İnsan bazen gerçekten hayret ediyor

Illa aldatılmak mı lazım şiddet görmek mi lazım konu açmak için.
Güvendiğim beklemediğim biriydi ki hayret etmişim.
Birşeyin dert olup olmadığını önce size sorup sonra konu açalım bundan sonra.
Burası sadece dert anlatmak için değil canımız sıkıldığında da girip paylaşabileceğimiz bir platform.
Konum hoşunuza gitmedi ise size dert gibi gelmediyse yorum yapmak zorunda değilsiniz. Çünkü yazdığınız şeylerin bana faydası yok

5 yıllık evli birisi olarak eşime ailem ile bile bilgi vermezken arkadaşınız için neden veresiniz ki?

Her halti sevgiline sn

Her halti sevgiline anlatman gerektigi fikrine nasil kapildin? Gidip cocukla kavga etse birbirlerine zarar verseler nolucak? Turkiye de yasiyorsun 11 yasinda degilsen bu ülke kültüründe yetismiş erkekleri az cok taniman gerekirdi. Bu ülkedeki erkeklerin cogu laaannn sen benim sevgilime mi yazdi modunda sert erkek oluverirler bi anda

Son düzenleme:
Ayy herseyi anlatmak zorunda musın?
Sevgilin kızıp çocukla kavga ederse
Bunu mu istiyorsun?
Olaylar büyür
Yapmayın şunu ya
Paylaşılamamak duygusuna bayılıyorsunuz
Tamam çözmüşsün işte olayı
Bundan sonra onla konuşmazsın olur biter

Anlatmayayım mı
Bence yüzeysel söyleyin. Erkekten arkadas olmaz kimseye güven olmaz. Belki sen haklısındr artık uzak durcam falan deyin. Direkt söylerseniz bak ben demiştim der basınıza karar. Gider o çocukla kavga eder olay cıkar. Anlatmasanız baskasından duyar sevglsinz neden söylemedin bana der. Bu yüzden yüzeysel anlatın

Sanırım bulmaya çalıştığım cevap buydu. Şuana kadar en mantıklı yaklaşım bu oldu

Sevgiline söylemen gereksiz bence. Arkadaşınla da normal sohbetini eder geçersin bu kadar büyütülecek birşey yok . Aynı şey senin sevgilinin başına gelse sana vereceği tek yanıt abartıyorsun sana öyle geliyor yok öyle birşey. Klasik erkek cevabı. Biz bayanlar malesef bu sadakat olayını bazen çok abartıyoruz. Oysaki eşimiz ya da sevgilimizin etrafında dolanıp da gerçekten iyi elektrik alamadığımız bir bayan olduğunda bunu onlara asla ama asla ispatlayamiyoruz. Bu haksızlık değil de nedir söyler misiniz ?

İnsanlar birbirinden hoslanabilir bence bunu size söylemesi dürüstlük. Kaldı ki duygularını söylemeyip durumu kullanabilirdi de simdi o da biliyor mesafeli olması gerektiğini ve sizin olacağınızı. Karsı taraf için olumsuz düşüncelere neden varıyorsunuz ben bunu anlamadım hiç. Duygular insanlar için hayır denir kapanır konu. Erkek arkadasınız da kaldıramazsa böle seyleri sakın anlatmayın. Konu kapansın gitsin, daraltmayın kendinizi.

Benim hayatımda biri olmasa dediğinizi uygulardım
Olabilir insan kendine söz geçiremiyor olabilir. Ama benim sevgilim var ve oturup birlikte kahve ictiler. Bunu bildiği halde böyle açılması bana garip geliyor

Ama bi sonucu olmayacağını bile bile söyledi. Ben seninle görüşemem artık dedim ve buna istinaden keşke demeseydim pişman oldum dedi. Benimle mesafeli olmak için demedi o sözleri

Ama bi sonucu olmayacağını bile bile söyledi. Ben seninle görüşemem artık dedim ve buna istinaden keşke demeseydim pişman oldum dedi. Benimle mesafeli olmak için demedi o sözleri
İnsan bazen söyleyeyim de içimden cıksın Die düşünür. Belli ki bundan rahatsız olmus biraz da benden cıksın biraz da o düşünsün durumu =) bana anormal gelmedi. Ergenken bende yapmıstım, rahatladım sonra da hayatıma devam ettim. Gerci o kişinin sevgilisi yoktu ama olsun.

ortayolu bulmak her zaman iyidir.

Anlatın ama tam olarak değil.

Sevgilinize bana açıldı demeyin ama sen haklısın galiba bir tuhaf davranıyor ben artık tamamen ilişkimi kesmek istiyorum bu adamla diyin.

Aynı odada çalışıyormuşsunuz birde. imkanınız varsa baska birime gecmeye calisin. Bu hemen olamazsa bile fırsat kollayın.

BEnce yanlış düşünüyorsun. Sonra nasıl duyacak merak ettim sen başka birine anlatmadığın sürece imkansız. Gidip birbaşkasına anlattıysan ondan korkuyorsun bence. Aksi halde söylemen kavga çıkartmaktan başka birişe yaramaz. Öğrense bile sinirlenip sorun çıkartmaman için söylemedim dersin olur biter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…