İnsan bir geçmiş olsun demeyi çok görür mü?

Evet eşimin yanımda olması ve desteği çok önemli. İyi ki var.
Ama sizde iyi ki varsınız. Hepiniz çok güzel dualar ettiniz içim rahatladı.
( eşime sadece bir kere söyledim. Büyük ihtimalle bu kadar kırıldığımı bilmiyor.)

Çok geçmiş olsun. İnşallah en kısa zamanda iyileşir babanız. Neden aramadılar gelmediler acaba. Eşiniz ne diyor? Neyse siz bunları takmayın. Allah şifa versin babanıza

Çok geçmiş olsun. İnşallah en kısa zamanda iyileşir babanız. Neden aramadılar gelmediler acaba. Eşiniz ne diyor? Neyse siz bunları takmayın. Allah şifa versin babanıza
Amin inşAllah Allah razı olsun. Gelemezler çok uzaklar. Biraz önce öğrendim babamı arayıp konuşmuş kp.
Eşim benim kırıldığımı bilmiyor.

Geçmiş olsun. Umarım kolaylıkla atlatırsınız. Sizin gibi ince düşünmüyor olabilir insanlar, deger vermiyor da olabilirler. En güzel cevap dikkate almayıp aynısını uygulamak

Canim ararlar belki daha sen düşünme bunlari,
Babanizin moralini ve motivasyonunu çok yuksek tutmaya bakın.
Onu hic yanliz birakmayin bol bol temiz hava alabilecegi yerlere götürün.
Rabbim şifasini versin inşallah
Zerdeçal ve Zencefil yesin, içsin sabah aç karnini akcigeri temizliyor diye biliyorum birde elma yer gibi limon yemeside kabuguyla, cok faydali olabilir.
Yinede bir araştirin canim siz

Gecmis olsun acil sifalar dilerim. Bazi insanlar bu tarz durumlarda ne diyeceklerini bilemeyebiliyorlar, zamana ihtiyaclari oluyor..

Benim size onerim babanizin beslenmesine cok dikkat edin. Sekerli ve seker iceren besinler tuketmesin. Cunku seker kanseri besliyor. Ketojenik beslenmeyi arastirabilirsiniz.

Çok Sağolun. Araştırıcam

Sağolun inşAllah geçer. Tamam araştırıcam teşekkür ederim.

Boyle bir durumda en son dusunecegim sey kim gecmis olsun demis kim dememis olur. Dert edecek daha onemli bir konunuz var bence.

Çok gecmıs olsun cnm
Allah babana acil şifalar versin

Haklısın beklemekte tabiki de

Benim de görümcem 5 sene üzerine tüp bebek yöntemi ile hamile kalmama rağmen hayırlı olsun diye aramadı

Ve çok sıkıntılı zamanlar geçiriyorum bir kere nasılsın bile demedi

Bazıları böyle oluyır iste ki sizinki bir de hastalık

Baban herşeyden önemli
Bunlara takılma gün gelir devran döner

Görümcen çok ayıp etmiş
Amin Allah razı olsun. Elbette babam bi iyileşsin de başka bişey önemli değil.

Öncelikle çok geçmiş olsun. Benim babam da kanser hastası. 2sene önce öğrendik. Ama ben kimsenin arayıp aramadığını düşünmedim bu dönemde. Sahi, siz söyleyince fark ettim. Asıl önemli olan babam olduğu için, başkaları hiç umrumda olmadı açıkçası. Arayan da, aramayan da..
İki büyük, üç küçük operasyon geçirdi. O büyük operasyondan çıktıktan sonra camiye giderdi. Hem namazını bırakmadı, hem hastalığa yenilmedi çok şükür.
Babanızı hasta hissettirmeyin lütfen. Normal yaşantısına mümkün olduğunca devam etsin.
Yaşamış birisiyim. Babam geçen sene geçirdiği ameliyatlardan sonra iyi.
Yine vücudunda çıkan yaralar oluyor ama doktor bu ameliyat seni 10sene götürür dedi... Hele ki ilk seviyelerse mutlu olun.. Moral çok önemli.
Çok geçmiş olsun tekrardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…