- 28 Kasım 2018
- 3.106
- 9.722
- 123
- 37
- Konu Sahibi Sadecebirisiyim
-
Amin geçer inşAllah.Cok gecmis olsun sevdigim uyelerdensiniz. Rabbim tez vakitte sifa versin insAllah.
Evet eşimin yanımda olması ve desteği çok önemli. İyi ki var.Anladım canım ben konuşma sırasında KV nin yanındadır filan diye düşündüm.Aslinda ilginç olan eşinle bu konuda ki üzüntünu paylasmana rağmen hala kimsenin aramamis olmasi ...bence esin en azından annesi ile "limonsuz çay çok üzgün ,bu süreçte arayıp sormaniz ona iyi geliyor " diye konuşmuştur ...Allah'tan eşin bu konularda duyarlı ve üstüne düşeni yapan birisi olarak anlıyorum .Umarım babanin biyopsi sonuçları iyi çıkar...sağlığına biran önce kavuşur ... sıkıldım ,üzüldüm ama geçti gitti dersin
Hayırlı akşamlar kızlar.
Babamın akciğer kanseri olduğunu öğrendik.
3 gün önce de kayınvalidemle konuşup söyledim. Üzüldü geçmiş olsun dedi, burda sorun yok. Ama ne kayınpederim ne de görümcelerim arayıp bi geçmiş olsun demediler. Eltim de bildiğine göre kaynıma söylemiştir. O da aramadı.
Hepsiyle aramız iyi. Onlar bi grip bile olsalar nasıl oldun geçti mi diye sorarım.
Burdan beni tanımayan arkadaşlar bile geçmiş olsun diyip teselli etmeye çalıştılar. Çokta iyi geldi hepsine teşekkür ederim.
Ama yakınlarımın böyle yapması beni üzdü ve çok kırıldım.
Eşime sadece bir kere babandan bi telefon beklerdim dedim. O da bişey diyemedi tabi.
Sizce ben fazla mı alınganlık yaptım. Çok mu büyüttüm içimde.
[/QUOTE
Bencede arayıp sorardı bir insan yani taş mi bunlar. Grip değil öyle neticede kanser haklısın gönül koymakla. Çok geçmiş olsun Allah şifa versin
Çok geçmiş olsun. İnşallah en kısa zamanda iyileşir babanız. Neden aramadılar gelmediler acaba. Eşiniz ne diyor? Neyse siz bunları takmayın. Allah şifa versin babanızaHayırlı akşamlar kızlar.
3 gün önce de kayınvalidemle konuşup söyledim. Üzüldü geçmiş olsun dedi, burda sorun yok. Ama ne kayınpederim ne de görümcelerim arayıp bi geçmiş olsun demediler. Eltim de bildiğine göre kaynıma söylemiştir. O da aramadı.
Hepsiyle aramız iyi. Onlar bi grip bile olsalar nasıl oldun geçti mi diye sorarım.
Burdan beni tanımayan arkadaşlar bile geçmiş olsun diyip teselli etmeye çalıştılar. Çokta iyi geldi hepsine teşekkür ederim.
Eşime sadece bir kere babandan bi telefon beklerdim dedim. O da bişey diyemedi tabi.
Amin inşAllah Allah razı olsun. Gelemezler çok uzaklar. Biraz önce öğrendim babamı arayıp konuşmuş kp.Çok geçmiş olsun. İnşallah en kısa zamanda iyileşir babanız. Neden aramadılar gelmediler acaba. Eşiniz ne diyor? Neyse siz bunları takmayın. Allah şifa versin babanıza
Bence bir şok yaşadılar. Ne diyeceklerini bilemediler.Amin inşAllah Allah razı olsun. Gelemezler çok uzaklar. Biraz önce öğrendim babamı arayıp konuşmuş kp.
Eşim benim kırıldığımı bilmiyor.
Tek diyeceği geçmiş olsun kızım, üzme kendini baban iyileşir inşAllah. Sadece bu kadar. Fazla bişey beklememiştim.Bence bir şok yaşadılar. Ne diyeceklerini bilemediler.
Aminnn inşAllah Allah razı olsun hepinizden :)Allahım tez vakitte şifalar versin inşallah,başınızdan eksik etmesin , en kısa zamanda sağlığına kavuşmasını umut ediyorum.
Dualarımız sizinle ..
Çok Sağolun. AraştırıcamCanim ararlar belki daha sen düşünme bunlari,
Babanizin moralini ve motivasyonunu çok yuksek tutmaya bakın.
Onu hic yanliz birakmayin bol bol temiz hava alabilecegi yerlere götürün.
Rabbim şifasini versin inşallah
Zerdeçal ve Zencefil yesin, içsin sabah aç karnini akcigeri temizliyor diye biliyorum birde elma yer gibi limon yemeside kabuguyla, cok faydali olabilir.
Yinede bir araştirin canim siz
Sağolun inşAllah geçer. Tamam araştırıcam teşekkür ederim.Gecmis olsun acil sifalar dilerim. Bazi insanlar bu tarz durumlarda ne diyeceklerini bilemeyebiliyorlar, zamana ihtiyaclari oluyor..
Benim size onerim babanizin beslenmesine cok dikkat edin. Sekerli ve seker iceren besinler tuketmesin. Cunku seker kanseri besliyor. Ketojenik beslenmeyi arastirabilirsiniz.
Çok gecmıs olsun cnmHayırlı akşamlar kızlar.
Görümcen çok ayıp etmişÇok gecmıs olsun cnm
Allah babana acil şifalar versin
Haklısın beklemekte tabiki de
Benim de görümcem 5 sene üzerine tüp bebek yöntemi ile hamile kalmama rağmen hayırlı olsun diye aramadı
Ve çok sıkıntılı zamanlar geçiriyorum bir kere nasılsın bile demedi
Bazıları böyle oluyır iste ki sizinki bir de hastalık
Baban herşeyden önemli
Bunlara takılma gün gelir devran döner
Öncelikle çok geçmiş olsun. Benim babam da kanser hastası. 2sene önce öğrendik. Ama ben kimsenin arayıp aramadığını düşünmedim bu dönemde. Sahi, siz söyleyince fark ettim. Asıl önemli olan babam olduğu için, başkaları hiç umrumda olmadı açıkçası. Arayan da, aramayan da..Hayırlı akşamlar kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?