- 5 Mart 2018
- 1.394
- 1.355
- 53
- Konu Sahibi Temiznevresimkokusu
-
Yok o kişi ile iş harici sohbet edemem kendime yakıştıramam bunu. Ama anlatmazsam ve sonradan ortaya çıkarsa sevgilim beni asla affetmezAnlatma bence ve o kişiyle de mesafeni koru mutlaka
Yalan söylemeyi ve gizlemeyi beceremeyen biriyim. Ondan birşey gizlemiş olmak içimi yer. Bir de belki başkası olsa paylaşmazdım ama bu kişi yüzünden karşı karşıya geldim sevgilimle . Saçmalıyorsun paronyakça konuşuyorsun böyle birşey nasıl olsun seni tanıyor diye tartıştımAnlatmamak da bir seçenek olabilir..
Bozulacak elbette. Buna eminim. Zaten zar zor toparlarken belki hepten dağılacağız. Ama ben olsam bilmek ister miydim sorusuna içimde kesinlikle cevabı buluyorumNiye sevgiline anlatmak zorundasın ben de onu anlamadım. O kişiye gerekli açıklamayı yapmışsın, mesafe koy yeter. Yok illa totosunu kaldıracaksınız adamların.Dürüstlük böyle bir şey değil. Rahatın bozulur anlatırsan benden söylemesi
Baska bir şahıs olsa anlatmazdım. Ama bu kişi hakkındaki uyarılarını kuruntu olarak buldum ve tartıştım. Şimdi o haklı çıktı. Sonradan başka şekilde öğrenirse daha kötü olacağını düşünüyorumBoyle seyleri eslerle sevgililerle paylasmak anlamsiz,piyasayi kizistiriyor olarak algilanabilirsiniz
Tartisarak hata etmissiniz. Simdi soylerseniz ikinci defa hata etmis olacaksiniz. Siz bilirsiniz elbetteBaska bir şahıs olsa anlatmazdım. Ama bu kişi hakkındaki uyarılarını kuruntu olarak buldum ve tartıştım. Şimdi o haklı çıktı. Sonradan başka şekilde öğrenirse daha kötü olacağını düşünüyorum
Iş değişikliği düşünüyorum. Eğer değiştirirsem o zamana mı bıraksamHerşeyi anlatmak zorunda değilsin. Tabi ki dürüstlük önemli ama anlatmanın kimseye bir faydası olmayacak. Araya mesafe koyup geç.
Anlatmamanız daha doğru olur. Ortalığı karıştırmayın. Sonra erkek arkadaşınız arayıp ulaşmak ister. Yersiz bir tatsızlık çıkar. İş arkadaşınızla aranıza mesafe koyun. Gerekirse toplu görüşme ve buluşmalardan uzak kalın.Iş değişikliği düşünüyorum. Eğer değiştirirsem o zamana mı bıraksam
Sebep? Neden bilmek isterdin?Bozulacak elbette. Buna eminim. Zaten zar zor toparlarken belki hepten dağılacağız. Ama ben olsam bilmek ister miydim sorusuna içimde kesinlikle cevabı buluyorum
Birini tehdit olarak görmüşsem ve olmadığına dair karşımdaki insan benimle tartışıyorsa bilmek isterdimSebep? Neden bilmek isterdin?
Sonra da karşı tarafa bundan sonra her konuda yüklenip başına kakardın olanlarıBirini tehdit olarak görmüşsem ve olmadığına dair karşımdaki insan benimle tartışıyorsa bilmek isterdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?