• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnsan değil YILAN ile evlenmişim....

Ee tamam boşanırsın o zaman. Tereddüt ne? Hep beraber burada ne tartışılıyor? Adam çok kötü. Tamma kabul. Hep beraber beddua etsek düzelecek mi?

Ben zaten sonunda konu sahibinin boşanacağını düşünüyorum.
Ki kendisi buna adım atmak için ses kaydı almış,
Hakaret mesajlarını saklamış vs...
buraya da içini dökmek için olabilir, aldığı kararı birilerine daha doğrulatmak olabilir, genel kanının ne olduğunu merak etmek için olabilir, yada onun aklına gelmeyen başkasının aklına gelen bir şey olur mu umudu olabilir, konu açmış.
Evliliğin ilk yılı çiftler birbirlerine alışana kadar kavgalar oluyor, belki konu sahibi böyle bir şey mi yaşadığı diye yazıyor.
Ya hiç yoktan kendini ayrılık fikrine alıştırmak için desteğe ihtiyacı vardır?
Uzun uzun konuşacağız, rahatsızsanız bakmayın siz :)

Ee tamam boşanırsın o zaman. Tereddüt ne? Hep beraber burada ne tartışılıyor? Adam çok kötü. Tamma kabul. Hep beraber beddua etsek düzelecek mi?
kim beddua etmiş ki..herkes bana dua etti kocanı allah ıslah etsin kalbini yumuşatsın dedi..evet kesin kanıya vardım siz okuduğunuz anlayabilme özelliğne sahip değilsiniz..

tekrar teşekkürler ben boşanmayı akıl edemiyordum güzel akıllarınız için çok sağolun..sizin canınız sıkılmış belli..ayrıca ailecek whatsapp grubu kurma ve ordan konuşma fikride harika bir fikirmiş..çünkü ben bu konuyu ailemle konuşmayıda akıl edemedim bunu söylediğinizde iyi oldu

Konu sahibi bir acaba ailesi eşinin aklını çeliyor olabilir mi çünkü eşin baştan hep kendisi söylüyormuş yardım etmek istediğini. Biraz önceki mesajında kavınvalidenin eşinle ayrı yatmana sevindiğini falan yazmıştın. bir de erkekler evlendikten sonra ilk başlarda yanlış veya doğru düşünmeden ailelerinin etkisinde kaldığı çok oluyor. Bir de bu açıdan bakmak lazım. Kesin öyledir demiyorum ama acaba onu arkadan sana ve ailene karşı dolduruşa getiren mi var da böyle bir u dönüşü yaptı.

Ben zaten sonunda konu sahibinin boşanacağını düşünüyorum.
Ki kendisi buna adım atmak için ses kaydı almış,
Hakaret mesajlarını saklamış vs...
buraya da içini dökmek için olabilir, aldığı kararı birilerine daha doğrulatmak olabilir, genel kanının ne olduğunu merak etmek için olabilir, yada onun aklına gelmeyen başkasının aklına gelen bir şey olur mu umudu olabilir, konu açmış.
Evliliğin ilk yılı çiftler birbirlerine alışana kadar kavgalar oluyor, belki konu sahibi böyle bir şey mi yaşadığı diye yazıyor.
Ya hiç yoktan kendini ayrılık fikrine alıştırmak için desteğe ihtiyacı vardır?
Uzun uzun konuşacağız, rahatsızsanız bakmayın siz :)
Yoo niye rahatsız olayım? Ben bu siteye farklı kesimlerden insanlar neler söylüyor diye bakıyorum. Benim alkışa ihtiyacım yok. Aksine farklı fikirler okudukça kendimi geliştirip daha tahammüllü olmayı öğreniyorum.

Konu sahibi bir acaba ailesi eşinin aklını çeliyor olabilir mi çünkü eşin baştan hep kendisi söylüyormuş yardım etmek istediğini. Biraz önceki mesajında kavınvalidenin eşinle ayrı yatmana sevindiğini falan yazmıştın. bir de erkekler evlendikten sonra ilk başlarda yanlış veya doğru düşünmeden ailelerinin etkisinde kaldığı çok oluyor. Bir de bu açıdan bakmak lazım. Kesin öyledir demiyorum ama acaba onu arkadan sana ve ailene karşı dolduruşa getiren mi var da böyle bir u dönüşü yaptı.

Konu sahibinin eşinin aslında ailesi ile de değil konu sahibi ile derdi bence..
Çünkü zaman zaman adam kendisi çıkarıp para veriyor yada bir ihtiyaçlarını görüyor.
Hani bu kadar karşı olan adam onu da yapmamalı ama yapıyor.
Muhtemelen kadının kazancı rahatsız ediyor yada kadının kariyeri iyiye gidiyorsa kendini ezik görmemek için kadını sindirmenin peşinde.
Ailesine de yaşadıkları bir ayrılıkta kadının arkasında durduğu için kızgın.
Bu kadın kimsesiz kalsın, istediği gibi yönetsin derdi.
İlkel çağ diyelim kısaca.

ailesi ile çok sorunumuz oldu tabiki ben orun çıkmasın diye genelde sustum..burda anlatmak istediğim çok şey var ama belki tanınırım diye paylaşmak istemedim...bazı lafları var ki noktası noktası kv nin kurduğu cümleler..sanki kaşımda o duruyor..kesinlikle etkilerinde kalıyor..ama bu bahane değil istemeyen insan etkide kalmaz..bu kadar ağır laflarıda git karına söyle demiyorlardır heralde...ama ailecek parayı seven insanlar

Çünkü zaman zaman adam kendisi çıkarıp para veriyor yada bir ihtiyaçlarını görüyor.
Muhtemelen kadının kazancı rahatsız ediyor yada kadının kariyeri iyiye gidiyorsa kendini ezik görmemek için kadını sindirmenin peşinde.

Olabilir evet zaten demiş ya çalışmaya başladın af edersiniz oran buran oynamaya başladı diye hakaret etmiş. İçine sindirememiş galiba. Ama kavınvalide de çok iyi gelmedi benim gözüme açıkçası. Gelinin geceliklerini karıştıran oğlu ile ayrı yatmasına sevinen bir kavınvalide okuyunca bunlar geldi aklıma. Çünkü erkekler malum evlendikten sonra ailelerin etkisinde çok kalır ilk zamanlar.

biliyomusunuz kesinlikle asıl derdi o beni yalnızlıştırma politikası uyguluyor..istiyor ki ailem arkamda durmasın ve gidecek bir yerim çalacak bir kapım olmasın...asıl derdi bu...seninde seni haklı görenlerinde a.q. diyor bana..demek ki sorun para değil ailemin bana değer veermesinde...onlar benmle oluncada benim paramda gözleri varmış gibi iğrenç laflar ediyor...istıyor ki bir gözüme yumruk attığında diğerinede babam atsın heralde...

ailesi ile çok sorunumuz oldu tabiki ben orun çıkmasın diye genelde sustum..burda anlatmak istediğim çok şey var ama belki tanınırım diye paylaşmak istemedim...bazı lafları var ki noktası noktası kv nin kurduğu cümleler..sanki kaşımda o duruyor..kesinlikle etkilerinde kalıyor..ama bu bahane değil istemeyen insan etkide kalmaz..bu kadar ağır laflarıda git karına söyle demiyorlardır heralde...ama ailecek parayı seven insanlar

Hah bak arkada yönlendiren kayınvalide var anlaşıldı. Hep bu kötü zihniyetli kıskanç aileler yokmu yuvayı dağıtan onlar. Güzelim doğru diyorsun eşin doğruyu yanlışı ayırt edebilmeliydi ama öyle olmuyor. İlk başlarda malesef ailelerin etkisinde kalıyor büyük çoğunluğu. Ve muhtemelen eşin ailesine yardım etmiyorsa hep onlardan alıyorsa onun ailesi senin kendi ailene olan vefanı kıskanmış olabilirler ondan da eşini dolduruşa getiriyorlar sanırım. Benim anladığım bu. Yani ya eşin hasta ya da ailesinin etkisinde kalıyor. Bu da zamanla eşin anlar doğruyu ama zaman lazım biraz.

Olabilir evet zaten demiş ya çalışmaya başladın af edersiniz oran buran oynamaya başladı diye hakaret etmiş. İçine sindirememiş galiba. Ama kavınvalide de çok iyi gelmedi benim gözüme açıkçası. Gelinin geceliklerini karıştıran oğlu ile ayrı yatmasına sevinen bir kavınvalide okuyunca bunlar geldi aklıma. Çünkü erkekler malum evlendikten sonra ailelerin etkisinde çok kalır ilk zamanlar.

Aklı olsun. Etkisinde kalıyorsa yine adamın problemi. İnsan aynı yatağa girdiği, sevdiği kadın hakkında anasını konuşturuyorsa zaten hayır gelmez. Ki gelmiyor.
İşte çatlak bir yerde değil bir çok yerde olduğu için kapanmıyor zaten.
He çözümsüz mü? Değil aslında. Ama çözümü ben herhangi bir kadının onuruna yakıştıramadığım için çözüm olarak görmüyorum.
Konu sahibi eşin ailesine kul kole olursa, maaşının tamamını eşine verip ondan cüzi bir miktar harçlık alırsa, ailesine vermek istediği parayı eşinden rica minnet hatta mümkünse yatakta gönlünü falan hoş tutup isterse, yada vermesi yönünde manipüle edebilirse, ortada sorun kalmaz.
He bunu yapan kadından geriye ne kadar insan, Ne kadar kadın kalır onu da siz düşünün.

Yoo niye rahatsız olayım? Ben bu siteye farklı kesimlerden insanlar neler söylüyor diye bakıyorum. Benim alkışa ihtiyacım yok. Aksine farklı fikirler okudukça kendimi geliştirip daha tahammüllü olmayı öğreniyorum.
tabiki farklı yorumlar okumalı kendinizi geliştirmelisiniz..zira bende dışardan objektif gözler görüp yorum yapsımn diye buraya yazdım zaten aileme durumu açmadan önce...ama zaten çalışan bir kadına o zman o adamın parasını napıcan tarzı bir yorum bence acayip mantıksız..konum size ters gelebilir ama daha mantıklı yorumlarda yapabılırsınız

Boşanmak evlenmekten zor maddi manevi anlamda şuan çok sinirlisiniz ve dolmuşsunuz adama karşı biraz uzaklaşıp
Ama sizin sorunların arka planında farklı şeyler var gibi iki taraf da memnun değil gibi.
Bu adamla evlenirken iyi özellikleri vardı ki evlendin onları düşün olumlu düşünmeye bak.
Sonra her yolu dene sonra vicdanın tamamen rahat olunca ayrıl ve bu kararı sakince ver ki yanlış olmasın ilerde acaba olmasın içinde :)
inş senin hk. en güzeli olur.

biliyomusunuz kesinlikle asıl derdi o beni yalnızlıştırma politikası uyguluyor..istiyor ki ailem arkamda durmasın ve gidecek bir yerim çalacak bir kapım olmasın...asıl derdi bu...seninde seni haklı görenlerinde a.q. diyor bana..demek ki sorun para değil ailemin bana değer veermesinde...onlar benmle oluncada benim paramda gözleri varmış gibi iğrenç laflar ediyor...istıyor ki bir gözüme yumruk attığında diğerinede babam atsın heralde...

Ailenizin arkasından atıp tutarken önlerinde eğilme sebebi de bu.
Kendisinin yardım etme sebebi de.
Yardımı hep o yaparsa siz zaten etkisiz eleman olacaksınız.
Yarın öbür gün bir şey olsa, aileniz salaktı ya, minnetlerinden diyecekler ki bizim damat çok iyidir.
Yada sana dönüp diyecek ki kızım nedir sorun, kocan yapmaz öyle şey.
Aileniz yapacağından değil de işte kocanızın üzerine oynadığı bu maalesef.
Herkesi kendi ve ailesi gibi sanıyor, parayla yönetecek/satın alacak

Aklı olsun. Etkisinde kalıyorsa yine adamın problemi. İnsan aynı yatağa girdiği, sevdiği kadın hakkında anasını konuşturuyorsa zaten hayır gelmez. Ki gelmiyor.
İşte çatlak bir yerde değil bir çok yerde olduğu için kapanmıyor zaten.
He çözümsüz mü? Değil aslında. Ama çözümü ben herhangi bir kadının onuruna yakıştıramadığım için çözüm olarak görmüyorum.
Konu sahibi eşin ailesine kul kole olursa, maaşının tamamını eşine verip ondan cüzi bir miktar harçlık alırsa, ailesine vermek istediği parayı eşinden rica minnet hatta mümkünse yatakta gönlünü falan hoş tutup isterse, yada vermesi yönünde manipüle edebilirse, ortada sorun kalmaz.
He bunu yapan kadından geriye ne kadar insan, Ne kadar kadın kalır onu da siz düşünün.

Evet haklısınız bu konuda adam olan insa ailesini karıştırmaz ama malesef işler pek böyle olmuyor. erkekler ailelerinin etkisinde çok kalıyor ilk zamanlar. bunun için tabii de mücadele edilmeli ama bu elbetteki elinde ne var ne yok herşeyi verip bütün hayatından vazgeçmek olarak değil. Konu sahibi gerekirs ehiç vermiyorum erkek evi geçindirmekle yükümlü ben aileme vefasızlık yapamam benim doğrum bu diyecek ve kenara çekilecek. ha karşı taraf elbette hemen düzelmeyecektir ama gerektiğind edişini göstermesse de daha çok tepesine binerler.

Evet haklısınız bu konuda adam olan insa ailesini karıştırmaz ama malesef işler pek böyle olmuyor. erkekler ailelerinin etkisinde çok kalıyor ilk zamanlar. bunun için tabii de mücadele edilmeli ama bu elbetteki elinde ne var ne yok herşeyi verip bütün hayatından vazgeçmek olarak değil. Konu sahibi gerekirs ehiç vermiyorum erkek evi geçindirmekle yükümlü ben aileme vefasızlık yapamam benim doğrum bu diyecek ve kenara çekilecek. ha karşı taraf elbette hemen düzelmeyecektir ama gerektiğind edişini göstermesse de daha çok tepesine binerler.

Bu düzelme sürecinde kadın hakaretler ve küfürler işitmeye devam edecek yalnız. Ki düzelme diye de bir şey yok.
Düzelse dahil kişi yaşadıklarını nasıl sindirecek, unutacak?

Benim x ve ailesine çok benziyorlar dünyaları para para.
Bana komik geliyordu ağzım açık kalırdı adamın bana dediklerini annesi de noktasına kadar bana dediğinde.
E o zaman ben adamla değil annesi ile evliyim ona bağlı benim evliliğim.
Dediginiz gibi siz eminim kotu şeylerden ailenize bahsetmiyorsunuz ki eşinize karşı dolmasınlar.
Def et git ya anasının ağzına bakıp hakaret eden adamdan bir halt olmaz.

arkadaşlar merhaba..sizlere bir sorum olacak daha doğrusu sorularım..

1 senelik evliyim..evlenirken ailemin maddi durumu çok müsait olmadığından bana pek birşey yapamadılar..yapamadılar dediysem çeyizim tamdı kınamı yaptılar altınımıda taktılar sadece büyük eşya almadılar ki bizim buralarda kimse almıyor alan da kendi isteği ile durumu varsa alıyorlar..eşiminde çok iyi bir işi var..bende evlendikten sonra çok çok iyi bir işe girdim yani kısaca evimize ciddi miktarda para giriyor..ailem beni okuttu meslek sahibi etti tek kuruş bile yardımım olmadan onlara evlendim ki benden bir beklentileri de yok...ben okurken kardeşim gidip çalıştı maddi olanaksızlıklardan dolayı dışarda okuyordum babam yetişemiyordu hem bana hem eve her neyse..dediğim gibi bunlara rağmen çeyizimi de yaptılar altınımı da taktılar sadece büyük eşya almadılar bana..benimde kardeşlerim okuyor şimdi ayda gönderdiğim 100 200 tl nin lafını yapıyor bana ya millet tanımadığı öğrencilere bile o kadardan fazla burs veriyor..adamın resmen dilinden zehir akıyor ya yılan gibi sokuyor ınsanı sözleri ile...bir senedir duymadığım hakaret duymadığım küfür hem bana hem aileme kalmadı...onur gurur kırıcı şeyler...yaptığı herşeyin minnetini etti ediyor..aileme yardım ediyorsam ki kendi kazancımla kendi emeğimle ediyorum bir lira onun kazancını vermiyorum..annemede maddi olarak vermiyorum eksik birşeyi varsa alıyorum bazen o kadar...o kadarcıkta hakları yok mu uzerimde...istiyor ki biz sefa içinde yaşarken onlar orda sürünsün..ailemin onunde sesi çıkmaz eğilir ellerini öper arkalarından etmediği küfür kalmaz ben artık kaldıramıyorum..desem ki ailesiden yardım istiyim ama boş zaten onlarda böyle düşündüğü için biz bu hale geldik...
kızlar bana bir akıl verin ben mala bağladım iyice..boşan diyeceksiniz ama başka önerilere ihtiyacım var onu zaten düşünüyorum..adam terbiyesiz edepsiz hayatımda duymadığım işitmediğim şeyler duydum işittim ondan 1 senede..karısının namusuna bile laf eden bir adam..

not: son soylediği herşeyi kayda aldım..attığı msjlarında ekran görüntüsünü aldım işe yarar mı??
Cani kayit ve goruntu hic bir ise yaramaz.
Resmi şekilde toplanmamis delil delil olarak sayılmıyor

Ki boşanmak istemiyorsan, kayidi ne yapacaksın

Back
X