- 1 Kasım 2017
- 1.739
- 4.978
- 88
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen kazanıyorsan hesab vermeden gönder 100 200 çok büyük para değil. Yanlız başlık mukemmel:)arkadaşlar merhaba..sizlere bir sorum olacak daha doğrusu sorularım..
1 senelik evliyim..evlenirken ailemin maddi durumu çok müsait olmadığından bana pek birşey yapamadılar..yapamadılar dediysem çeyizim tamdı kınamı yaptılar altınımıda taktılar sadece büyük eşya almadılar ki bizim buralarda kimse almıyor alan da kendi isteği ile durumu varsa alıyorlar..eşiminde çok iyi bir işi var..bende evlendikten sonra çok çok iyi bir işe girdim yani kısaca evimize ciddi miktarda para giriyor..ailem beni okuttu meslek sahibi etti tek kuruş bile yardımım olmadan onlara evlendim ki benden bir beklentileri de yok...ben okurken kardeşim gidip çalıştı maddi olanaksızlıklardan dolayı dışarda okuyordum babam yetişemiyordu hem bana hem eve her neyse..dediğim gibi bunlara rağmen çeyizimi de yaptılar altınımı da taktılar sadece büyük eşya almadılar bana..benimde kardeşlerim okuyor şimdi ayda gönderdiğim 100 200 tl nin lafını yapıyor bana ya millet tanımadığı öğrencilere bile o kadardan fazla burs veriyor..adamın resmen dilinden zehir akıyor ya yılan gibi sokuyor ınsanı sözleri ile...bir senedir duymadığım hakaret duymadığım küfür hem bana hem aileme kalmadı...onur gurur kırıcı şeyler...yaptığı herşeyin minnetini etti ediyor..aileme yardım ediyorsam ki kendi kazancımla kendi emeğimle ediyorum bir lira onun kazancını vermiyorum..annemede maddi olarak vermiyorum eksik birşeyi varsa alıyorum bazen o kadar...o kadarcıkta hakları yok mu uzerimde...istiyor ki biz sefa içinde yaşarken onlar orda sürünsün..ailemin onunde sesi çıkmaz eğilir ellerini öper arkalarından etmediği küfür kalmaz ben artık kaldıramıyorum..desem ki ailesiden yardım istiyim ama boş zaten onlarda böyle düşündüğü için biz bu hale geldik...
kızlar bana bir akıl verin ben mala bağladım iyice..boşan diyeceksiniz ama başka önerilere ihtiyacım var onu zaten düşünüyorum..adam terbiyesiz edepsiz hayatımda duymadığım işitmediğim şeyler duydum işittim ondan 1 senede..karısının namusuna bile laf eden bir adam..
not: son soylediği herşeyi kayda aldım..attığı msjlarında ekran görüntüsünü aldım işe yarar mı??
Konu sahibinin geçen seneki konusu ve yakındaki mesajlarında bebeği olduğu yazıyorNe yaptınız bir gelişme varmı?
Daha bir senelik evlilikte duymadığınız hakaret kalmamış. Eşiniz düğün hazırlık zamanında aileniz eşya almadı diye kinlenmiş galiba. Bence ondan beri takık bu duruma. Yardım etmedikleri gibi yiyorlar bir de diye düşünüyor. Ki çok çirkin bir düşünce. Sonuçta gelirinizin çoğunu evinize harcıyorsunuz 100 200 verseniz kardeşinize ne olacak? Eşiniz çok maddiyatçı biri gibi. Galiba ailesi de dolduruyor.arkadaşlar merhaba..sizlere bir sorum olacak daha doğrusu sorularım..
1 senelik evliyim..evlenirken ailemin maddi durumu çok müsait olmadığından bana pek birşey yapamadılar..yapamadılar dediysem çeyizim tamdı kınamı yaptılar altınımıda taktılar sadece büyük eşya almadılar ki bizim buralarda kimse almıyor alan da kendi isteği ile durumu varsa alıyorlar..eşiminde çok iyi bir işi var..bende evlendikten sonra çok çok iyi bir işe girdim yani kısaca evimize ciddi miktarda para giriyor..ailem beni okuttu meslek sahibi etti tek kuruş bile yardımım olmadan onlara evlendim ki benden bir beklentileri de yok...ben okurken kardeşim gidip çalıştı maddi olanaksızlıklardan dolayı dışarda okuyordum babam yetişemiyordu hem bana hem eve her neyse..dediğim gibi bunlara rağmen çeyizimi de yaptılar altınımı da taktılar sadece büyük eşya almadılar bana..benimde kardeşlerim okuyor şimdi ayda gönderdiğim 100 200 tl nin lafını yapıyor bana ya millet tanımadığı öğrencilere bile o kadardan fazla burs veriyor..adamın resmen dilinden zehir akıyor ya yılan gibi sokuyor ınsanı sözleri ile...bir senedir duymadığım hakaret duymadığım küfür hem bana hem aileme kalmadı...onur gurur kırıcı şeyler...yaptığı herşeyin minnetini etti ediyor..aileme yardım ediyorsam ki kendi kazancımla kendi emeğimle ediyorum bir lira onun kazancını vermiyorum..annemede maddi olarak vermiyorum eksik birşeyi varsa alıyorum bazen o kadar...o kadarcıkta hakları yok mu uzerimde...istiyor ki biz sefa içinde yaşarken onlar orda sürünsün..ailemin onunde sesi çıkmaz eğilir ellerini öper arkalarından etmediği küfür kalmaz ben artık kaldıramıyorum..desem ki ailesiden yardım istiyim ama boş zaten onlarda böyle düşündüğü için biz bu hale geldik...
kızlar bana bir akıl verin ben mala bağladım iyice..boşan diyeceksiniz ama başka önerilere ihtiyacım var onu zaten düşünüyorum..adam terbiyesiz edepsiz hayatımda duymadığım işitmediğim şeyler duydum işittim ondan 1 senede..karısının namusuna bile laf eden bir adam..
not: son soylediği herşeyi kayda aldım..attığı msjlarında ekran görüntüsünü aldım işe yarar mı??
Yapmış bileÇocuk yapmayın uzun bir süre lütfen
Teşekkür ederim cevabınız için ben okumadım tüm yorumları.Dikkat etseymiş keşkeYapmış bile
kusura bakmayın da bu asıl bir düşünce tarzı.bir insan,üstelik iyi de kazanırken,ailesine 100-200 para verriken eşine mi soracak,kazanılan para ortaya konur,gelir gider hesabı yapılır.kalanı kişininin tasarrufuna kalmıştır.ister gider altın alır yatırım yapar ,ister ailesine verir,ister fakir fukaraya dağıtır.aile olundu diye ,insanlıktan çıkılmadı ya.Neden bir de kocanız tarafından bakmıyorsunuz.Ailenize verdiğiniz paraya benim param diyemezsiniz o ailenizin parası yani yuvanızın.Aileye maddi desteği bende anlamıyorum.kusura bakmayın çoookkk zor durumda olmadıktan sonra herkes kendisi çalışıp evini geçindirsin.Kardeşini sen mi doğurdun.Anne babanın geçindirmek zorunda değilsin taşa ki ciddi ihtiyaç halleri dışında.Siz evlenip yeni aile kurduğunuzun farkında değilsiniz.Kocanız yanını yapsa kıyameti koparırdınız.her ailenin standardı farklıdır siz 2maaş daha iyi kazanırken ailemiz orta halli yaşayabilir onların standardını yüksrlteceğim derken yuvanın tehlikeye atmaya mutsuz olmaya değer mi
Cok dogru bir tespit... Hatta babası da annesıne şiddet uygulamış küfür etmiş olabilir. Genelde böyle annelerde erkek cocuklarını aşırı pohpohluyor sonra gidip birinin basını yakıyor. Allahından bulsun.sinirle söyledim diyor ama nafile demek ki kafasında kurmuş ne zmandır bunları..ben tüm suçu annelerde görüyorum..boyle hastalıklı bireyler yetiştirp milletin başına bela ediyorlar...hepsini mübarek günde allaha havale diyorum....
Canım sadece boşan diyebilirim sana. Normalde kimseye demem ama karısının namusuna dil uzatan adamdan bi halt olmaz . Sakın ha çocuk falan düşünme bu adam senı mahveder.arkadaşlar merhaba..sizlere bir sorum olacak daha doğrusu sorularım..
Aynen oyle o kadar da yapmıcak mıyız.. Kendl evınde yıyecek ekmek olmasa gidip butun parayı ailesine verse her zaman tamam diyecegımde bu nedir yaa..hayır canım konusarak cozulmez.. Anladıgım kadarıyla erkeklik egosu denilen durum elinde cok yuksek.. Aşırı ataerkıl yetişmişzora sokmak yok ki zaten..ne zoru benim aileme yaptığımı biz bir günde yiyen insanlarız az vicdanlı olun ya..adam bu parayı bir gömleğe bunun kaç katını bır ayakkabıya veren bir insan..yapmayın allah aşkına