• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnsan değil YILAN ile evlenmişim....

kardeşim başka ilde okuyor banka ile gönderiyorum ne gibi bi sorun olabilir hesap hareketlerime bakacak hali yok ya o kadar düşmez heralde düşse bile benim hesap hareketlerime benden habersiz nasıl bakacak
Şu an bi boşanmaya sahidim ( sahidim derken mahkeme sahitligi degil olaylari biliyorum ) tüm yapılmaz denen, yok artık denecek herşey yaşanıyor.
Sen gene temkinli ol.

Senin anlattığın profildeki adamdan herşey beklenir. Sanırım sen pek yalan dolandan da anlamıyorsun. Dikkatli ol eğer boşanmayı kafana koydu isen.

Yalanla dolanla hicbi zaman isim olmadi...yapabildigim tek sey ses kaydi ve ekran goruntusu almakti ses kaydinin da gecerliligi yokmus oyle soylediler burdaki arkadaslar.

merhaba Province arkadaşım allah seni bu adamdan kurtarsın yada onu ıslah etsin diyecem ama , ıslah olacağını hiç sanmıyorum. sen yinede ses kayıtlarını al , mahkemede delil olarak kullanamasan bile ailene kendi ailene ispat edersin onun ne kadar rezil bir insan olduğunu. ayrıca onları telefonunda bırakma, mutlaka yedeklerini al.

o kadar çirkinleşmez demişsin ama yukarıda başka bir arkadaşın dediği gibi boşanma aşamasında insanlar daha da çirkefleşebiliyorlar, bende aynı şekilde bir arkadaşımın boşanmasını birebir yaşamıştım, kocasının ve ailesinin mahkemeye yazdıkları okuyunca küçük dilimi yutmuştum, iş arkadaşımdı eşinide ailesinide bilirdim, ama acayip bir şekilde birden çirkefleştiler. çünkü erkek tarafı zengindi, mallarından alacaklar korkusu ile sanırım bu kadar çirkefleşmişlerdi.

allah seni kurtarsın arkadaşım, belli naif hoş bir bayansın, allah karşına iyi insanlar çıkarsın inşallah.

merhaba Province arkadaşım allah seni bu adamdan kurtarsın yada onu ıslah etsin diyecem ama , ıslah olacağını hiç sanmıyorum. sen yinede ses kayıtlarını al , mahkemede delil olarak kullanamasan bile ailene kendi ailene ispat edersin onun ne kadar rezil bir insan olduğunu. ayrıca onları telefonunda bırakma, mutlaka yedeklerini al.

o kadar çirkinleşmez demişsin ama yukarıda başka bir arkadaşın dediği gibi boşanma aşamasında insanlar daha da çirkefleşebiliyorlar, bende aynı şekilde bir arkadaşımın boşanmasını birebir yaşamıştım, kocasının ve ailesinin mahkemeye yazdıkları okuyunca küçük dilimi yutmuştum, iş arkadaşımdı eşinide ailesinide bilirdim, ama acayip bir şekilde birden çirkefleştiler. çünkü erkek tarafı zengindi, mallarından alacaklar korkusu ile sanırım bu kadar çirkefleşmişlerdi.

allah seni kurtarsın arkadaşım, belli naif hoş bir bayansın, allah karşına iyi insanlar çıkarsın inşallah.
Hepsinin yedeklerini aldim ve sildim telefonumdan..bizim ortak hicbirseyimiz yok maddi anlamda bir altınlarimiz vardi onlardui alip satti zaten duruyor bile olsaydi tek kurusunu istemezdim..maddiyata deger versn bir insan asla olmadik ailemle benim icin daha degerli seyler vardi sevgi saygı oda bizim iliskimizde malesef olmadi saygimiz bitmesin diye cok direndim yeri geldi sustum sineye cektim unutmaya calistum ama olmadi olmuyorsa zorlamanin anlami yokmus..beni artik tek korkutan sey ilerds boşanmış biri olarak nasil bir yol izlemem gerektigi..ne yazik ki toplumumuzda esinden ayrilan kadinlara karsi bir onyargi oluyor bunlarin ustesinden gelemenekten cok korkuyorum :(

Bizim mal varligimiz olmadigi icin henüz cirkeflecegini sanmıyorum maddi anlam icin tabi ki...ama bosanmamak icin cirkefleseceginden emimin madem ben ve ailem bu kadar kotu insanlariz insanlardık uzatmanin manasi nedir degil mi ??

allah seni kurtarsın arkadaşım, belli naif hoş bir bayansın, allah karşına iyi insanlar çıkarsın inşallah.[/QUOTE

eğer ki dediğiniz şeyi biz evlenmeden önce konuşmamış olsaydık haklıydınız..yardım edeceğimi eşim çok iyi biliyordu...ya da bana asla edemezsin deseydi zaten onunla evlenmezdim...benden gizli yapmasına gerek yok zaten ben böyle birşeye asla karşı çıkmam eğer ailenin durumu yoksa ve yardım etmiyorsa kendim etmesini isterdim..bence sizde evlenince aile olmasın bizim paramız bizimdir herkesin ne hali varsa görsün anne babada neymiş kıyameti koparırım kafaısnda olanlardansınız saygı duyuyorum iyi günler.
Evlenmeden önce açık açık konuşmussan o da kabul etmisse ıs o zmn değisir. Sonuna kadar haklısin.

Yalanla dolanla hicbi zaman isim olmadi...yapabildigim tek sey ses kaydi ve ekran goruntusu almakti ses kaydinin da gecerliligi yokmus oyle soylediler burdaki arkadaslar.
Avukatla gorustun mu ? Daha sağlıklı bilgi alırsın

3. kişilerle ilgili olursa yok. ama direk esinle seninle alakalı ise ses kaydını dikkate alıyorlar benim bildiğim. Bence bu konuda bir avukata danış sen.

Yasadiklarinin benzerini yasamis ve zamaninda bosanmamis biri olarak yaziyorum.bak arkadasim bu kisi bencil dusunuyor ve sozunu yaptirmak icin izledigi yol iliskinize zarar veriyor. kendini hakli gordugu icin hirlamaya devam edecek ve sen zamanla kendin olmaktan vazgececeksin ki bu seni mutlu etmeyecek.ustune bircok da kirginliklar biriktirmis olacaksin.guven duymayacaksin.ve belki de bir cocukla zamaninda bosanmamanin pismanligini yasayacaksin. O yuzden arkadasim ben bu gidis yoluyla ilerleme derim.esin evliligi maddi ortaklik olarak yorumlamis.paran oldugu kadar degerlisin.o yuzden paran icin degilde sana sen oldugun icin deger verecek birini bul.cunku sabreden dervis muradina ermiyor her zaman.en onemlisi de ic sesine guven.cunku hisler cok da yanilmiyor.

Henüz bir avukat ile görüşmedim inanin kafam karmakarisik su an görüşmüyoruz zaten ne yapicagima karar vermeye çalışıyorum...bosansam bile ki bu surec sandigimdan da zor gececek eminim kendime ait bir hayatım olmayacak eminim izin vermeyecek...en kisa zamanda gidip avukat ile gorusecegim...

Eşinizin ailenize verdiğiniz paraya laf söylemesinden ziyade size davranışı sözleri çok kötü. Şunu şunu yapın düzelir diyemeyiz ko çünkü düzelmez.

Şunu da söylemem lazım aynı şekilde erkek kendi aile fertlerine para verince burda nasıl verir o sizin rızkınız vs gibi sözler söyleniyor. Bu durumda kadının da vermesi doğru gelmiyor bana.

Kesinlikle çok üzücü ne umutlarla evleniliyor neler yaşanıyor keşke böyle olmasa. Size şimdi şöyle düzelir bunu yapın diyemeyeceğim sadece şuna takıldım ailenize laf söylemesi size laf söylemesi saygıyı kaçırması çok acı ileride pişman olmaktansa bugün sonlandırmak daha mantıklı sanki ileride çocuk olursa daha büyük sorunlar yaşanabilir boşanma yaşanırsa çocuk kalır ortada ve siz çoçuğunuzun babası olduğu için onunla hep görüşmek zorunda kalırsınız bu daha acı olur yol yakınken dönmek lazım

Kesinlikle çok üzücü ne umutlarla evleniliyor neler yaşanıyor keşke böyle olmasa. Size şimdi şöyle düzelir bunu yapın diyemeyeceğim sadece şuna takıldım ailenize laf söylemesi size laf söylemesi saygıyı kaçırması çok acı ileride pişman olmaktansa bugün sonlandırmak daha mantıklı sanki ileride çocuk olursa daha büyük sorunlar yaşanabilir boşanma yaşanırsa çocuk kalır ortada ve siz çoçuğunuzun babası olduğu için onunla hep görüşmek zorunda kalırsınız bu daha acı olur yol yakınken dönmek lazım
Cocuk düşünmedim hic bu gidisle hicbirzaman ondan cocuk sahibi olmak isteyeceğimi sanmiyorum...saygi bitmesin diye cok ugrastm malesef ama basaramadim keske boyle olmasaydi...saygi olmayinca sevgide kalmıyor

Ses kaydı aile mahkemelerinde delil olarak kullanılıyor arkadaşlar. Benim iki çekişmeli boşanma arkadaşım eşiyle kavga sırasındaki küfürleri ve atışmaları cekmşlöer. Hakim dikkate almış. Normalde sayılmıyor ever ama özel hukuk oldugundan delildir.

arkadaşlar merhaba..sizlere bir sorum olacak daha doğrusu sorularım..

1 senelik evliyim..evlenirken ailemin maddi durumu çok müsait olmadığından bana pek birşey yapamadılar..yapamadılar dediysem çeyizim tamdı kınamı yaptılar altınımıda taktılar sadece büyük eşya almadılar ki bizim buralarda kimse almıyor alan da kendi isteği ile durumu varsa alıyorlar..eşiminde çok iyi bir işi var..bende evlendikten sonra çok çok iyi bir işe girdim yani kısaca evimize ciddi miktarda para giriyor..ailem beni okuttu meslek sahibi etti tek kuruş bile yardımım olmadan onlara evlendim ki benden bir beklentileri de yok...ben okurken kardeşim gidip çalıştı maddi olanaksızlıklardan dolayı dışarda okuyordum babam yetişemiyordu hem bana hem eve her neyse..dediğim gibi bunlara rağmen çeyizimi de yaptılar altınımı da taktılar sadece büyük eşya almadılar bana..benimde kardeşlerim okuyor şimdi ayda gönderdiğim 100 200 tl nin lafını yapıyor bana ya millet tanımadığı öğrencilere bile o kadardan fazla burs veriyor..adamın resmen dilinden zehir akıyor ya yılan gibi sokuyor ınsanı sözleri ile...bir senedir duymadığım hakaret duymadığım küfür hem bana hem aileme kalmadı...onur gurur kırıcı şeyler...yaptığı herşeyin minnetini etti ediyor..aileme yardım ediyorsam ki kendi kazancımla kendi emeğimle ediyorum bir lira onun kazancını vermiyorum..annemede maddi olarak vermiyorum eksik birşeyi varsa alıyorum bazen o kadar...o kadarcıkta hakları yok mu uzerimde...istiyor ki biz sefa içinde yaşarken onlar orda sürünsün..ailemin onunde sesi çıkmaz eğilir ellerini öper arkalarından etmediği küfür kalmaz ben artık kaldıramıyorum..desem ki ailesiden yardım istiyim ama boş zaten onlarda böyle düşündüğü için biz bu hale geldik...
kızlar bana bir akıl verin ben mala bağladım iyice..boşan diyeceksiniz ama başka önerilere ihtiyacım var onu zaten düşünüyorum..adam terbiyesiz edepsiz hayatımda duymadığım işitmediğim şeyler duydum işittim ondan 1 senede..karısının namusuna bile laf eden bir adam..

not: son soylediği herşeyi kayda aldım..attığı msjlarında ekran görüntüsünü aldım işe yarar mı??
Evinize birşeyler alırken bir yerine 3diyin kıyafet alınca fazla söyleyin geri kalanını biriktirip gizlice kardeşinize gönderin yaptiginiz şeyleri söylemeyin malesef bazı erkekler öyle boşanmayın ama yavaş yavaş yola getirin ama sakın maaşınızı veya kartınızı vermeyin herzaman gizli bir birikiminiz olsun

Back
X