Şimdi tam tersine bunu yapan eşiniz olsaydı ve siz kocam ailesine para yolluyor diye konu açsaydınız adam burda taşlanırdı evliliği bitirecek kadar önemli mi aileye para yollamak ben onu anlamadım evlilik karşılıklı fedakarlıkla yürür adam demekki gerçekten istemiyor ben kazanıyorum benim param demek çok yanlış iki kişilik bir hayatı zora sokmadan orta yolu bulun bence bu arada küfür etmesi kabul edilemez asla
Öncelikle neyse ki burada her şey kayıt altında. Açın eski mesajlarımı bakın.
Ailesine para yolluyor diye rahatsız olan kadınlara eğer ihtiyaçlarınız karşılanıyorsa, zora sokmuyorsa karışmayın derim. Çünkü kadın erkek diye ayırmıyorum. İnsanların ailelerine yardım etme yada gönüllerini hoş tutma isteğini anlıyorum.
Ben vicdansız değilim konu açmışsınız ve objektif yorumlara açık olun ben de eşimin ailesine para yollamasını istemezdim zora sokmak derken maddi anlamda demedim zaten kavga çıkarma anlamında dedim
Kavga çıkarma ne demek?
Ailesi hiç işin içinde olmasa bile adam kadına işe gidiyorsun ya oran vuran oynuyordur minvalinde laf etmiş?
Namusuna dil uzatacak kadar rahasıznoldugu işinden kazandığı parada kendine hak görüyor ama değil mi? Aile bunun neresinde de kadın ailesi için zora sokmasın? Neyi alttan alsın burada? Eşiniz sizin namusunuza laf etse zora sokmamak için alttan alıp kavga çıkarmayın madem.
Ve evet o kadar önemli aileye para göndermek.
Kazandığı parada insanın 200 kira söz hakkı olmaz mı allah aşkına? Hangi akla hizmet yazabildiniz bunları?
Benim de kardeşim üni okurken yardım ettim şimdi asker de yine ediyorum o benim kardeşim evliyim çalışıyorum ama eşim sizin ki kadar karşı çıksaydı yollamazdım iki kişilik başladık bu hayata saygı biterse herşey biter eşiniz saygızlığa doğru yol almış artık bu konu da sizin için para yollamak bu kadar önemliyse eşinizden vazgeçicek kadar sizin kararınız
hakaret etmeye devam ediyosunuz başlıkta eşinize yılan demişsiniz hatırlatırım terbiyesizliği bırakın bence benim de kardesşim üni okudu şuan asker para yollarım asla kesmedim evliyim çalışıyorum ama böyle şeyler eşle karşılıklı konuşup anlaşılmalı ama zaten evliliği gözden çıkarmışsınız neyse ben söyliceğimi söyledim doğruyu söyleyince hakarete geçip küçük düşmeyin daha fazla
Bu arada eşimin babası hiçbir zaman çalışmadığı için para yollamasını istemedim gerçekten ihtiyacı varsa tabi ki yollanır cevaplarınız çok çirkef
Hani yaram yok diyorsunuz ya. Yaranız buymuş demek. Çalışmıyor kayınpederinize yardım etmeyin. Kardeşinize edin. Kocanız da eyvallah etsin.
Kayınpederinize yardım etmeyin de kayınvalidenizin suçu ne?
Gidin pazar alışverişini yapın,
Kadına her bayram bir takım kıyafet alın, ayakkabı alın.
Cebine harçlık koyun.
Doğum gününde hediye alın.
Ama yapmazsınız. Yapmadığınızı da burada verdiğiniz cevaplardan anladık zaten. Yaranız nerede bir daha donun bakın.