- 28 Kasım 2018
- 3.106
- 9.722
- 123
- 37
- Konu Sahibi Sadecebirisiyim
-
Teşekkür ederim. Yok babam bilmiyor durumunu o yüzden arayamaz.Cok gecmiş olsun
Eger yakınsanız tabiki aramalarını beklemeniz kadar dogal bişey yok
Kv babanızı aramısmı acaba ?
Tanı canım. Baktın zor zamanında yoklar sen de zor zamanlarına koşma. Bazen kısas gereklidirAmin inşAllah canım. Yok eşimin demesiyle aramalarını istemem zaten. Bende ona göre hareket ederim artık.
Amin inşAllah. Biyopsi tarihini bekliyoruz ona göre doktorla konuşcaz ne yapabiliriz diye.Allah şifa versin inşaallah ameliyat olabilir dediler mi peki inşaallah olabilir
Haklısın canımTanı canım. Baktın zor zamanında yoklar sen de zor zamanlarına koşma. Bazen kısas gereklidir
Yazdığınız gibi olduklarını bilsem inanın dert etmem.Geçmiş olsun
Belki arayamamışlardır
Yani adı kötü hastalık şimdi aramak teselli vermek zor
Ben de vefat üzerine ya da böyle durumda arayamıyorum
Geçmiş olsun üzüldüm tedavi olur iyileşir gibi şeyleri bir yakınıma telefonda söylemek zor geliyor bana
babanız kanser. derdiniz görümcenin aramaması mı?
gerçekten kırmak istemiyorum ama çok merak ediyorum. ciddi bi hastalık benim tek derdim doktor, babamın morali vs olurdu. siz tutup birileri aramadı diye kendinize dert yaratıyorsunuz.
İnsan kötü gününde, kötü hissettiğinde eş dosttan bir telefon bekler. Çok normal. Değişik görüneceğim, aykırı olacağım diye niye sürekli insanları aşağılarcasına yorum yapıyorsunuz? Yani bir iki de değil bu, her konunun altında küçümseyen tavırlar. İsterse eltinin amcasının aramamasına kırılır, size ne?babanız kanser. derdiniz görümcenin aramaması mı?
gerçekten kırmak istemiyorum ama çok merak ediyorum. ciddi bi hastalık benim tek derdim doktor, babamın morali vs olurdu. siz tutup birileri aramadı diye kendinize dert yaratıyorsunuz.
Hayırlı akşamlar kızlar.
Babamın akciğer kanseri olduğunu öğrendik.
3 gün önce de kayınvalidemle konuşup söyledim. Üzüldü geçmiş olsun dedi, burda sorun yok. Ama ne kayınpederim ne de görümcelerim arayıp bi geçmiş olsun demediler. Eltim de bildiğine göre kaynıma söylemiştir. O da aramadı.
Hepsiyle aramız iyi. Onlar bi grip bile olsalar nasıl oldun geçti mi diye sorarım.
Burdan beni tanımayan arkadaşlar bile geçmiş olsun diyip teselli etmeye çalıştılar. Çokta iyi geldi hepsine teşekkür ederim.
Ama yakınlarımın böyle yapması beni üzdü ve çok kırıldım.
Eşime sadece bir kere babandan bi telefon beklerdim dedim. O da bişey diyemedi tabi.
Sizce ben fazla mı alınganlık yaptım. Çok mu büyüttüm içimde.
Sizinkilerde ayıp etmişler.Ben dogum yaptim benim kv kp cocuk kime benziyor diye sordular gecmis olsunu birak.
Koca tarafina yakinim gozuyle bakmayacaksin uzulen sen olursun
Bence değil. Çünkü sizi arayıp geçmiş olsun diyen o insanların hiçbiri babanıza üzülmeyecek. Üzülmez yani bu böyledir. O yüzden aramışlar aramamışlar bir önemi Yok bence. Eşinizle acınızı paylaşmanız yeter. Hem iyi olmuş bakın siz de onları bir daha aramazsınız mesafe koyarsınız. Babanıza da çok geçmiş olsun. İnşallah şifa bulur en kısa zamandaBabamın dünden beri neşesi yerinde. Dediklerinizi düşünüyorum. Elbette onun sağlığı önemli.
Kendime dert aramak değil, derdimi paylaşacak yakınlar aramam çok insani bi duygu değil mi?
Evet eşimin yanımda olması daha değerli. Aminnn inşAllah geçer SağolunBence değil. Çünkü sizi arayıp geçmiş olsun diyen o insanların hiçbiri babanıza üzülmeyecek. Üzülmez yani bu böyledir. O yüzden aramışlar aramamışlar bir önemi Yok bence. Eşinizle acınızı paylaşmanız yeter. Hem iyi olmuş bakın siz de onları bir daha aramazsınız mesafe koyarsınız. Babanıza da çok geçmiş olsun. İnşallah şifa bulur en kısa zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?