İnsan bir geçmiş olsun demeyi çok görür mü?

Sağolun amin inşAllah geçer.
Zaten istediğim sürekli aramaları değil inanın.
Öğrendikleri zaman bi kere aramaları yeterdi.

Babanız için çok geçmiş olsun rabbim şafi ismi şerifi ile şifa versin. Umarım erken evreleridir.
İnsan böyle zamanlarda bir telefon bekliyor tabiki. Haklısınız ama üzülmeyin önünüzde daha mühim bir mesele var ona odaklanın. Tedavi sürecinden sonra siz iyiyi de kötüyü de göreceksiniz zaten ona göre adım atarsınız artık.

Amin inşAllah Allah razı olsun. Sürekli oturup onları düşünmüyorum zaten. Sadece kırıldım ve abartıyor muyum acaba diye düşündüm.

Canım çook geçmiş olsun seni çok seviyorum biliyorsun hiç takma kafana ya aramazlarsa aramasınlar dua etsinler yeter

Rabbim babanıza ve tüm hastalara tez vakitte şifa versin inşallah
İnsan bir arar bu konuda haklısınız . Böyle günlerde en yakınlarımızdan güç alırız yanımızda olduklarını bilmek bile iyi gelir . Ama babanızın böyle ciddi bir hastalığı varken bu dert bile olmasın içinize . İnanın değmez . Her insan aynı düşüncede incelikte olmayabiliyor kasten yapılan bişey değildir . Hiç üzmeyin canınızı

Ah canım ah...
aynı hastalığı babamda yaşadık tam 6-7 ay önce. 1 ay önce kaybettik malesef. Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Sadece şunu söyleyeyim, bunu söylemek için çok erken. Daha nelerle, ne vefasızlıklarda karşılacaksın. Allah babana güç kuvvet versin. Bende aynısını yaşadım. Bir ilk duyduğunda aradı o çok değer verdiğim kişiler. Bir de öldüğünde.

Hasta olan siz değil babanız olduğu için ve kayinvalideniz zaten sizi arayıp babaniza yönelik geçmiş olsun dileklerini ilettigi icin kayınpeder ayrica arayıp " geçmiş olsun " dememiştir...

DuyarsizsiLik boswer canim

Canım çook geçmiş olsun seni çok seviyorum biliyorsun hiç takma kafana ya aramazlarsa aramasınlar dua etsinler yeter
Sağol canım geçer inşAllah. Biliyorum canım bende seni seviyorum :)
Çok takmıyorum aslında ama kırıldım bi kere. Haklısın tabi dua etsinler yeter.

Hasta olan siz değil babanız olduğu için ve kayinvalideniz zaten sizi arayıp babaniza yönelik geçmiş olsun dileklerini ilettigi icin kayınpeder ayrica arayıp " geçmiş olsun " dememiştir...
Yok o değil ben aramıştım :)

Amin inşAllah bütün hastalara şifa versin çok takılmıyorum aslında. Ama dediğiniz gibi insan sevdiklerinden güç almak istiyor.

Yok o değil ben aramıştım :)
Yanlış anlama canını sıkmak için yazmıyorum ama benim KP eline telefonu sadece biz aradiysak alır...herkese KV yi aratir...ondan dedim sonuçta o esnada konuşuldu ,benim aramama gerek yok diye düşünmüş olabilir.Bir de dediğim gibi su an bu rahatsızlığı yaşayan sen değilsin sonuçta...babana kanser olduğunu söylemeyi düşünmüyor musunuz?

Çok üzüldüm başınız sağolsun Allah rahmet etsin. Acınızı deşmek istemem ama kemoterapi alıyor muydu?
Babam radyoterapi ye başladı biyopsi tarihini bekliyoruz.

Yok ben sizi yanlış anlamam kötü bi niyetiniz olmadığını biliyorum :)
Ben aradığımda kv nin yanında değildi. Hatta duyunca hemen arar diye düşünmüştüm.
Doktor şuan söylemeyelim demiş. Yaşlı zaten ve ilk öğrendiğimiz zaman ayakta bile duracak enerjisi yoktu. Daha fazla morali bozulmasın demiş. Biyopsi sonucuna göre doktorla konuşcaz ne yapabiliriz diye.

Anladım canım ben konuşma sırasında KV nin yanındadır filan diye düşündüm.Aslinda ilginç olan eşinle bu konuda ki üzüntünu paylasmana rağmen hala kimsenin aramamis olmasi ...bence esin en azından annesi ile "limonsuz çay çok üzgün ,bu süreçte arayıp sormaniz ona iyi geliyor " diye konuşmuştur ...Allah'tan eşin bu konularda duyarlı ve üstüne düşeni yapan birisi olarak anlıyorum .Umarım babanin biyopsi sonuçları iyi çıkar...sağlığına biran önce kavuşur ... sıkıldım ,üzüldüm ama geçti gitti dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…