• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnsan değil YILAN ile evlenmişim....

Esimin ailesinin durumu iyi bizim yardimimiza ihtiyaclari yok..olsaydi bile bunu problem edecek bir insan degilim.... esimin ailesinin bize evkenirken yardim edip etmemeside bunda bir olcut olamazdi...keske evlenirken yardimlari olmasaydı minnet dinlemekten cok sıkıldım

evet haklısınız sizi anlıyorum ama şu yukarda alıntı yaptığım gibi bişey yok maalesef. siz evlendiniz artık bütçe ortak kendi kazandığınızdan da alıp verseniz ortak bütçeden veriyorsunuz. sonuçta siz maaşınızdan verip eksik olduğunda da eşinizden harcayacaksınız sonuçta.

ama gene olarak anlıyorum sizi yanlış anlamayın. bence eşinizi bu yardımı yapmaya ikna edin bi şekilde gönlü olsun. onun da parası çünkü. onun da rızasıyla verilsin bu para
Ben aylik uzerime dusen parayi ortaya koyuyirun zaten..aileme ettigim yardim benim aylik kendi cebime ayırdığım para...orada bir anlasalim

i
Ben aylik uzerime dusen parayi ortaya koyuyirun zaten..aileme ettigim yardim benim aylik kendi cebime ayırdığım para...orada bir anlasalim
işte herkes farklı... bana göre böyle birşey yok o da sizin ortak bütçeniz. eğer kendi paranız olsun istiyorsanız ayrlmanız lazım. bu durumda onun da rızası olsa öyle daha güzel olur bu yardım mevzuları. tam içten gelerek kabul etmese de tama madem verelim filan bile dese olur bence sıkıntı çıkmaz. ama aksi durumda büyük problem oluyor işte

Esimin ailesinin durumu iyi bizim yardimimiza ihtiyaclari yok..olsaydi bile bunu problem edecek bir insan degilim.... esimin ailesinin bize evkenirken yardim edip etmemeside bunda bir olcut olamazdi...keske evlenirken yardimlari olmasaydı minnet dinlemekten cok sıkıldım
valla bize de kimse yardım etmedi. ettiyse de annem ile babam. o yüzen kafam o kadar rahat ki. herkes benden uzak olsun. benden almasınlar da vermesinler de. he ama mecburiyet olur yine yardım ederim.

Ee siz de o masrafları yavaş yavaş ailesine iade edin. İki tarafa da para vermiş olursunuz. Eşinizin gözüne batmaz.

Sahsen aileme küfür edeni koca diye yanimda tutmam. Saygi isteyen saygi göstermeyi de ögrenecek. Bye bye baby :)

Simdi birde birsey paylasmis gorunce güldüm burda yazmak isterdim ama belki bir taniyan cikar...bisuna demisler suclu olan gucludur diye daha dogru birsey olamazdı

O

ONuda kabul etmiyor ama konuşmaya gelincede zehir akiyor agzindan
Enteresanmış gerçekten. Amaç üzüm yemek değil bağcıyı dövmek gibi. Ama siz yine de olabildiğince sakin olmaya çalışın. Buranın çok gazına gelmeyin. Klavye başından aklını alırım, asarım keserim demek kolay. Boşanma son çare olmalı. Bence birbirinize zaman tanıyın, gerekirse biriniz gitsin otelde kalsın. Anne babalara bir şey söylemeden kendi içinizde çözümlemeye, birbirinizi affetmeye çalışın.

ben kesinlikle daha önce söyledimm hep söylüyordum hep...benim adamın içinden canavar çıktı evlenince..ailemin gıcığını kaptı bi kere bunda ailesinin çok payı var..bizim durumuzu bildiği halde hem ben hem ailem hen ona hemde onun ailesine tanışmaya geldiklerinde şu an sıkışığız biraz bekleyelim dediklerinde kesinlikle kabul etmediler beklemeyi herşeyi biz yapıcaz dediler...bu olaydan sonrada eşim bari bunuda sen al demeye başladı..sana şu aldık sana şunu yaptık....yalnız bakın sana yaptık bize değil..ben başka biri ile evleniyordum çünkü bana yapıldı herşey....

Ben zaten size sonsuz hak verdim, ailenizden mi vazgeçmenizi bekliyor beyefendi, bu ne şuursuzluk. Sizde hiç bir hata göremedim ben nacizane. Sözüm yorum yaparken objektif olmayıp yersizce söylenenlere. Ki sizinle zaten aynı bakış açısına sahibiz :KK200:

Konuyu okudukça yılanlara acıdım.
Hayvancağızların ne suçu var ki.

Eşiniz ona bin basar, daha zehirli bir yaratık.
Gerçekten üzüldüm size böyle bir adama nasıl denk geldiniz ki.
Bir an evvel harekete geçmeniz lazım.
Böyle ömür geçmez çünkü.

Bir yerden adim aticam ama nasil aticam o ilk adimi bilmiyorum bir sene icinde o kadar yıprandım ki ben gorenler hayat ışığın gitmis cirkinlesmissin ne yaptin kendine boyle diyor artik...bir insan evladi nasil bu kadar acimasiz olabilir ki..hemde karisina hayat arkadasina karsi...nasil bir cocukluk gecirdi nasil yetstirildi cok merak ediyorum...

Bir yerden adim aticam ama nasil aticam o ilk adimi bilmiyorum bir sene icinde o kadar yıprandım ki ben gorenler hayat ışığın gitmis cirkinlesmissin ne yaptin kendine boyle diyor artik...bir insan evladi nasil bu kadar acimasiz olabilir ki..hemde karisina hayat arkadasina karsi...nasil bir cocukluk gecirdi nasil yetstirildi cok merak ediyorum...
Cocuk yoksa bosa gitsin..ugrasmaya değmez cunku duzelmez

arkadaşlar merhaba..sizlere bir sorum olacak daha doğrusu sorularım..

1 senelik evliyim..evlenirken ailemin maddi durumu çok müsait olmadığından bana pek birşey yapamadılar..yapamadılar dediysem çeyizim tamdı kınamı yaptılar altınımıda taktılar sadece büyük eşya almadılar ki bizim buralarda kimse almıyor alan da kendi isteği ile durumu varsa alıyorlar..eşiminde çok iyi bir işi var..bende evlendikten sonra çok çok iyi bir işe girdim yani kısaca evimize ciddi miktarda para giriyor..ailem beni okuttu meslek sahibi etti tek kuruş bile yardımım olmadan onlara evlendim ki benden bir beklentileri de yok...ben okurken kardeşim gidip çalıştı maddi olanaksızlıklardan dolayı dışarda okuyordum babam yetişemiyordu hem bana hem eve her neyse..dediğim gibi bunlara rağmen çeyizimi de yaptılar altınımı da taktılar sadece büyük eşya almadılar bana..benimde kardeşlerim okuyor şimdi ayda gönderdiğim 100 200 tl nin lafını yapıyor bana ya millet tanımadığı öğrencilere bile o kadardan fazla burs veriyor..adamın resmen dilinden zehir akıyor ya yılan gibi sokuyor ınsanı sözleri ile...bir senedir duymadığım hakaret duymadığım küfür hem bana hem aileme kalmadı...onur gurur kırıcı şeyler...yaptığı herşeyin minnetini etti ediyor..aileme yardım ediyorsam ki kendi kazancımla kendi emeğimle ediyorum bir lira onun kazancını vermiyorum..annemede maddi olarak vermiyorum eksik birşeyi varsa alıyorum bazen o kadar...o kadarcıkta hakları yok mu uzerimde...istiyor ki biz sefa içinde yaşarken onlar orda sürünsün..ailemin onunde sesi çıkmaz eğilir ellerini öper arkalarından etmediği küfür kalmaz ben artık kaldıramıyorum..desem ki ailesiden yardım istiyim ama boş zaten onlarda böyle düşündüğü için biz bu hale geldik...
kızlar bana bir akıl verin ben mala bağladım iyice..boşan diyeceksiniz ama başka önerilere ihtiyacım var onu zaten düşünüyorum..adam terbiyesiz edepsiz hayatımda duymadığım işitmediğim şeyler duydum işittim ondan 1 senede..karısının namusuna bile laf eden bir adam..

not: son soylediği herşeyi kayda aldım..attığı msjlarında ekran görüntüsünü aldım işe yarar mı??
başka bir öneri kocanīn suratına tükür ve çek git

allah helal süt emmişlerle karşılaştırsın çok şanslısınız..malesef herkes sizin kadar şanslı değil..ben çalışmasam da onun parası ile yapmış olsaydım çoooktan rezillikleri gün yüzüne çıkardı..işin garibi ben aileni kardeşini seviyorum ilerde şunu şunu yaparım ona diyen insan ben yapıyorum diye dünyaları başıma yıkıyor benim
Allah yardımcınız olsun, düzeleceğine ümidiniz varsa konuşmaya çalışın.. çekilir çile değil.. siz de gökten zembille inmediniz, bunun farkına varmalı eşiniz..

Back
X