İnsan bir geçmiş olsun demeyi çok görür mü?

derdin gerçekten bu mu ya. millet geçmiş olsun demişmiş dememişmiş babanın derdine düşeceğine buna takılman cidden anlayamayacağım bir kafa herhalde.

Öküzlermiş siz üzmeyin kendinizi mağarada büyüyen yaratıkları adam etmek zor

Geçmiş olsun , acil şifalar dilerim. Hastalik sürecinde en önemlisi moral babaniza moral verin destek olun . Siz de hassas bir dönemdesiniz kolay degil , insan bir destek bekliyor özellikle de yakininda olan insanlardan anlıyorum . Kimin ne yaptigi ile üzülmeyin caniniz zaten sıkkın daha fazla sıkmayın.

Yazdığınız gibi olduklarını bilsem inanın dert etmem.
Aramızda mesafe veya soğukluk yok. Gelemeyeceklerine göre bi telefon bekledim çünkü benim onlara davranışım çok başka.

Bazı şeyler öyle olmuyor haliyle kızının diğer ailesi ve adamın bu süreçte morale ihtiyacı olur bi telefon bile duusnulmek bile ne kadar mutlu eder insani insanlar böyle zamanlarda asıl destek görmek istiyor yapılan ayıp bise aramak yetmez gitmek bile gerekir bence

İnsan kötü gününde, kötü hissettiğinde eş dosttan bir telefon bekler. Çok normal. Değişik görüneceğim, aykırı olacağım diye niye sürekli insanları aşağılarcasına yorum yapıyorsunuz? Yani bir iki de değil bu, her konunun altında küçümseyen tavırlar. İsterse eltinin amcasının aramamasına kırılır, size ne?

Geçmiş olsun canim allah tez zamanda şifasını verir inşallah insan gercekten üzülüyor böyle şeylere ama mesafeni koy ayrıca aramaları yetmez bi zahmet gelmeleri bile gerekir ama bazı ınsanlar çok düşüncesiz sadce istiyorlar kendilerine yapılsın.

Babamın dünden beri neşesi yerinde. Dediklerinizi düşünüyorum. Elbette onun sağlığı önemli.
Kendime dert aramak değil, derdimi paylaşacak yakınlar aramam çok insani bi duygu değil mi?
Bence değil. Çünkü sizi arayıp geçmiş olsun diyen o insanların hiçbiri babanıza üzülmeyecek. Üzülmez yani bu böyledir. O yüzden aramışlar aramamışlar bir önemi Yok bence. Eşinizle acınızı paylaşmanız yeter. Hem iyi olmuş bakın siz de onları bir daha aramazsınız mesafe koyarsınız. Babanıza da çok geçmiş olsun. İnşallah şifa bulur en kısa zamanda

Daha ağır bir hastalık süreci yaşıyoruz. Telefonum her çaldığında çalmasın istiyorum . Karakter meselesi galiba ; hoşuma gitmiyor öyle uzaktan uzaktan durumu öğrenip hal hatır sorulması

Sizde haklısınız siteminizde ama bu süreçte en son dusuneceginiz şey bu olmalı .

Çok gecmis olsun. Allah şifa versin

Çok geçmiş olsun konu sahibi, umarım tez zamanda şifaya kavuşur babanız. Moralinizi yüksek tutmaya çalışın. Dünya telaşı unutmuşlardır aramayı, belki ziyaret edeceklerdir, üzülmeyin.

Evet eşimin yanımda olması daha değerli. Aminnn inşAllah geçer Sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…