- 10 Temmuz 2018
- 5.935
- 7.244
- 148
- 45
- Konu Sahibi Sadecebirisiyim
-
Herkes kendini belli ediyor isteGörümcen çok ayıp etmiş
Amin Allah razı olsun. Elbette babam bi iyileşsin de başka bişey önemli değil.
Teşekkür ederim size de çok geçmiş olsun. Allah şifa versin babacığınıza.Öncelikle çok geçmiş olsun. Benim babam da kanser hastası. 2sene önce öğrendik. Ama ben kimsenin arayıp aramadığını düşünmedim bu dönemde. Sahi, siz söyleyince fark ettim. Asıl önemli olan babam olduğu için, başkaları hiç umrumda olmadı açıkçası. Arayan da, aramayan da..
İki büyük, üç küçük operasyon geçirdi. O büyük operasyondan çıktıktan sonra camiye giderdi. Hem namazını bırakmadı, hem hastalığa yenilmedi çok şükür.
Babanızı hasta hissettirmeyin lütfen. Normal yaşantısına mümkün olduğunca devam etsin.
Yaşamış birisiyim. Babam geçen sene geçirdiği ameliyatlardan sonra iyi.
Yine vücudunda çıkan yaralar oluyor ama doktor bu ameliyat seni 10sene götürür dedi... Hele ki ilk seviyelerse mutlu olun.. Moral çok önemli.
Çok geçmiş olsun tekrardan
Herkes kendini belli ediyor isteGörümcen çok ayıp etmiş
Amin Allah razı olsun. Elbette babam bi iyileşsin de başka bişey önemli değil.
Amin canım cümlemizin inşallah.. Hayır almadı.Teşekkür ederim size de çok geçmiş olsun. Allah şifa versin babacığınıza.
Moralini yüksek tutmak için çabalıyoruz. Zaten henüz bilmiyor. Doktor söylemeyin demiş. Biyopsi sonucunu alınca tekrar konuşcaz neler yapılabilir diye.ilk öğrendiğimiz günlerde camiye bile gidemeyecek kadar yorgundu. Ama şimdi çok şükür biraz daha iyi. Radyoterapi almaya başladı ve biyopsi tarihini bekliyoruz.
Babanız kemoterapi aldı mı? İnşAllah tamamen kurtulur.
Hayırlı akşamlar kızlar.
Babamın akciğer kanseri olduğunu öğrendik.
3 gün önce de kayınvalidemle konuşup söyledim. Üzüldü geçmiş olsun dedi, burda sorun yok. Ama ne kayınpederim ne de görümcelerim arayıp bi geçmiş olsun demediler. Eltim de bildiğine göre kaynıma söylemiştir. O da aramadı.
Hepsiyle aramız iyi. Onlar bi grip bile olsalar nasıl oldun geçti mi diye sorarım.
Burdan beni tanımayan arkadaşlar bile geçmiş olsun diyip teselli etmeye çalıştılar. Çokta iyi geldi hepsine teşekkür ederim.
Ama yakınlarımın böyle yapması beni üzdü ve çok kırıldım.
Eşime sadece bir kere babandan bi telefon beklerdim dedim. O da bişey diyemedi tabi.
Sizce ben fazla mı alınganlık yaptım. Çok mu büyüttüm içimde.
Offff kıyamamAmin canım cümlemizin inşallah.. Hayır almadı.
Doktorlar kanser olduğunu fark ettikleri gibi ameliyata aldılar. Vücut dışına taşan etler ameliyatla alınıp iyi huylu mu kötü huylu mu diye incelemeye gönderdiler.
Sonra büyük operasyonda omzundan aşağı doğru kesip sırtının ortasına kadar kanseri temizlediler(çoğunu). Haftalarca kanadı yarası. Omzunda bir çukur sırta kadar yarısı yokikinci operasyonda bacağından kestikleri parçaları omzuna yama yaptılar, gerçi hala gördüğümde korktuğum bir yara orası
Allah size çok büyük sabır versin. Akciğer kanseri zordur. (sanki hangisi kolay ki) bol bol dua edin
Bu güne kadar hiç mesafe koyacak bişey yaşamamıştıkBen olsam krizi fırsata geçiririm.
"Siz beni zor günümde aramadınız. Benim de daha size eyvallahim olmaz. Hadi bay."
Derim ben olsam
Amin inşAllah Allah razı olsun :)Allah'ım beterinden esirgesin canımtez vakitte şifasını versin rabbim
Diğerlerine de ne desem bilemedim haklısın ama bazıları böyle düşüncesiz oluyor sende bundan sonra kim nasıl gelirse öyle gidersin
Benim babam daha 48 yaşındaOffff kıyamamAllah tekrarını göstermesin inşAllah. Babanızın yaşı kaç? Babam 70 yaşında. O yüzden vücudu kaldıramaz diye korkuyorum
Amin inşAllahÇok geçmiş olsun. Allah şifasını versin, geçsin gitsin inşallah.
Beklentinizde de haklısınız. Hele böyle iyi geçinen insanlar olarak.
O yüzden hemen tepki vermeyin.
Belki yüzyüze diyeceklerdir, belki telefonda söylemek istememişlerdir.
Siz kötü düşünmeyin hemen.
Bu zorlu bir süreç olacak, bir de başkalarını takmayın kafanıza.
Umarım beklediğiniz desteği verirler.
Babanın durumunu kullanmak ağır olmadı mı? Ekstra bi ilgi istemiyorum. Yorumları okuduysanız sadece bi telefon etmelerini bekledim yazmıştım.Walla siz simdi biyle yazinca dusundum, ben de kimseyi arayip gecmis olsun vs demek pek. Benimde kayinpederime akciger kanseri teshisi konuldu. Hep esim telefonda konustu bende selam saygilarimi esim dolayisiyla ilettim. Yuz yuze gelince halini hatrini vs sordum.
Bu ki hastanin kendisiyle.. tutup esimin abisini arayip ona gecmis olsun demek aklimin ucundan bile gecmedi. Ben mi kabayim bilemedim simdi.
Neyse bence abartiyorsunuz. Ilgiye ihtiyaci olan kisi babanizken, siz kendi adiniza babanizin durumunu kullanip cevreden ilgi bekliyormussunuz gibi geldi bana.
Onlar aradığı zaman iyileşmeyecek biliyorum. Ama önem verdikleri şeyi kendilerinin de yapmalarını beklerdim. Neyse artık çok önemli değil. Buraya yazmak ve birsürü insanın duasını almak bile içimi rahatlattı.Ablacım üzgünsün moralin bozuk onun için çevrendeki insanların hareketleri çok batıyor gözüne. Bırak aramazlarsa aramasınlar sende görmüş oldun işte kimin ederinin değerinin ne olduğunu. Tabiki aramaları gerekirdi ama onlar arayınca baban düzelecek değil yada aramadığı için ilerleyecek değil ya boşver yeri gelir çarparsın lafını şuan babana odaklan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?