da nasip etsin ınsallahh. Ne güzel inşallah bir gün bende hamileyim derim. Hamislerin duası kabul olur bana da dua et ben de meleğime kavusayim inşallah. Saglikli mutlu gebelik geçirmen dileklerimle ..
Allah analı babalı büyütsün canım. Bnmde allah nasip ederse oğlum olacak bn astım hastasıyım ilaç kullanıyorum. İnşallah Bebeğimi sağ saglım kucağıma almayı nasip eder rabbimHayir kizim 7 aylik:)
bilmiyorum canım onu da 18 dk sonra öğrenecemGözün aydın hcg değerin kaçmış...
canım benim inşallah tekrar yaşarsın bu mutluluğu. demekki hamile kalabiliyorsun ikincisi de gelir inşallahBu arada benim de aynı şey olmuştu geçen sene, beta hcg 18 çıkmıştı doktor gebelik var dedi, sonraki kan verdiğimde düşmüştü, bir çeşit kimyasal gebelikmiş umarım senin değerlerin çooook çoook yüksektir
Canimmm.. hamilesiiiiinnnnnn :))))) benim ikinci cizgi daha silikti hatta Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin. ☺Kızlar merhaba,
O kadar heyecanlıyım ki elim ayağım hala titriyor sanki, öncelikle hikayemi kısaca özet geçeyim.
Ben pko olduğumu evlenmeden 1 yıl önce öğrendim. Adetlerim çok düzenliydi yumurtlama da oluyordu kilo olma ve tüylenme dışında bir belirti görülmemişti.
Evlendim ilk bir yıl hiç çocuk düşünmedik sonrasında herkesin baskısı özellikle kendi ailemin bitmeyen torun sevgisi nedeniyle bizimde zamanla aklımıza yattı çocuk düşünmeye başladık.
5 ay, 6 ay derken baktık olmuyor doktora gittik benden adetliyken hormon testi eşimden sperm testi istedi.
Benim hormonlar pko olmadığıma herşeyin normal olduğuna işaret ediyordu. Yumurtalıklarım pko görünümünde ama pko hastası değilmişim sadece adaymışım. Ancak eşimin sperm sayısı 3x106 yani 3 milyon kadarcıktı.(normal limitler 15-40 milyon arası).
Haydiiii hep ben kendimde ararken sorunu milyon tane kür yaparken, sorun eşimde çıkınca işin rengi değişti. Zaten o da benim onun için aldığım, yaptığım kürleri yemedi. Tedavisiz hamile kalmam mümkün değil diye kendimizi şartlandırmıştık.
Sonuç Olarak;
Benim ayın 4 ünde adet görmem gerekirken olmadım, geçen aylarda da 1 kez başıma geldi çok ümitlendim ancak hamile olmadığımı öğrenince uzun bir müddet bunun etkisinden çıkamadım. O yüzden şimdi de hiç ümitlenmedim ta ki bu sabaha kadar.....
Sabahleyin test yaptım belki bir ümit dedim yinede ama tek çizgiye odaklanmıştım. Çubuk sonucu bu
Eki Görüntüle 1627416 şekilde.
Sizce Hamile miyim? Heveslenmeli miyim? Aşırı mutluyum öğleden sonra kan veremeye gidecem. ama o zamana kadar nasıl geçecek vakit:)
Ne demek canım... sevinçler paylaşıldıkça çoğalır... ve bebekten iyi habermi olurhepinizden ayrı ayrı ALLAH RAZI OLSUN. gönlünüzün muradını versin. benimle burda heyecanıma ortak olup sevindiniz meraklandınız çooooookk teşekkür ederim hepinize kızlar. kadınlar klubunun tatlı kadınlarının ne kadar değerli ve özel olduklarını bir kez daha göstermiş oldunuz.
Cnm yükselmiş kesen gözükür yarın hemen doktora gitkızlar hcg değerimde geldi 10binlerdeymiş 3-4 haftalık dedi kadın.
Adetin kaç gün gecikti cnmhepinizden ayrı ayrı ALLAH RAZI OLSUN. gönlünüzün muradını versin. benimle burda heyecanıma ortak olup sevindiniz meraklandınız çooooookk teşekkür ederim hepinize kızlar. kadınlar klubunun tatlı kadınlarının ne kadar değerli ve özel olduklarını bir kez daha göstermiş oldunuz.
Kolay mı anne olmak beklicen artıkbilmiyorum canım onu da 18 dk sonra öğrenecemmakine bozukmuş o yüzden geç koymuşlar. kanı önce pozitif negatif e göre sonra da hcg değerine göre ölçüyolarmış şimdilik pozitifi gördük hcg de 4 buçukta çıkacakmış
kaç çıktı rakam ne ay ben heycanlandımkkııızzzlllaaarrr HAMİLEYYYİİİMMMMMM sonuç pozitiiiiifff
Oh oh maaşallahhhh...kızlar hcg değerimde geldi 10binlerdeymiş 3-4 haftalık dedi kadın.
Cnm yükselmiş kesen gözükür yarın hemen doktora git
Adetin kaç gün gecikti cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?