Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizi şu hale bir senede getiren adamla hala evliliği sürdürmenizin bir sebebi olmalı. Okudum okudum bulamadım. Çok üzüldüm durumunuza...sabaha karşı uyumuşum artık kendimi nasıl sıkmışsam ağzım kan içindeydi uyandığımda dudağımı ısırmışım sanırım![]()
Amin canim benim sagolAllah yardımcınız olsun,o gereksizden bir an önce kazasız belasız kurtarsın inşallahDerya gzntp27 seni de inşallah
Şu kadarını söyleyeyim sert olacaksın hesap vermeyeceksin asla sana yüklenemeyeceğini anlayacak biraz uzun zaman alacak buna onu sen alıştıracaksın herşeyi deneyecek seni ezmek için ama sen başını dikeceksin sürekli hele ailene toz kondurma ailen gökyüzünde olacak sen ailene kızsan bile onunla asla paylaşma en güzel yönlerini söyle ne olursa olsun erkeklerin çoğunda var bu baştan ilk yıllarda ezmek için herşeyi deniyorlar ama sen dik olursan ezemeyeceğini anlar ben çalışmadığım halde kendime ait çeyiz paramdan aileme destek verdim üç beş yaptığım işlerdede ve asla ona tek kuruşumu vermem ezemeyeceklerini anladılar kaç yıl geçti hala bile mücadele ediyorum ama eskisi gibi değil aileme toz bile konduramaz kıyamet kopar bir şey sormam bile aileme yapacaklarım konusunda ailem için onun kesesine dokunmadıktan sonra boşan diyemem ama asla ipleri ellerine verme bağıran taraf sen ol ama susan taraf olma, ama herşeye rağmen olmazsa o zaman sepetlersinCanım annem benim ne umdu ne buldu..okadar severdiki eşimi 1 senedir bekliyorum sabrediyorum ama artık dayanamıyorum..desem ki durumumuz yok kendimizden kısıp yapıyorum oda yok iyi kazanıyoruz o zaman bu aç gözlülük niye..ya benim bildiğim kadınlar kocalarının başının etini yer bizde tam tersi senin anan böyle senin anan şöyle şaka gibi ya ben usandım artık
Benim ki adımla bile hitap edemez değil öyle isimler takmak kaç yıllık evliyiz hala aşkım adımı unuttu resmenBenim sevgilimde bana yilan der. Bir garip oldum simdi:)
Size katiloyorum.ayrica ailesine yardimeden esi hicbir koca kabul edenx.bu cok hemde cok zor.zatenailesine yardim ediyor diye kocalarimizla aramiz bozulmuyormu.yine de yardim edecekseniz gizlice yapin ve onu yardim etmediginize inandirin.bu da zaman alir.katlanmak isterseniz tabi.sonra hersey yoluna girerNeden bir de kocanız tarafından bakmıyorsunuz.Ailenize verdiğiniz paraya benim param diyemezsiniz o ailenizin parası yani yuvanızın.Aileye maddi desteği bende anlamıyorum.kusura bakmayın çoookkk zor durumda olmadıktan sonra herkes kendisi çalışıp evini geçindirsin.Kardeşini sen mi doğurdun.Anne babanın geçindirmek zorunda değilsin taşa ki ciddi ihtiyaç halleri dışında.Siz evlenip yeni aile kurduğunuzun farkında değilsiniz.Kocanız yanını yapsa kıyameti koparırdınız.her ailenin standardı farklıdır siz 2maaş daha iyi kazanırken ailemiz orta halli yaşayabilir onların standardını yüksrlteceğim derken yuvanın tehlikeye atmaya mutsuz olmaya değer mi
Para kazaniyor olmanizi ve ayaklarinizin uzerinde duruyor olmanizi kiskaniyor ve size baski uyguluyor.yeni evlisiniz ve bu bir sindirme politikasi.ailenize yardim etmediginize inandirin ve gizli yapin.bir sure oter ve sonrasinda kuzuya doner.evliligin oturmasi zaman aliyor.madalyon bir sure sonra size donuyor ve ailenize kul kole olacak bir donem sonra.fakat bunun icin sabir gerekli.yani butun erkekler ayni bir hayat tecrubesi ve iyi bir gozlemci olarak soyluyorum.biraz politik olun.terapiste danisin.en son care bisanmayi dusunub derim.bizimkide oyleydi.bir gun begenmedigi aileme manevi olarak muhtac oldu.bu dunya etme bulma dunyasidir.ama sabir onemlidir.ya mucadele ve sabir gostereceksin taviz vermedigini gorunce yilacak.yada kolay yolu secip bosanacaksinevlenmeden önce de çok kavgalar ettik ama yok telefona niye çıkmadın yok şunla niye konuştun yok şuraya niye gttin tipik kıskançlıklar işte bçyle şeyler yaşayacağım aklımın ucundan geçmezdi...benzer şeyler yaşıyan birini gördük annemle ayy bu ne böyle benim sevgilim o zman sevgilimdi hayatta böyle şeyler yapmaz ilerde merttir diyordum ne kadar yanılmışım![]()
Ailesine soylerse benim hakli oldugumu bilseler bile olseler haklisin demezler...benim haksiz edecek mutlaka birsey bulurlarAilesi adam olsa yardım ister bir konuşun dersin. Benimkilerde aynı gidip yardım istesem ogulları bana eziyet ettiği için sevinirler..ogün bir tartışma esnasında abini arıycam konuşsun senle dedim bana bende babanı ararım kalp hastası zaten ölürse sana dert olur dıyor.düşün kavgadan 5 dk sonrada babamdan bir konuda yardım istedi. Demem o ki tek saniyeni bile harcama acaba demek için... Kurban ederim böylelerini anne babama ...
Zaten yaptiklarimi soylemiyorum..yapiyosun ben biliyorum diyor needen biliyosun diyorum cevap yok ayrica kendi kardesini gönder ogrencidir diyen birisi...ben kardeslerini cok seviyorum efendi duzgun cocuklar diyende kendisi ilerde o lar icin sunu sunu yaparim diyende kendisi...ee o zaman bunca sorun niye??Para kazaniyor olmanizi ve ayaklarinizin uzerinde duruyor olmanizi kiskaniyor ve size baski uyguluyor.yeni evlisiniz ve bu bir sindirme politikasi.ailenize yardim etmediginize inandirin ve gizli yapin.bir sure oter ve sonrasinda kuzuya doner.evliligin oturmasi zaman aliyor.madalyon bir sure sonra size donuyor ve ailenize kul kole olacak bir donem sonra.fakat bunun icin sabir gerekli.yani butun erkekler ayni bir hayat tecrubesi ve iyi bir gozlemci olarak soyluyorum.biraz politik olun.terapiste danisin.en son care bisanmayi dusunub derim.bizimkide oyleydi.bir gun begenmedigi aileme manevi olarak muhtac oldu.bu dunya etme bulma dunyasidir.ama sabir onemlidir.ya mucadele ve sabir gostereceksin taviz vermedigini gorunce yilacak.yada kolay yolu secip bosanacaksin
Yılların vermiş oldugu bir aliskanlik vardi bende...1 yillik evliyiz ama eski bir gecmisimiz vardi baskasi ile olmaz diye dusunmustum..ne buyuk ahmaklik...insanin dusmani kendisidir ben istenesen bu hayati kim bana yasatabilrdi ki...ne kadar yazik ayaklarimin uzerinde duran biriyim ama bir o kadar da ezik...su anda bir karar asamasindayim cesaretimi toplayip bir adim aticam insallahSizi şu hale bir senede getiren adamla hala evliliği sürdürmenizin bir sebebi olmalı. Okudum okudum bulamadım. Çok üzüldüm durumunuza...
Yani ailenize para göndermeniz değil sadece mesele. Bunu görebiliyor musunuz? Bir yıl ya evliliğin ilk yılı ayaklarınızın yere basmaması gerekiyordu şu an sizin!
Kıvanç mı bu adam! Kaç kurtar kendini canım arkadaşım yazık sana![]()
Pekala siz oyle yaparsiniz o zaman..kimse onlara borca girin demedi zorla birsey de istemedim ne yaptilarsa kendi istekleri ile yaptilar..simdi minnet etmenin ne anlami var...minneti olduktan sonra yapilan hicbirseyin kiymeti kalmiyor cunku...ayrica bu parayi ben calisip kazaniyorum ailem beni okuttu her turlu yardimi hakediyorlar az bile yapiyorum bence...aileni magdur etmeden anne babana ve kardesine yardim etmede nasil bir mahsur olabilir?Ben evlilikte ailelere maddi yardıma karşıyım, genellikle sorun oluyor. Düğünü ve eşyayı eşin tarafı aldıysa büyük ihtimalle yüklü bir borca girdiker, bu da huzur kaçırdı. Artık düzelmez ne yazık ki.
Cok tesekkur ederim söyledikleriniz icin...sizce bunu düşünse bunlari soylermiydi...tam bir bencil...mantigi su sana ne yaptilar ki?? Ya ben senin sevdigin kadin degilmiyim cok sevdigindim hani benim annem babam olmalari yeterli bi sebep degil mi? Ayrıca ettigim yardimi biz bir gunde yiyen insanlariz...bu adamda ne vicdan var ne ar ne namus ben onu anladim iyice.....Ya merak ediyorum tam tersi durum olsaydı eşin olacak adam kendi ailesine yardım etmeyecek mıydı. Birde erkek evi geçindirmekle yükümlü olan erkektir kadının kazancına hiçbir şekild e karışamaz bu haramdır. Ha kadın kazanır evine eşine destek olur ayrı mesele amma velakin bu erkekler ne kadar ac gözlü olmuşlar hiç gurur kalmamış. Hep kızlar için paracı derlerdi halbuki tam tersi erkekler paragöz olmuşlar. Eşinize sıklıkla hatırlatın erkeğin kadının kazancına el koyması karışması haramdır evi geçindirmek onun Üzerin e vazifedir. Senin para kazandığın mesleğini o küfrettiği ailen sağladı hiç mi utanması yok bunun